Packat!

Fy tusan vad mycket grejor vi har! 
Idag har vi packat mer eller mindre allt mög. Sitter just nu i min svägerskas soffa och tar det lite lugnt, dom är i Danmark hos hennes sambos mamma så vi har lägenheten för oss själva, väldigt skönt faktiskt :)
 
Det är fullkomligt kaos hemma OCH våra lådor tog slut!!! Trodde verkligen att dom skulle räcka men icke! Sambon körde o hämtade en del som hans syster hade i källaren men det var små lådor så det räckte inte rikitgt det heller så imorron får far släppa in mig på firman och hämta 10 till haha
 
Idag skulle vi egentligen hem till Emma o Lukas men Lukas mådde lite illa och varken jag eller sambon vågar riskera att åka på någonting nu innan flyttan även om det kanske inte är någon fara, hoppas att han blir bra snabbt igen :)
Så istället får vi försöka roa oss själva idag, så vi tänkte slå på stort och gå på restaurang :)
(läs: orkar inte laga mat) ;)
 
Hoppas ni har en bra påsk!
 
 

Hej!

Idag har vi inte gjort allt för mycket här hemma, sambon har mer eller mindre sovit i soffan hela dagen och jag har spelat candy crush, har fastnat lite i det spelat, attans också. Jag skyller på Linda som började prata om det och jag var tvungen att kolla vad det var för mög och nu har jag fastnat haha
 
Igår var vi på världens snabbaste allsång, sjukt bra, som vanligt! Dom verkligen bjuder på sig själva!
 
  
 
Allsångsledaren Ola utklädd till kyckling och jesus :)
 
Sambon med sina syskon på Babel :)
 
Efteråt gick vi till möllan började på Häng bar, inte riktigt vårt kliental haha tog en öl där sen gick vi till Nyhavn tror jag det var :)
En rikitgt lyckad kväll helt enkelt :)
 
 
Fulla o glada :)
 
Idag ska vi hem till svärmor på middag, ska bli trevligt även om man är lite seg idag, jag har dock varit piggare än sambon haha
 
Hoppas ni får en bra långfredag! :)

Skärtorsdag 2013

Då var det påsk på riktigt nu då :) Själv har jag ju firat påsk ett par dagar redan, gäller liksom att passa på ;)
 
Gårdagskvällen spenderade jag tillsammans med min fina vän som jag bjöd med till Vapiano, alltså jag verkligen älskar det stället, så god mat! Och denna gång blev även Linda nöjd med sin mat :)
Vi var ju tvungna att fira henne, som har fått så många positiva besked här i dagarna :) Ett är att hon ska flytta och det bästa med det är att vi kommer ha så sjukt nära till varandra sen, love it! Tänk så mycket lättare allt blir, gå ut o ta en promenad, fika, käka middag tillsammans UTAN att behöva klydda med buss o grejor! Nej det kommer bli sjukt bra och jag är så glad att hon äntligen också fick en lägenhet, det är ju inte allt för lätt sägs det ;)
 
Idag ska jag äntligen träffa Lotta, som jag inte har sett på ett bra tag för att jag är så förbaskat klantig! Så det ska bli rikitgt kul!
 
Och ikväll är det dags för VÄRLDENS SNABBASTE ALLSÅNG på Babel. En superbra skärtorsdag med andra ord!
 
Det enda som kan göra denna dagen ännu lite bättre är om jag hittar "min" skinnjacka i rätt storlek, så håll tummarna! Vill så gärna ha den, har suktat efter den sens i februari när jag såg den på bild och väntat på lanseringen (säger man så?) som var nu i dagarna!
 
Nej nu måste jag göra mig redo för en dejt med Lotta! :)
 
Ha en superbra skärtorsdag ni med!

Emporia

Har varit på Emporia idag igen :) Släktingarna från "lannet" vill se spektaklet :) Det var en något seg dag idag men jag är så nöjd att jag följde med, hade bara blivit värre att sitta hemma o uggla :)
Men jag har iaf mått bra, lite lagom bakis bara, så när det vankades fika-tajm valde jag MAX, så himmelskt gott haha
 
Fick precis reda på att min fina vän fick lägenheten hon sökt! GRATTIS!!! så jäkla glad för hennes skull! Och vi kommer få det så nära till varandra, tjohooo! :)
 
Ikväll väljer jag mellan att fortsätta packa eller dra med sambon ut i stan o käka något, så han blir glad på mig igen ;) jag menar är det påsklov så är det ;)
 
Ha en skön dag finingar!
 

litt sliten

usch det blev rätt hårt igår, var hemma hos mina föräldrar och det blev en massa vin, mådde inte helt hallon när jag kom hem, tydligen hade jag inte smygit haha
Ligger i soffan och är så sjukt nöjd med att jag är ledig idag! Ska nog till Emporia o möta upp de gamle, om inget annat måste jag träffa dom för jag glömde min laddare i Oxie igår, inte bra!
 
Hoppas ni allla är lite mer pigga än vad jag är :)
mår dock bra, så det får man ju vara nöjd med ;)

PÅSKLOV!

Idag har jag en träff med min VFU grupp sen är det bannemej PÅSKLOV! tjohoo, eller ja jag kanske har en del att läsa men jag har ju 4 veckor på mig med det ;)
 
Igår var jag hemma hos finaste Linda som bjöd på mat och fika, jösses vad gott, snacka om matkoma! Majj gadd!
Först åt vi blomkålsmos, faktiskt väldigt gott, var lite skeptisk först eftersom jag inte är så förtjust i blomkål men det var överförväntan, tror till och med att det kan komma att tillagas hemma i mitt egna kök en vacker dag ;)
Sen var vi otroligt rediga som gick ut och gick en runda efter maten, tror det blev 2,5km ca 30 minuter men så skönt det var, att man inte gör det oftare! Jag vet att jag o sambon ofta diskuterar det om vi till exempel har varit på vapiano o ätit, så cyklar vi oftast dit och hur osugen man än är INNAN så är det så galet skönt, eftersom man i regel är så mätt, ska se om det är något jag klarar av att göra oftare ;)
Lagom till Ullared började dukade Linda fram värsta goda grejorna!
 
Det var creme fraiche, rödlök och kaviar - lite matigare variant av våfflor, lite typ langos, så jäkla gott! Har aldrig ätit det innan men det ska klart göras oftare :)
Glass, grädde och sylt - den lite mer dessertiga våfflan, så sjukt gott, och sen mådde man därefter haha
 
 
Efter skolan idag ska jag träffat Världes sötaste Alma och hennes fina mamma! Och sen ikväll bär det av mot Oxie och träffa min extra mamma som kommer ner idag! :) Ja och hennes man och mina föräldrar också såklart :)
 
En fullspäckad dag med andra ord! 
 
Hoppas ni får en härlig dag ni med!
 
 

Måndag

Idag är det som sagt dags för skola igen och jag hade helt förträngt att det är från och med denna veckan som dom nya grupperna börjar gälla tills jag fick ett sms från en av mina nya gruppmedlemmar, aaaarrg jag vill inte!
Fast jag har iaf fått sms såhär en tidig måndag morgon ;) så det kanske kan bli bra ändå :P
 
Ikväll eller ja eftermiddag ska jag äntligen få träffa Linda igen! Känns som det var en hel evighet sedan, ja förutom simningen men det är inte riktigt samma sak :) Ska iaf bli himla trevligt! Ser jag framemot!
 
Solen skiner och jag har varit på gymmet en runda, känner mig så sjukt peppad nu! Idag sprang jag/joggade för första gången hela tiden! Ja alltså det var ju bara en halv timme men för mig med all min övervikt kändes det som en stor bedrift! Jag är iaf nöjd! OCH jag kör vissa maskiner! Jag börjar avancera haha
 
Nej nu måste jag få i mig mitt kaffe och min frulle! Ha en skön dag!

Crazy!

Det är galet så mycket grejor man har! Vi fick ett ryck och började packa en massa idag, bar ner allt från vinden (var tack o lov inte så mycket) så nu slipper vi dom trapporna nästa vecka ;)
Det mest frustrerande med denna flytten är att vi måste flytta allt på måndagen och sen flytta allt igen på tisdagen, jag hoppas att det går att spara alla sakerna i lastbilen och att den går in i byggnaden på ocab, håller tummarna att den går in någonstan, så vi slipper tömma den! :)
Det blev väldigt tomt och kalt i lägenheten :)
 
Men än är mina skor kvar på sin plats ;)
 
Imorgon är det skola igen, tycker denna helgen har gått så galet fort, vad har ni haft för er denna helgen?

söndags trötta

Idag ligger vi i soffan o tar det lugnt, funderar på vad man ska göra, bege sig ut i solen eller packa? Usch det är svåra beslut nu ;)
 
Igår var vi som sagt ute och åt, sjukt gott! Vi var på Opera Grillen, väldigt trevligt. När vi kom var där knappt några människor, det hade dom sagt till oss, men det var faktiskt riktigt mysigt, det blev lite mer "fin restaurang" man slapp allt sorl som det brukar vara på restauranger :) Lagom till efterrätten och kaffet trillade det in en massa människor och då tyckte jag inte att det var så jobbigt :)
 
Vi fick först ett glas champagne och lite snittar 
  
Ser kanske inte så gott ut men det var verkligen det, sjögräset som ligger under tonfisken var himmelsk, jag brukar aldrig gilla sånt annars ;) sen var det lax (svara rullen med grönt på), köttrulle och vårrulle, det vita pulvert var gjort på tryffelolja och någonting till :)
 
Efter det var det denna menyn som gällde, fantastiskt gott :)
 
 
Kan lätt rekommendera er att besöka Opera Grillen, trevligt ställe, god service och himmelsk mat!
Och vinerna var bara så goda!
 

