Julafton...

... och dagen D är äntligen här! Om ett litet tag ska vi bege oss till Kastrup, tycker det är så mysigt att åka in lite tidigare så man kan gå och titta lite och sätta sig och ta en öl och känna att NU är vi på väg :)
 
Gårdagen hade vi som sagt våra familjer här, himla trevligt MEN 15.30-16.00 stänges vattnet av!!!! sådär kul kände jag, vi hade som tur var precis duschat och kokt äggen, men resten liksom!?!?! Jaja inte mycket att be för, tydligen en vattenläcka i området, så mina föräldrar tog med sig 4st 1,5 l flaskor med vatten så vi hade till att koka kaffe och kunna tvätta händerna, diskningen fick vänta. Tack o lov kom den igån igen vid kanske nio-tiden och jag började snabbt som attan att diska upp alla glöggmuggar och kastruller som använts vid matlagningen, sen börjades diskningen från middagen och ske vilket var en himla tur för 21.30 kanske var vattnet återigen avstängt!!!!! alltså detta finns inte, men jo det gjorde det!
Så resten av vattenflaskorna fick hällas i toaletten så vi åtminstone kunde använda den, diskningen fick vänta, tvätta händerna fick ske med våtservetter och handsprit, fräsch kände man inte sig men inte mycket att be för!
2 i natt, när vi skulle gå o lägga oss och insett att det är bara att ta tag i diskningen idag istället kom vattnet igång så vi stannade uppe ett tag till och fick undan all disk, så skönt!
 
Tror att vi fått med oss allt, jag vet iaf att min väska är överfull haha och ändå har jag INTE packat ner ett endaste par strumpor, kofta eller någonting långt haha så kanske borde få med lite till ändå ;)
 
Tar en paus härifrån igen och återkommer nästa år :)
 
Ha en riktigt god jul och ett gott nytt år!!!

Lillejul!

 Helt galet att det redan är lille julafton! Vart tog denna hösten vägen? Nog för att jag är glad att den är över, för denna höst har INTE varit till min fördel, men som dom säger, det som inte dödar det härdar! Och det får man ju verkligen hoppas, nu har jag gjort mitt och hoppas få slippa allt nu!
 
Idag kommer vår familjer och firar jul, eftersom ingen firar som vanligt detta året haha
sambons syster firar hos sin sambos familj, vi åker iväg så mina föräldrar får fira julafton utan någon av sina barn.
Ska iaf bli himla trevligt idag, nog för att jag redan fasar för all disk som det medföljer men men...
 
Hann med en träff med Emma och Alma i stan, trevligt! Vi har verkligen inte fått ihop våra liv den senaste tiden, dom har typ varit sjuka hela tiden och jag har varit helt färdig, men idag sågs vi iaf :)
 
Tror till och med att jag lyckats ordna allt inför resan, snusen till bror är köpt, spriten, julklapparna, ja jag är redo! :)
 
Hade jag bara inte varit så dunderförkyld så hade allt varit ännu bättre men nu är det som det är så det är bara att härda ut detta med ;)
 
HA EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR! 
hörs nästa år! :)
 
 
 

Packa!

Usch vad jag inte får tummarna loss till att ta tag i min packning! Blir så trött på mig själv men det är så tråkigt/svårt! Kan inte bestämma mig för vad jag vill ha med mig, känns som jag har alldeles för mycket haha
Och skor! Jösses vad svårt det är att välja ;) just nu har jag packat ner 4 par plus 2 flip-flop och då är jag inte klar än, usch det kommer blir svårt detta ;)
Men än är det ju gott om tid, jag menar vi åker ju inte förrän på tisdag ;) och smarthuvudena, dvs jag och sambon, har bjudit in våra familjer på lillejul för att fira jul tillsammans, vet inte riktigt hur vi tänkte