Emporia

Idag åkte sambon o jag till Emporia en runda, väldigt mycket folk men ändå inte full kaos :)
 
Köpte en present till finaste Alma som snart fyller 1 år! :)
 
Ikväll ska vi ut och äta igen :) Denna gången är det bara vi som ska iväg. Fick det i present av min bror och hans tjej när vi fyllde år förra året, sen har vi bara inte blivit färdiga till att boka bord :)
Ska till Opera Grillen, har aldrig varit där innan så det ska bli intressant. I boxen kunde man välja på tre olika restauranger i Malmö och på just denna restaurangen fick man en trerätters och vin, så vi ska alltså gå ut och äta gott (förhoppningsvis) utan att behöva betala en krona, I LIKE! :)
 
Vad har ni haft för er en solig lördag som denna? :)
 
 

Texas!

Igårkväll hämtades vi upp av mamma o pappa i deras taxi som tog oss till Södertull och Texas Longhorn, så jäkla god mat där! Har ni inte varit där innan, kan jag varmt rekommendera stället. Deras lammfile är nåt av det godaste jag någonsin har ätit, mmmm.
 
 
 
Efter maten tog vi en irish coffee istället för dessert då vi fortfarande var så mätta :)
 
  
 
Sen gick vi till grappa på lilla torg, sambon ville så gärna se matchen igår :)
 
 
 
 
 
Hade en trevligkväll med föräldrarna!
Men i morse/förmiddags när jag tittade på min telefon hade jag fått detta sms:et från min mamma:
 
 
 
Inte riktigt vad man vill läsa kan jag meddela er!
 
Pappa har ont i ryggen och kan knappt gå för att det strålar ut i benet (men vägrar gå o kolla sig) och när han då bar upp dammsugaren så strålade smärtan ut i benet så han kunde ite stödja på benet och han ramlar, från halva trappan rakt ner, jösses! Men vägrar fortfarande att åka o kolla sig, suck! Man blir ju helt nervös!
 
Hoppas han inser att han måste kolla ryggen nu iaf och att han samtidigt kollar resten!
 
 
 
 

Saknad!

Satt och "pratade" med min bror innan, på whatsapp:en, ibland känns det bara så himla bra och ibland är det bara så fantastiskt långt till Kina, idag är en sån dag när det är väldigt långt!
Vet att han känner likadant och kan tänka mig att det känns lite extra långt idag när vi ska ut och fira mamma o pappa och han kan inte följa med.
Eller som att vi flyttar nästa helg och han inte kan vara med, inte för att flytta utan för att få se lägenheten och få vara med på framtida inflyttningsfesten, sånt känns.
 
Men nu är det som det är inte mycket att göra åt, ska försöka planera in en resa här inom en snar framtid så vi kan få ses, antingen om vi möts upp någonstans eller om vi åker någonstans först och sen avslutar i Peking :)
 
Ta hand om era syskon och uppskatta att ha dom nära! Hade gärna haft min bror närmre!

Fredag!

Redovisning stod på schemat i skolan idag, gick bra, men jösses så jobbigt det är att behöva höra sig själv, jag slapp iaf vara med på videon haha
Men sen avslutade vi med en sång som vi gjort om, jag kan meddela alla att det fanns en anledning till varför inte jag satsade på sångkarriären iaf ;)
 
Sinnessjukt kallt ute idag, har lust att bädda ner mig totalt men är rädd att jag inte kommer någonstans isf och ikväll ska vi ut och äta med mina föräldrar, de firar 33-årig bröllopsdag, galet! Helt sjukt, tänk att stå ut med någon i så många år haha
 
Hittade det här på mobilen igår, tack som faan att jag INTE kryssat för detta :)
Med tanke på att mina små söta kusinbarn har en tendens att alltid ta min telefon och försöka knappa in koden :)
 
 
Igår började jag o sambon att pack lite, hann med en hel del faktiskt :)
  
 
 
Dessa hyllorna resulterade i 5 eller 6 !!! lådor, majj gadd!
 
Ser inte helt fram emot tömningsdagen och flyttdagen, men efteråt, när allt är på plats och det är dags att ställa i ordning och packa upp DET ska bli kul :)
 
Ha en skön fredagkväll!
 
 
 

Godkänd!

Jag klarade mig! Godkänt på förra kursen! Känns urbra! Då kan allt fokus ligga på denna kursen och det lär behövas haha
 
Idag fick sambon och jag ett riktigt ryck och började packa en massa, men samtidigt är där alltid lite som man lämnar som man måste vänta med OM det är något man behöver INNAN vi flyttar haha Man bli ju så matt!
Men eftersom vi måste bo borta de sista nätterna och nu ska passa sambons systers katt (dom åker iväg påskafton) så då kommer vi bo i deras lägenhet, vilket gör det lättare att packa ner ALLT :) Så vi ska bo i Västra Hamnen ett par dagar haha
 
Imorgon är det dags för ännu en redovisning, känner att jag inte rikitgt har kolla på denna veckans uppgift men det brukar gå bra så det ska vi nog reda up imorron med :)
Hoppas bara att Frida och Josefin kan ta sig till skolan!
 
 

Godmorgon!

Idag var det skönt att kunna ligga och dra sig lite i sängen, var så galet trött när klockan ringde! Men men eftersom jagi nte börjar jobba förrän 10.30 så kunde jag med gott samvete snooza en stund :)
 
Tänkte köra förbi min praktik och säga hej, får se om jag får tiden att räcka till :)
 
Sen är det dags att jobba en liten stund, ganska skönt men samtidigt lite tråkigt, när jag ändå ska jobba kan jag lika bra ha en full dag, men jaja bättre än inget iaf :)
 
Idag lämnar vi tillbaka bilen, sorgligt haha Man vänjer sig så fort med att ha bil, men jaja vi har väl den snart igen ;)
 
Satt ju i telefonkö igår, denna gången kom jag fram :) Men jag fattar inte, dom skulle ta bort att ingen skulle få hem lönespec:arna, mmm det är ju jäkligt begåvat för oss som är timanställda och aldrig vet om vår tidrapport har skickats in, så jag ringde och klydda med detta för nån vecka sedan, då fick jag beskedet att det är så det är bestämt och jag får kontakta min bank för att få det att fungera, okej, ringer banken och dom svarar att det är inget vi kan göra något åt du får ringa malmö stad. suck. Ringde tillbaka ett x antal gånger innan jag väl kom fram, för att få beskedet att "ja men då kanske du har en bank som inte kan göra så" A FAN! men borde man inte ha kollat upp det INNAN man struntar i pappersformaten på lönespec:arna, att ALLA ska kunna få dom? AS!
Men nu antecknade hon iaf att jag ska få min hemskickad som tidigare, förstår inte varför man ska göra det så jäkla invecklat för sig, ge oss inloggningsuppgifter til Hrut så är det inga problem!
Blir så matt! Det är precis som om dom skiter i oss vikarier och ändå har dom (personal ansvariga på vikariebanken) ringt mig flera gånger UTAN att jag varit uppskriver för att höra om jag kan jobba, nej, hade jag kunnat jobba hade jag lagt mig tillgänglig!
usch nej nu ska jag sluta gnälla och njuta av mitt kaffe istället och se framemot att få träffa mina små söta barn idag :)
 
Ha en bra torsdag på er!
 
 

Neeej!

Ooo nej!!! Bara för att jag så gärna ville hinna med ett stopp på ocab innan skolan missade/glömde jag helt bort att jag skulle anmäla mig för loppisen i folkets park i april och nu när jag kom hem och kollade så var det redan fullbokat, arrg så ledsen jag blir! Har ju verkligen planerat för att stå där hela helgen, har urmycket som jag skulle sälja, vi har till och med satt sakerna på ett tillfälligt lager hos en kollega till sambon!
Attans! Mög!
Jaja, får väl kolla upp andra ställen men jag ville verkligen stå i folkets park!
 
Bortsett från detta lilla missöde så har dagen varit riktigt bra, jag har fått gjort en massa :)
Bland annat gymmet OCH simmning :)
 
Imorgon är det dags för lite jobb på mitt gamla ställe :) Eller egentligen är det inte så gammalt det är bara att det var så länge sedan jag var där, ska bli kul att få träffa alla barnen igen :)
 
Ha en skön onsdagskväll :)

paus!

Nu har jag hunnit hem om en snabb runda, kastat i mig en macka, höll på att avlida av hunger! Och det är ingen hit att gå o simma UTAN mat i magen!
 
Hann med att vara lite effektiv innan skolan idag *klapp på axeln*
 
 
Jag hämtade upp 10 lådor från källaren, där de stått ett tag och bara väntat på att få bli använda ;)
 
 
Packade nästan alla :) Men makulaturen tog slut så jag begav mig till Ocab för att hämta mer makulatur och när jag ändå var där passade jag på att ta 20 nya lådor :)
 
Sen begav jag mig till skolan med kurrande mage, hann inte äta något innan jag stack iväg, suck.
Och det vi gjorde i 2
 
  
där vi skulle placera olika bilder i olika högar :)
 
Nej nu måste jag nog gå o tömma bilen och packa min väska för ett besök i simhallen :)
 
Ha en bra onsdag :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Telefonkö!

Då testar jag igen, denna gången kanske det går bättre, hoppas det :)
 
Har hunnit med ett pass på gymmet, känner mig riktigt nöjd, framförallt som att det är bestämt att jag ska o simma med Linda när hon slutat jobba idag! Alltså kan inte i mitt liv komma på när det hände senast (någonsin) att jag tränade två pass på EN dag haha
Tro tusan man har lite övervikt ;) haha
 
Snön har tydligen kommit, så där nöjd känner jag, ja detä r himla fint och det lyser upp den gråa vardagen, men nu räcker det faktiskt :)
Fick ett meddelande från min bror häromdagen som undrade om jag hade börjat skotta än, han hade väl hört/läst att vi skulle få massa snö o storm, kände inte riktigt att jag tyckte att det meddelande var lika roligt som han tyckte :)
 
Hade planer på att börja packa, men det är fantastiskt tråkigt och som vanligt när det är något tråkigt man ska göra är man urgrym på att skjuta fram det, kanske till helgen :)
 
Idag tänkte jag iaf bege mig till skolan en stund, känns som man kanske missar en massa viktigt, samtidigt har det varit väldigt många gånger som man undrar varför man åkte dit, så vi får väl se hur denna dagen blir :)
 
Förresten tack för ditt svar Jacqueline, min trogna läsare, dig kan man lita på! :)
Hur ska vi klara av att inte vara i samma grupp nästa vecka? *sorgligt*
 
Nej men om man skulle göra lite nytta, men kom på att jag fortfarande sitter i telefonkö, suck, det måste vara det tråkigaste som finns!
 
 

Ikea!

Idag har jag tagit det riktigt lugnt, ingen träning, tänkte att det var dumt att överdriva direkt när jag precis blivit av med min förkylning, så imorron är det dags att röra på sig igen!
 
Läste lite grann, men dock inte tillräckligt mycket- alltså jag kan inte, det är så grymt tråkigt! Jag får nästan panik på det, men jag hoppas det räcker med det man har :)
 
 
Blir ni sugna? :) oootroligt roliga böcker ;)
 
 
Sambon kom och hämtade mig o släppte mig hos sin mamma så att vi kunde låna bilen lite :)
 körde runt till en massa olika möbelaffärer och kollade läget: svenska hem, em möbler, mio, lutz, ilva och ikea, puh vi hann med allt innan 20.00 :)
Alltså jag fattar inte, när man inte ska ha något speciellt så har man hur många olika ställen som helst att åka o kolla i men nu när vi verkligen ville kolla så kom vi först inte på någa affärer haha
(Har varit på Nilssons)
 
Så nu har vi bestämt vad vi ska prioritera, känner att vi vill komma in i lägenheten först så vi vet HUR vi vill ha det och VAD vi verkligen behöver, känns lite dumt att gå o handla en massa som vi sen inte riktigt behöver/passar in.
Vi vet att vi behöver en soffa till vårt extra rum men vi vet inte hur stor den kan vara, då känns det rätt dumt att beställa en som sen inte får plats :)
 

 

 
Vi har bestämmt oss, men vilken tycker ni? )
 
 

örk!

Jag läser o läser men det är så galet tråkigt så jag fattar nada! Om atomer och skit o mög, är detta något jag vill lära mig? Nej då hade jag nog gjort det när jag gick i grundskolan haha
Jaja, tyvärr måste jag plåga mig igenom ett x antal böcker o sidor om detta fantastiska ämne!
 
Pratade med vår kontaktperson på Hagagruppen, inflyttningen blir den 2 april, lite trist att vi inte fick tillgång till lägenheten innan påsk men så är det, vår inflyttningsdatum var ju 2:e april så det är ju inte några konstigheter.
Men vi har iaf fått boende våra sista nätter innan vi kan flytta in :) Alltid något haha
Så känner ni för lite gratis motion är ni välkomna till Carl Hillsgatan den 2:e april vid 16-tiden ;)
 
Nä nu är pausen slut, dags att återgå till mina atomer o molekyler :)
 

Morgonmys!

Sitter och njuter av mitt kaffe och känner mig nöjd över vårt beslut att INTE åka till skolan idag :)
Tittar ut och det snöar, ja det är mysigt med snö men kanske inte nu, nu vill vi ha sol, värme och vår!
Inte direkt detta vädert man hade räknat med just nu, men som någon påpekat tidigare vi bor i Sverige och då är tyvärr inte vintern slut än, så det är väl bara att gilla läget :)
 
Idag ska jag verkligen försöka läsa lite, får se hur det blir med den saken :)
 
Annars började sambon mumma något om vi ska börja packa idag, jag meddelade honom att han var välkommen att börja packa om han ville även om inte jag var med, han hävdade att det bara hade blivit fel då så han tyckte det var bättre att vänta tills jag var med haha
Antar att det ligge lite sanning i det haha
Jessica Kontrollfreak Backman, ja det är jag det ;)
 
Ha en skön tisdag i vårt snöiga land :)

NEEEJ!!!

Det som inte skulle hända, hände idag! Och vi missade början! 
Jag är så upprörd när jag tänker på det och inte alls nöjd!
Dom ska splittra på vår fantastiska grupp! Eller ja, dom ska splittra alla men det är min grupp jag bryr mig om ;) Helt ärligt vill jag inte hamna med någon annan, usch det kan bli dryga veckor, måtte det bara vara inför nästa tema och att vi sen kan få fram att vi ska vara i våra vanliga grupper för detta är inte alls roligt, det är ju det som gör det roligt i skolan, att man har kul med sina "gruppisar" Ingen av oss var särskilt nöjda med detta. Vi fick iaf behålla en eller två kompisar, vi som är ojämna fick dela oss på 2 och 3 och eftersom ingen av oss ville bara vara med en utan med alla fick vi lotta haha
Jag o Frida ska fortsätta ihop och dom andra tre får hänga ihop, men vi kan ju fortfarande "hänga" haha
 
Efter detta tråkiga besked hämtade sambon mig i skolan och släppte av mig hos finaste Malin och Meja. Har haft en himla trevlig dag/kväll där, blev bjuden både på fika o middag, riktig lyx :) Var så länge sedan vi sågs, fattar inte var tiden tar vägen men det är ju skönt att det har varit mycket för oss båda iaf ;)
Inte som i onsdags när jag blev bokad för jobb och tydligen hade bokat in en dejt med Lotta och totalt glömt bort det, så hemskt, kände mig som en riktigt usel kompis, som tur är har hon full förståelse men det kändes ändå inget vidare :/
 
Imorgon beslutades det att vi skulle skippa workshopen, känns som ett bra beslut haha
Behöver läsa in lite, ligger lite efter från förra veckan så det kan vara bra att få en extra dag ledigt :)
 
Hoppas ni har haft en bra stormig dag idag :)

Uttråkad!

Sitter på en föreläsning som är så fruktansvärt tråkig så jag tror jag avlider inom en snar framtid!
Känner att jag inte hade missat någonting om jag inte varit här idag, onödig föreläsning!
Pust äntligen över!

I did it!

Tjohoo, jag gjorde det! Jag gick till gymmet imorse, så jäkla skönt! Nu jäklar ska jag hålla mig frisk och ta tag i denna kropp, här ska det hända saker haha
Jag är så himla nöjd med att jag kom iväg så det finna inte, var inte alls sugen på det igår men så såg jag mina kommentarer och kände stödet från er, TACK! Tur jag har er, mina trogna kommentatorer :)
 
Idag väntas ett nytt projekt i skolan, sådär pepp, men men, snart påsklov haha Eller ja, hur mycket lov man nu har med alla tusentals böcker vi ska läsa, men det ordnar sig :)
 
Nu ska det snart inmundas lite frulle sen skickade sambon att han hämtar mig och kör mig till skolan eftersom det är storm ute :) Hur gullig är han?! Jag har sån tur :)
 
Ha en skön måndag på er!
 
P.s Linda, jag tror vi får undersöka den saken, gälls brorsbarn? ;)

Fryser!

Fy tusan vad kallt det är ute! Jag körde på snygg istället för varm idag, kanske inte de smartaste draget jag gjort men så är det ibland :)
Men som tur är så kom min snälle far o hämtade mig, sambon och farfar i stan så jag behövde ju inte vara ute allt för mycket :)
Den lille mannen fick 4 ölburkar ihop limmade med superlim av vår äldsta kusin, så det kan ju bli intressant o se om han reder ut att dricka ur dom ;)
 
Nu är det soffhäng som gäller för resten av denna söndagen!
Imorgon är det dags att ta tag i träningen igen, wish me luck! :)
 
Ha en skön söndagkväll!

Kalasdags!

Idag är det dags för ännu ett kalas, denna gången är det min lillakusin som fyller år!
Eller lilla o lilla, han fyllde 19år förra helgen :)
 
En glad 18-åring! :)
 
Denna lilla drummlen passade jag väldigt ofta när han var liten o söt :) Väldigt roligt faktiskt, för det har gjort att man har ett lite mer speciallt band, han är min minsta kusin så när han kom var jag en väldigt lycklig liten tjej, som hade tjatat om ett syskon i evigheter (utan någon framgång) så här fick jag en lite kusin att ta hand om istället :)
 
Igår fick jag med mig sambons Visa-kort till stan, köpte en tröja till honom (som det var bestämt) men tror ni att jag handlade något till mig själv? NEJ! Fattar inte varför det alltid är så, när man ska/får handla hittar man ingenting sen när man bara går runt och kollar lite och absolut inte ska handla, då hittar man hur mycket som helst! suck!
Jaja, jag fick iaf en trevlig dag i stan med min kära vän och hennes underbara dotter!
 
Sen på kvällen var det dags för syskonträffen, denna gången hemma hos sambons bror. Fantastiskt god mat! Alla satt i matkoma hela kvällen haha
 
En räksoppa med sparris och ärtor, väldigt god!
 
  
Bergtunga walewska, sjukt gott!
 
Chokladkaka med färska bär :)
(Vårt bidrag)
 
Alla rätter innehöll grädde och riktigt smör så det va inte konstigt vi alla mådde lite dåligt haha
 
 

Hårt!

Det blev en hård kväll igår- och då var det ändå bara jag o sambon haha
Har tagit mig upp till stan nu och väntar på Emma o Alma! :)
Sambon skickade med sitt Visa-kort, undra om han fortfarande var full ;)
Så nu står shopping på menyn!

Ha en skön lördag!

Nostalgi!

Satt och surfade runt på spotify och hittade en låt från filmen "Walk the line" och för några år sedan när vi festade ganska mycket med mitt jobb så gjorde jag o "chubbe" en version av låten "it ain't me babe" och jösses vad man kan sakna den tiden, samtidigt är det nästan skönt att den är över ;)
   
Jag o Chubbe                                         "grupp puss" haha                           "baren" Chubbe hemma hos mig
 
 
 
Jag på firman, innan festen kom igång ;)    Bror, Ivarsson o Emma hemma hos mig :)
 
 
 
 
Folke blandar sig en "grogg" :)              Emma & jag <3
 
 
Älskade saknade Berra <3                      Firmafest :)
 
 
Friska människor ;)
 
Jösses vad det är roligt o kolla på alla gamla galna bilder!
 
Det roliga är att varje gång jag träffar alla "ocab-människor" så är det precis som om det var igår vi festade sist, det är sån skön känsla, vi hade så sjukt bra sammanhållning ett tag, vi umgicks förtusan nästan 24/7 haha
Roligaste var när vi jobbat hela natten (söndagen), sen hela måndagen och då bokar in en träff på möllan efter jobb och alla som någongång har träffat någon av oss, vet att vi inte drack ramlösa direkt ;) Det var tider det :)
 
 
 
 

HELG!

Då var det helg igen :)
 
Har hunnit med en storshopping på ica, ett stopp på systemet inför morgondagens dessert dryck och nu är jag hemma o skriver här :)
 
Redovisningen gick strålande! Och det bästa av allt är att "det glömdes bort" (hoppas jag iaf) att det var sagt att våra grupper skulle bytas så nu får vi iaf en vecka till på oss i samma grupp, tjohoo!
Måste bara tipsa om en urgod dryck som Jacqueline köpte idag, aloe vera med gojibär, kan varmt rekomendera den :)
 
Själv körde jag på en kaffe, surprice! :)
Medans jag o Jacqueline satt och tog foto o tramsade så satt de anra tjejerna o var rediga :)
 
 
 
När jag gick på Ica så hittade jag en massa sådana härade stolar lite varstans, undrar hur många som sanvänder dom :)
 
 

uppe med tuppen!

Skoldags idag och redovisning står på schemat, varje fredag har vi redovisning och det är sin sak när man gör det med SIN grupp och känner sig trygg med dom, idag får vi reda på om vi måste byta grupper! Finns EN grupp som inte trivs tillsammans OCH de är från andra klassen! Ogilas!
Jaja, vi får se vad som händer idag!
 
Idag blir det en lugn fredag, resten av helgen är fullspäckad, jag gillar ju det men samtidigt kan det bli lite för mycket ;)
 
Ha en skön fredag!
 
 

Living!

Det blev ingen träff med Linda idag, hon somnade till ordentligt när hon kom hem från jobb ;)
Så jag fick med mig sambon till living, där jag sett ett soffbord som verkar stämma in på våra kriterier, hittade det på nätet men ville kolla i verkliga livet hur det egentligen ser ut :) Det var lite mindre än vad jag hade tänkt mig men väldigt fint, så det lutar åt att ett sådant bord flyttar in till oss på Carl Hillsgatan ;)
Hittade även en urfin matta, vi såg en liknande på mio så vi får väl kolla upp priserna :)
 
Vet inte vad som har hänt men jag har verkligen fastnat för hallmöbler, eller möbler överlag med cement topp, tycker det är så fint! Hittade en massa fint på living, men jag minns verkligen inte hur vår hall ser ut, kommer inte ihåg om den var bred eller trång, fanns förvaring eller inte, så jag antar att jag får avvakta med hallen :)
 
Hur snygg är inte denna?
 
 
Eller ett sånt här bord :)
 
Jag borde vara miljonär haha
 
Såg en urkul sak på lutz (tyvärr får vi nog inte plats med det)
Hur kul är inte denna soffan? Tror dock att vår balkong kommer vara för smal, annars hade jag lätt införskaffat en sådanhära ;)
 
 
 

Plugga!

Ja plugga stod på schemat idag, så då har vi fått städat hemma, behövligt förvisso men kanske inte just idag ;)
Jag började tvätta tidigare, otroligt roligt, jag skurade vasken i köket- varför? jo för att det kändes som döds viktigt just idag eftersom jag skulle plugga! Jag gick en sväng i stan, behövde få lite luft och spontan shoppa lite ;)
 
Men som jag fyndade! Min favvo klänning som jag köpte förra året (och dessvärre har några små hål, sorgligt) hade kommit in igen, så då slog jag till och köpte en ny- utan hål :) Lycka!
Sen hittade jag lite annat smått o gott :) Hämtade ut en paket, med massa fint :) Vårskor (som jag uppenbarligen får vänta ett tag med att använda) en snygg sjal, linne och en bas topp (snart VFU) med andra ord endast nödvändigheter ;)
 
Planen var att jag skulle träffa Linda ikväll, men vi får se hur det blir, hon hade haft det körigt på jobb o kände sig lite trött, så vi får se om det blir någon träff idag :)
 
Det här med middagar, jag tycker det är så förbaskat tråkigt att laga mat, och vi har sällan (läs: aldrig) förberett något (tagit fram från frysen) vilket gör allt till ett projekt när det kommer till middagstid, suck! Och att komma på vad man ska ha, omöjligt! Vi äter typ samma varje vecka, jag kräker snart på allt! Eller så är det bara för att man inte orkar engagera sig längre :) Hur gör ni? Vad lagar ni för gott? :) Tips tack! :)
 
 

Telefonkö!

Usch vad jag hatar att "stå" i telefonkö! Har haft plats 12 nu i evigheter, suck!
Allt för att jag vill kunna få se min lönespec, de har slutat skicka upp lönespec:en på post, vilket är idiotikt, är man som mig timvikarie är det ganska viktigt att man kan se så att lönen stämmer, det är flera gånger min lön INTE har stämt och så jäkla roligt är det inte att jobba gratis!
Det "roliga" med att jobba i kommunen är att det är mästare på att skicka runt en till olika människor, vilket betyder nya köer, suck!
 
Jaja, nåt vetigt skulle jag ju ändå göra idag, har fortfarande inte lyckats öppna en enda bok, men dock skrivit ut det vi ska redovisa i skolan imorron :P
Jag är sämst på att ta tag i saker och ting! Man blir ju så matt!
 
oj oj, nu är jag nere på plats 11, tjohooo

Godmorgon!

Idag unnade jag mig lite sovmorgon, så könt!
Började som jag brukar, uppdatera mig på allt, facebook, instagram och twitter och ALLA har skrivit om snön, så jag behövde inte rusa upp och undra över vädert ute haha
 
Har planer på att läsa lite idag, men är inte alls sugen på det, men antar att jag inte har något val, suck.
Tycker det är så himla mycket vi ska läsa så jag får panik, jag kommer ju aldrig komma ihåg allt jag läst till den 3 juni ändå! :/
 
Igår fick vi ett brev på posetn från Hagagruppen (dom vi ska bo för sen) och både jag och min sambo trodde det skulle stå något om vår inflyttning, hyresavier o så men ICKE då är det ett brev om cyklar, att de måste märkas upp, urtråkigt, blev så glad i två sekunder haha
Men snart är det dags, börjar tro mer o mer att vi får lägenheten på den dagen som det gäller, för efter att tänkt realistiskt på det så tar nog familjen som bor där nu o använder påskhelgen för flytt o städ, det hade man ju själv gjort, det är bara att man verkligen hade önskat att det hade blivit innan påsk, jaja vi får väl se :)
 


 
 
vårt fina kök, den ena bilden har jag visat er innan. Den andra bilden visar köket på andra hållet med vår serveringsgång! :)
 
Ha en skön torsdag!
 
 

kallt!

Brrr vad kallt det har blivit igen! Så var det så fint igår, suck. Tänkte först inte ta med mina "termobyxor" till jobb, det är så drygt att asa på allt, men ändrade mig i sista sekunden TACK gode gud för det :)
Så skönt det är när man har ordentliga kläder på sig, förstår inte varför man envisas med att gå runt ich frysa annars, bara för att man ska se bra ut, idiotiskt :)
 
När jag cyklade till jobb imorse kände jag verkligen att min förkylning inte har försvunnit helt o hållet än, var helt slut när jag kom fram haha
 
Jag begriper inte, har börjat få så galet ont i mina ögon vilket resulterar i att jag inte kan se någonting, får en sjukt suddig bild på linsen och det är fruktansvärt irriterande, hoppas att det bara har med förkylningen o göra så att jag snart kan avända mina linser UTAN smärta igen :) Håll tummarna! :)
 
 
 
 

Jobb!

Idag är det dags att jobba lite, fick dock sovmorgon, det tackar jag för :)
Har sagt nej VARJE gång dom har ringt och jag känner mig så elak, även om dom har full förståelse för att jag måste gå i skolan men ändå, skönt att kunna säga ja denna gången iaf :)
 
Nackdelen med att få sovmorgon är att jag missar frukosten på jobb och måste då klämma in det hemma, inte för att frukosten är så fantastiskt god utan mer att jag slipper göra det hemma haha
 
Ser ut som om det ska bli fint väder idag med, I LIKE!
 
 
Visar er en smarrig bild från gårdagens fika i Ystad, så jäkla gott, fast nu måste verkligen förkylningen försvinna så jag kan bosätta mig på gymmet haha
 
 
Ha en skön dag!

Fy fan!

Äckliga jävla svin finns det fan gott om, jävla as!!
 
Hoppade av tåget från Ystad på centralen för jag inte ville gå hem själv från Triangeln, då jag inte tycker det är en jättetrevlig väg att gå själv och det finns ingen buss jag kan ta därifrån hem, så jag hoppade av på centralen, missade precis 5:an men tyckte inte det gjorde så mycket eftersom 32:an kom strax efter och den är snäppet bättre (stannar närmre) MEN det var väldigt mycket folk som skulle med just denna buss, så jag sätter mig på ett säte där man ställer vagnarna (fanns inget annat ledigt och inga vagnar) kommer en man och sätter sig bredvid mig, får direkt en obehags känsla men ignorera det. Han brer sig väldigt så jag trycker mig närmre fönstret och jag tycker det känns som om han rör mig, men blir genast osäker, så jag rör på mig och flyttar mig ännu närmre fönstret och då känner jag att något rör mitt ben!!!!! SAMTIDIGT ser jag att han rör sig själv så jag slår ner min hand så han tar bort handen eller var det nu var och jag börjar känna lite panik, samtidigt blir jag osäker, är jag knäpp? har jag hittat på detta?
Så jag tar upp telefonen och ringer till min sambo, då hoppar han av! och då fattar jag vad som egentligen hände, skakade som ett asplöv när jag kom innanför dörren hemma! och vill bara gråta, eller egentligen vill jag slå idioten och önskar att jag hade fattat/haft sinnesnärvaro att skrika rakt ut på bussen vilket as han är!
 
Känner mig helt skakis, tänk att jag valde centralen för att jag skulle känna mig trygg att ta bussen hem, ja det gick ju bra!
 
Det värsta är att detta har hänt mig en gång tidigare, dock väldigt många år sedan och på den tiden bodde jag i Oxie, men jag minns känsla jag hade då och det är samma idag, oavsett att man är äldre och "tryggare" i sig själv, så blir man (jag) lika paralyserad nu som då!
Tror det är för att dom "smyger" sig försiktigt fram, och alla vet ju att det är ganska trångt på bussarna och då lätt blir att man rör vid varandra, så blir man så osäker, oavsett så är det sjukt obehagligt och jag hoppas svinen åker dit när de beter sig såhär, att ingen annan ska behöva uppleva samma sak!
 
 
Annars har jag haft en supermysig dag, tyvärr förstördes lite av glädjen man har haft av detta!
 

Goder morgon!

Solen skiner, jag är ganska pigg och nästan färdig :)
Alltå ingen stress här inte ;)
 
Ett klockrent tecken på att man vaknade (för)tidigt är att man hinner göra sig i ordning, alltså lite smink i fejset, föna håret, så man slipper gå runt som ett vrak en hel dag, jag känner mig mycket bättre när jag har fixat mig, sen att jag inte hinner (läs orkar) det varje dag men.. :)
 
Vi har en kort dag i skolan idag, skönt! Sen står en tur till Ystad på schemat, igen :) Denna gången får jag sällskap av tre fina flickor, ska bli himla trevligt :)
 
Men nu måste jag logga ut, så jag slipper stressa nu när jag väl är i tid, för en gångs skull ;)
 
Ha en skön solig tisdag!
 
 

Effektivitet!

Ja jädrar vad vi har varit effektiva i gruppen idag, vi har mer eller mindre gjort färdigt veckans uppgift idag på lunchen! Galet bra jobbat!
 
Den bästa gruppen :D
 
Och vi har fixat två nya böcker som ska hinna läsas denna veckan, har börjat läsa den ena och känner mig sjukt redig men har inte kommit längre än till sidan 40, alltså bara 130 sidor kvar!!! på den boken, suck.
 
Invigde mina nya fina skor idag och låtsades att det var vår ;) Sjukt bekvämma att gå i trots att där är en liten kilklack, urbra! Har velat ha sådana här skor jättelänge men alla jag har hittat/sett har haft så sjukt hög kilklack och då är det inget kul, för jag vill kunna använda mina skor till vardags, så jag är supernöjd med mitt inköp (present) :)
Sen kan man ju alltid ha ett par till, lite mer som "gå bort sko" haha
 
Nej, nu får jag låtsas plugga lite, sambon var sugen på spagetti o köttfärssås och erbjöd sig själv att fixa, gå o handla o laga (eftersom jag pluggar) så mest så jag inte åker på något jobb haha
 

Förkyld!

Nu är jag riktigt trött på att vara förkyld, det släpper ju aldrig! Har verkligen haft en lugn helg för att vila och bli av med förkylningen en gång för alla, men icke!
Jag har två val, och tycker inte om något av de, men okej:
jag kan välja mellan att INTE kunna andas, varvat med att näsan rinner ELLER så kan jag välja på att andas MEN att då få näsblod! Nässpray är tydligen inget min näsa gillar haha
Så ja det var ju roliga val, vilket hade ni valt? :)
 
Idag är det ännu en dag i skolan med nya uppgifter och jag läste planeringen för denna utmaningen och vi har sjukt mycket som ska göras och redovisas på fredag OCH då hävdar dom ändå att det är endast för att vi ska lära oss och inget som examineras! Nej men varför ska vi då lämna in en text, med referenser o dyl? Usch, jag vill bara ha sommarlov nu! Och givetvis då även ett sommarjobb haha, eller det vill jag ju inte, men jag måste, hade varit urskönt att vara ledig hela sommaren och ändå få betalt :)
 
Solen skiner iaf idag, man får vara glad för det lilla :)
 
Ha en skön måndag!

partnails!

Läste i en blogg om en tjej som gjorde sina egna party naglar, så jag var ju givetvis tvungen att testa :)
(mitt svarta behövdes ändå fixas)
 
 
Jag gillar det! :)
 
Kanske lite väl mycket fest, men äsch det får vara på lite nu med, kan ju ha lite fest i vardagen med ;)
 
 
Märks det att jag inte har nåt att göra idag? haha

Buffalo

Haha jo, Jacqueline, jag hade också sådana, precis som du skrev, alla sprang runt i ett par buffalo. Hittade mina gamla par i källaren, lite nostalgi :) Så jag kunde inte med att kasta dom ;)
När jag såg dom på en hemsida blev jag helt paff, trodde de var en utdöende sort ;)
Minns att jag tjatade o tjatade på min mamma för att få ett par, men hon tyckte de var för dyra, så då lyckades jag tjata till mig halva och ta resten själv, men då fick jag den delen av mig pojkvän haha
 
Skorna som däremot fick följa med hem igår var dessa finingarna:
 
 
 

oldie

Satt och kollade i datorn igår och hittade en massa gamla bilder, lade över de för lite sen på min externa hårddisk så inte alla mina bilder skulle försvinna :)
 
  
 
Skönt att det inte var såå många bilder som skulle kopieras ;)
Lite mer än 22 000 bilder, det tog sin lilla tid :)
 
Tänkte dela med mig av lite gamla bilder :)
 
Kolla vilken liten goding :) Idag är han 12 år!
Mitt äldsta gudbarn <3
 
Min fina lägenhet med den fantastiska soffan :)
 
Jag o Carro hemma hos mig, 2005 :)
 
Min bror och jag, hemma hos föräldrarna.
 
Jag och min fina Malin <3
Ännu ett foto på mig o Malin, här på fagans, en klassiker!
 
Fina Emma, som blondie <3
Hemma i köket på Ledebursgatan, en klassiker även det ;)
Eller vad säger du Emma? ;)
 
Jag o fina i Kph för att se Juanes! <3
 
Har ännu fler på lager haha
 
 

Fyllo!

Mitt lilla fyllo var ute och slarva igår, alltid lika spännande och se i vilket tillstånd han är i när han kommer hem och jag tror nog inte att det var fullt så illa som det verkade, för han verkar förvånatsvärt pigg idag ;)
Iaf så kom han hem och lyckades med konststycket att ramla ned för sängen haha, jag höll på dö av hjärtinfarkt när jag vaknade och hörde dunsen haha
Vår säng är inte direkt låg, utan man behöver nästan en stege för att ta sig upp, så ni kan ju förstå att det var en ordentlig duns :)
Sen vaknade jag och som vanligt var det tomt i sängen, då ligger han ute i soffan haha, begriper inte hur man kan välja soffan framför sängen, gör han nästan alltid när han har druckit :)
 
 
Sambons nya fina skor :)
 
 
Det var en stolt kille som visade upp sina nya fina skor, INNAN han stack iväg :)

mello!

Ikväll skulle sambon ut med en kompis och dricka öl, jag var inte sugen på det och tyckte att det nog var roligast för dom att få ha en grabbkväll själva :)
 
Så jag såg fram emot en lugn kväll hemma- i min ensamhet- men då räddade min svägerska mig från ensamheten och kom hit och höll mig sällskap framför melodifestivalen, melodifestivalen själv hade inte känts fullt så spännande :)
Hon köpte med sig lite gott och vi hade lite ost från förra helgen så det blev ett riktigt trevligt gotte bord, precis vad man behövde haha
Och för att uthärda mellon så var vi tvugna att ta ett glas vin eller två ;)
 
Och här kommer en liten bild speciellt till dig jacqueline :)
 
 
My new shoes! Läckra va? :)

Storm!

Jösses vad kallt det är ute idag, det är för tusan storm! När man till och med måste trampa som en dåre i nedförs backe, då blåser det för mycket för att ens behöva cykla ;)
Men har man väl tagit sig med cykel till stan är det bara att fint trampa på den hem med, och hem kom vi ju :)
 
Vi cyklade upp i stan vid 11-tiden, då hade vi ju varit uppe en bra stund, så nåt var vi tvungna att sysselsätta oss med ;)
Införskaffede ett par nya skor till sambon, gick runt o lullade lite till. Även jag fick mig ett par nya dojjor, inga träningsskor ;)
 
Glömde min mobil när vi stack iväg så jag kan tyvärr inte bjuda på några bilder på vår fantastiskt goda lunch :)
Vi lunchade på TGIF såå gott! :) En gammal klasskamrat till mig jobbar tydligen där, kul att se att någon hänger kvar i branschen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Röntgen!

Klockan ringde 6!!! en lördag- skandal!
Men eftersom jag måste snoosad så var den tvungen att ringa lite innan jag behövde gå upp :)
 
Sambon började tvätta vid 6.30, han är redig han :)
Sen cyklade vi till sjukhuset och gik runt och yrade där ett tag, inte det lättaste att hitta haha
 
Sjuksköterska kom o mötte oss så vi kom rätt till slut iaf :) Helt galet, tror aldrig jag har varit på sjukhuset innan utan att det har varit full kaos, nu var det jag och en till som var där :)
 
Fick kontrast, det är en konstig känsla, som tur var hade dom varnat mig att när man får det kan man känna att det blir varmt i hela kroppen, och ja det blev det! haha
Men de gick fort så 8.15 var vi ute igen, givetvis tappade jag min ena kula på min piercing i örat, inte så kul! Men lite svinn får man räkna med ;)
 
Annars är det inte många planer idag, får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda, klockan är ju ändå bara 10 ;)

usch!

Fick ett meddelande från min vän för lite sedan, en vän till henne, som jag också har träffat, har fått ett tråkigt besked, hon går igenom något som jag själv har gått igenom för ett par år sedan och det är inget man ens önskar sin värsta fiende, jag hållar alla tummar jag kan för att S ska bli helt bra igen och att det går fort för henne, hoppas även att hon får den hjälp hon behöver och förtjänar, det fick inte jag!
 
 
 
Detta är jag när jag hade min ansiktsförlamning.
(trotsade läkaren och hade linser på mig, jag kunde inte stänga mitt ena öga helt)
En jobbig bild att se, faktiskt.
 
Sänder massa styrkekramar till fina S att hon ska bli bra igen!

hoho

Gårdagen blev sen som vanligt när jag är hos Anna, så på tisdag när jag ska dit igen är det nog tur att Denise och flickorna ska med så dom kan få med mig hem i tid ;)
Men det var himla trevligt, var länge sedan vi sågs, av förklarliga skäl, så vi hade ju urmycket att gå igenom :)
Och så söt lilla Moa var då :) Världens snällaste, bara sov, och gjorde pappa galen när vi åt middag haha
 
Hann med ett besök på Emporia innan Ystad igår, behövde ju lite belöning efter sprutan ;)
Det var iaf min ursäkt till sambon, han hävdade då att jag var världsbäst på att hitta på ursäkter, tja det kanske kan stämma, jag är gaanska bra på att vända saker och ting till min fördel om det behövs, och igår var ett sådant tillfälle, när jag tyckte att jag var förtjänt av något fint efter att låtit läkaren "stjäla" mitt blod :P
Även om det kaaanske var för min skull detta blodprov togs men det är en annan historia ;)
 
Idag hade vi redovisning på vårt solsystem, gick riktigt bra, så klart det gör det i vår fantastiska grupp :) Och det bästa är att vi kommer vara i denna gruppen ett tag till och sen när lärarna tyckte att vi skulle byta, lyckades vi få till att vi ska ha omröstning över det så det kommer inte bli någon splittring :)
Litteraturseminariet gick galant (Vi skrev det under de andras redovisningar) fy på oss ;)
Så då är även vår eportfolie för veckan gjord, känner mig nöjd :)
 
Ett besök på ikea har också hunnits med, men det är fasiken inte så kul att gå där när man vet att man flyttar om max 1 månad, jag menar hur kul är det att köpa något nu för att packa ner det och asa det med sig till nya lägenheten, inget alls! :)
 
Det är helt sjukt, igår fick jag något konstigt tryck, precis som när jag får magkatarrsanfall, fast det kändes annorlunda, när jag var helt still så gjorde det inte ont, bara när jag rörde mig, vilket man inte gör så ofta juh :)
(hade det varit magkatarren så hade den gjort konstant ett bra tag, sen släppt)
Och det höll i sig hela natten, så varje gång jag vände mig vaknade jag av smärta och sen försvann det mer o mer under dagen,  fortfarande öm och inte fullt rörlig utan smärta men ändå inget överdrivet nu, men hur konstigt är det inte? Det är som om denna kropp lägger av, det är ta mig tusan det ena efter det andra, man blir helt matt! Är faktiskt inte fullt så gammal, så att kroppen ska braka ihop! inte än iaf :)
Jaja, hoppas det försvinner nu och aldrig kommer tillbaka igen :)
 
Med alla mina krämpor så blir det en lugn fredagskväll så jag orkar ta mig upp i ottan imorgon, för ännu ett fantastiskt trevligt besök på vårt sjukhus, tjohoo, lördagsmorgonen är räddad!
 
Ha en skön fredskväll!

Ystad!

Idag står ett besök i Ystad på schemat!
Ska äntligen få träffa lilla Moa och hennes fina mamma så klart :)
Ska bli rikitgt roligt, var lite orolig i veckan om min förkylning inte skulle bli bättre men det verkar gå åt rätt håll :)
 
Men först ett besök på sjukn, tusen tack vännen för infon, nu kanske jag hittar lite bättre, eller jag hoppas det iaf :)
 
En av gullungarna från igår hade frågat sin pappa: "när ska Jessica hämta mig på dagis igen?" 
hennes pappa bara skrattade och svarade att han inte hade en aning :) 
Så jag får väl göra det snart, får prata med föräldrarna innan bara ;)
 
Det är så drygt, har kommit in i den perioden igen när jag aldrig vill äta frukost, måste verkligen tvinga i mig en macka och det är inte gott! Kanske har med min träning och göra eller rättare sagt min brist på träning, för när jag tränade var det gott att äta frukost och jag var hungrig, det är man ju inte direkt annars :/
Men jag har börjat dricka kaffe igen, såå gott! :)
 
Nä nu får jag nog skynda mig, min parkering går snart ut!
På tal om parkering, igår betalade jag över 100:- i parkeringsavgift, hur sura pengar är inte det?!
 
Ha en skön torsdag!

Kalle kalas :)

Aw precis kommit hem från min farfar, sötaste gubben! Men jösses vad han kan skrämma upp en! Jag var tidig och ringde på porten- ingen som svarade, ringde mobilen- inget svar, lyckades komma in i huset och åker upp till hans våning, ringer på ytterdörren- ingen öppnar! Då kände jag liiiite panik, Tänk om det hänt honom någonting! Tänk om han ligger i lägenheten! Usch, det var faktiskt riktigt räligt, framförallt som jag var helt själv, sambon följde inte med och min pappa hade precis hämtat min kusin och lämnat Toarp, så det skulle dröja ett tag till innan dom kom. Så mycket man hinner tänka på så kort stund haha
Men som tur är kom han och öppnade dörren, och lättnad som få var jag :)
 
Det var faktiskt riktigt trevligt att få en liten stund själv med farfar, det är så sällan man får det, vi är ganska många i släkten så det råder alltid full kaos när vi ses haha
Kanske att så mycket att man hinner prata om något speciellt mer att man hinner prata lite, om ni förstår vad jag menar :)
 
 
Haha alltså detta är en sån klassiker hemma hos äldre människor :)
Foto på alla barn och barnbarn
 
 
Hittade dessa vacka syskon ;)
 
 
Två söta tjejer som bara läääängtade ihjäl sig efter att få sätta tänderna i lite godsaker!
 
 
Stora busen försökte komma undan fotot, lyckades sådär ;)
 
 
Alltså detta fotot! Hon är bara för go!
 
En väldigt trevligkväll med trevligt kalas, glad att jag åkte dit! :)
 

Kalas!

Idag är det ingen vanlig dag, nej för det är min fina farfars dag! 89 bast blir gubben! :)
Och för ett par veckor sedan när vi var på kalas för att fira gudbarnet kläcker min farfar ur sig en sån rolig kommentar så vi alla blev helt chockade, gubben kan han :)
 
Vi hade grupparbete efter lektionen idag, så himla effektiva att vi blev klara på mindre än en timme, bästa gruppen!
 
Man kan inte säga annat än att vi gör väldigt nyttiga saker i skolan:
 
 
jag menar HUR ofta behöver du inte koppla lampan till ett batteri för att få lite ljus?
 
 
Och det verkar som det är vääääldigt spännande ;)
 
 
 
Eller varför inte vårt fina grupparbete, hur ofta behöver du inte kunna bygga ett solsystem? :P
 
Nej då, det är så roligt så med alla våra extra arbete vid sida om de examinerande uppgifterna :P
 
Efter skolan skulle jag bara inom ocab och säga hej o hämta fler lådor, jag fastnade där och kom där ifrån strax innan 14, bra jobbat Jessica!
Fick iaf med mig lådor hem haha
 
Körde och köpte en present till min farfar, kände mig riktigt redig ;)
 
Sen ringde de från budfirman och var på väg med diskmaskinen till min lägenhet så det var bara till att bege sig dit och släppa in killen, trevlig kille som tur var så det inte var någon stropig typ haha
Hade sån tur att min hyresgäst hann hem precis när vi var klara så jag slapp köra dit sen igen för att lämna tillbaka nycklen :)
 
Medans jag väntade på installations killen ringde de från sjukhuset, jag ska dit på lördag på röntgen och ska ha tagit ett blodprov innan, vilket jag givetvis helt hade glömt bort så nu får jag se till att göra det imorron eller på fredag, tur hon ringde och påminde mig för det hade jag inte en tanke på :)
Så nu måste jag bara ta reda på VAR på sjukhuset man ska gå o ta blodprov, hade jag gjort det i tid, kunde jag gått till min vanliga vårdcentral men eftersom jag inte gjort det så tyckte hon jag skulle gå till sjukhuset.
Så vet ni var det ligger, var snälla o meddela mig :)
 
Ha en skön solig onsdags eftermiddag!
 
 
 

Godmorgon!

Usch vad osugen jag var att ta mig ur sängen när klockan ringde, så jag tror jag snoosade i 45 minuter haha
Tur sambon ändå skulle upp tidigt annars hade han nog blivit galen :)
 
Det värsta med att vara lite förkyld är att det alltid känns värre på morgonen och imorse var inget undantag, sitter i soffan och borde verkligen göra mig klar för skolan, förbereda frukost (som jag inte orkar äta hemma) men jag orkar inte ens förbereda den :(
Hur kan man vara så morgontrött? Förra veckan när jag mådde bra gick jag ändå upp 7 på mina lediga dagar för att träna och det var inte så jobbigt, konstigt! :)
 
Idag har jag bilen hemma så det är rena rama lyxen att ta sig till skolan idag :)
 
Hoppas ni får en skön onsdag!

Full rulle!

Idag var det en händelserik dag i skolan får man ju säga. Började med en workshop, där vi skulle bygga/konstruera djur!
Min grupp satte genast igång och arbetade:
 
Kreativiteten är i fullgång!
 
Och det färdiga resultatet!
 
 
Om ni klickar på denna länken får ni se det slutgiltliga resultatet, med ljud o allt ;)
 
Efter workshopen var det dags för ett besök på tekniska museet i Malmö. Det var faktiskt roligt, var så himla länge sedan jag var där och har faktiskt haft planer på att bege mig dit men inte blivit färdig till det innan. Minus var att vi hade det så pass sent på eftermiddagen och alla bara ville hem, men annars var det kul :)
 
Och jag verkade inte vara den enda som hade roligt där, Jacqueline ;)
Vi fick sätta oss i spårvagnen och som alla små barn så ville vi ju givetvis göra det, hela klassen! haha
 
Gick ner i ubåten och kollade med, höll på att fastna där av gubbarna som mer än gärna berättade om allt som fanns och inte fanns i ubåten haha
Till slut kallade vår guide på oss att vi var tvungna att skynda oss ut på andra sidan, där nästa gubbe haffade oss, som tur var ringde hans telefon och vi kunde smita ut haha
 
När jag väl kom hem åkte sambon och jag och hämtade upp "vår" lånebil (svärmors) och körde ut till Bernstorp och kollade på diskmaskin till min lägenhet, sambon tyckte vi skulle fixa det, så då gjorde vi det :) Nu är den beställd och ska levereras och kopplas in imorron, hoppas nu det dröjer lite innan tvättmaskinen kraschar! :)
Men det är helt sjukt egentligen, vi tog hemkörning, inkoppling och bort transportering av den gamla diskmaskinen, så vi skulle slippa allt klydd själv, så vi köpte till ett nytt skydd som man ska ha under diskmaskinen (man vet aldrig om det gamla går sönder eller nåt nu när dom drar ut den gamla diskmaskinen) och bara för att det ska få följa med i transporten (så det finns på plats när installationen görs) så kostar det 49:- för att det ska få följa med, ja men vi betalar ju redan för leveransen av diskmaskinen! Löjligt!
Trodde först han skojade med oss när han sa att det kostade extra, men icke! haha
 
Nu ligger jag i sängen (sambon envisades med att kolla fotboll ;) ) och dricker pepparmynta te med honung, urgott!
Ganska mysigt ändå, om det bara fanns något br på tv också...
 
Ha en skön tisdagskväll på er!

Döskallar!

Om någon lyckats missa att jag gillar döskallar så är ni nog blinda ;)
 
 
eller vad tror ni? :)
 
Kan ge fler bevis:
 
Mina älskade sandaler, så sjuuuukt fina och lite obekvämma haha
Men som jag längtar till jag kan börja använda dom igen, såg dom på en tjej på lilla torg i somras och blev blixtförälskad, sen letade jag som en tok efter dom ÖVERALLT tills jag en dag hittade dom! Lyckan var total! :D
 
 
Mitt fina armband som jag spontan shoppade på en groteskt tråkig föreläsning haha
 
Nu när jag satt och kollade bland bilderna så insåg jag exakt hur mycket grejor/kläder jag har med döskallar på, ett litet beroende kanske ;) haha
 
Får nog ta o skärpa mig med det, en pojke sa till mig när jag var där och jobbade att jag skulle aldrig kunna få barn!
Jag: Nähä, varför inte det?
Han: För din bebis hade blivit så rädd för skelettet på din arm!
 
Haha sötaste!
Och det är ju inget jag vill riskera ;)
 
Nej nu är det dags för lite lunch och sen tid för skola igen med ett besök på museet, kan bli intressant :)
 

Dagen D!

Idag blir min kära vän äntligen av med sitt gips! Gu vad jag är glad för hennes skull! Hoppas bara att hon inte får allt för ont nu efter (vilket hon har sagt att det kommer göra) Hon har nämligen haft oturen att hon har haft sin arm gipsad förr, klantan <3 Så hon vet ju tyvärr vad hon pratar om, men hoppas kan man ju alltid göra! :)
 
Igår började den nya kursen och jag kan väl i ärlighetens namn inte säga att jag känner mig något klokare över vad denna kursen kommer gå ut på så det är väl bara till att vänta o se o hoppas att den blir bra :)
Vi (min grupp) ska iaf bygga solsystemet till fredag OCH redovisa det, vilket betyder att vi måste kunna lite om det själv också haha
 
Är även idag en träningsfri dag då förkylningen fortfarande gör sig påmind, är inte alls nöjd över detta! Sambon vinner ju för tusan då!
Vi har en "tävling" om vem som tränar flest gånger i veckan och förra igen vann jag, förra vr det lika och denna lär han ju vinna utan några som helst problem- jag är inte nöjd! Gillar inte att förlora haha
Men jag vill inte att det ska bli värre, för på torsdag ska jag få träffa en god vän och hennes dotter som föddes för ett par veckor sedan och då måste ju min förkylning vara borta, annars tror jag inte dom vill ha mig där :(
 
Så nu är det dags för lite frulle och sen får jag nog ta tag i det här med att LÄSA, tråkigt men sant!
 
Ha en skön tisdag alla!

bilder

Satt o kollade lite på mina bilder i telefonen och kom fram till följande:
Att jag dricker mycket alkohol och älskar shopping haha
 
Dessa bilderna är från i helgen:)
 
 
Och dessa är några av de senaste shopping fynden ;)
 
 
Lite vettigt dock :)
Och inte ens allt till mig :)
 
Beställde nya linser igår tror jag det var, hur tråkigt är inte det att lägga pengar på? Örk! Tyvärr är det ett nödvändigt ont, då jag är inne på sista paret nu och även om dom brukar vara länge så vet man ju aldrig exakt hur länge ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Förkyld!

Urk, så himla typiskt att jag ska bli förkyld nu! Jag har inte tid!!!!
 
Så det blev ingen träning i morse, ångest! Men tänkte att det var dumt o chansa :/
 
Idag börjar vår nya kurs, naturvetenskap och teknik. Känner mig sådär pepp på den kan jag meddela, hoppas den blir bättre än vad förväntningarna är!
 
Men det är iaf skönt o vakna upp till SOL! Kan ju inte annat än bli glad :)
 
Nej nu, får jag nog ta o försöka hitta något att äta till frukost, vill inte komma in i mina gamla vanor igen!
 
Ha en skön måndag!

shopping!

Nästan precis kommit hem från svägerskan, stannade och käkade middag där, urgott. Dom kör på Linas matkasse och idag stod marockansk kyckling på menyn, riktigt gott var det, börjar nästan bli lite sugen på att testa det, man får verkligen variation på sina middag, vilket inte är så lätt annars, då blir det oftas taco, spagetti och köttfärssås mm haha
 
Härom dagen meddelade sambon att nu i veckan skulle vi ut o handla till mig, jag tänkte mig direkt:
 
 
Eller en sån här kanske :)
 
 
 
han tänkte sig mer:
 
 
Eller detta:
 
 
urtråkigt haha
Vill hellre ha "vardagsskor" än träningsskor ÄVEN om jag är i stort behov av nya träningsskor :)
 
 
 

Kallis!

Det blev en fika ute i solen på Kallis idag! Sambons mamma och syster med sambo kom också dit, trevligt! Galet mycket folk, fast det tycker jag alltid att där är :)
Satt där ganska länge och njöt av solen, riktigt härligt!

Följde med hem till C & L, där det lovades att sambon skulle få se Tottenham matchen- jodå SE den får han men där är inget ljud- kan meddela att stämningen varit liiite spänd, en tjurig sambo och vi andra som försöker lätta upp stämningen utan resultat, tur att dom leder iaf ;)

Cyklade förbi vår nya lägenhet och bara lääängtar ihjäl oss efter att få flytta in! :)

Imorron är det dags för ny kurs, ska bli intressant!

soliga söndag :)

God förmiddag!
 
Man behöver ju inte vara einstein för att räkna ut vad mitt val blev igår ;) Shopping så klart!
 
 
skickade den här bilden till min sambo och frågade om han verkligen var nöjd över valet att låta mig gå SJÄLV i stan haha
 
Det blev en hel del tjäning gjord igår, sånt gillas skarpt!
Bland annat använde jag äntligen mitt presentkort på bodyshop, fick det bara för sisådär 8!!!! år sedan! haha
 
 
 
blev dessa godingarna, har verkligen saknat min face mist, begriper inte vart jag gjort av min förra, vet att den inte hann ta slut så jag har väl glömt den någonstans :)
Och body butter med oliv"smak" luktar så himla gott och är verkligen jättebra och dryg! Lätt värt varenda krona!
 
Införskaffade även gårdagskvällens ostbricka, även där användes ett presentkort, som sambon fick från jobb. Himla gott var det iaf.
 
 
Efter att gått runt o lullat själv i stan ett tag vaknade min kära vän upp och kom och mötte upp mig, så det även blev en välförtjänt fika :) Inte fullt så trevligt att fika själv, då hade jag hellre skippat det och åkt hem haha
 
Idag får vi se vad som händer, eventuellt ska vi förbi min lägenhet o se vad som är fel på diskmaskinen, om det är något som går att laga eller om den ska bytas ut, hoppa på det först nämnda!
 
Ha en skön solig söndag!
 

Lördag! :)

Igår var en riktigt bra dag, skönt när man får en sådan dag någon gång då och då :)
 
Eftersom man inte såg min fina tröja så bra på fotot så har jag letet upp lite bättre bilder på nätet :)
 
 

  
Här ser man den lite bättre ;)
 
Igår fyllde mitt lilla söta gudbarn 2 år! 
Det är ganska lustigt det här med mina gudbarn, jag har två stycken, min kompis lilla son och min äldsta kusins minsta.
Det är nästan exakt 10 år emellan dom, den store fyller den 19:e februari och den lille 1 mars.
Båda heter Emil :) Så det blir ju inga problem att glömma deras namn haha
 
Idag ska sambon på fotboll så jag väljer mellan att gå upp i tan och fixa lite som jag inte hann med igår eller att stanna hemma o njuta av lite ensamtid haha
 
Vad hittar ni själva på en lördag som denna? :)

Vin!

Precis hemkommen efter en trevlig kväll med min fina vän :)
Sambon sover, urtråkigt eftersom jag är dödspigg, kanske jag kan väcka honom?;)
Tror inte han blir super glad men det kanske det värt? Haha

Nej då, jag ska låta gamlingen sova och göra detsamma jag med :)

Sov gott!!!

sool :)

Tänk så glad man blir av lite sol :)
 
Delexaminationen är inskickad så nu är där ingen återvändo, hoppas verkligen en duger och får ett litet G på sig ;)
 
Trodde jag hade betydligt mer kvar på den, men jag var visst ganska redig i tisdags när jag skrev lite på den :)
 
Väntar på att sambon ska bli klar på sitt jobb så vi kan luncha ihop idag, trevligt. Var väldigt länge sedan vi gjorde det :)
Sen blir det nog en vända i stan med min kära vapendragare, Linda :)
 
Idag ska jag även få nya hyresgäster till min lägenhet så jag ska dit o få nycklarna av hon som bott där nu och senare ikväll ska jag dit igen och släppa in dom i sitt nya hem :)
 
Så då sticker jag till stan o firar det med en annan kär vän, känner att den här fredagen är riktigt bra! :)
 
Hade tänkt visa min fina tröja som jag inviger idag, men det är inte så lätt att ta foto på sig själv (ryggen)
Men ni får se det lilla som går att se ;)
 
 
Haha man ser inte mycket, men den är fin, jag lovar :) En blå stickad tröja från d.brand med blixtlås längs hela ryggen :)
 
 

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0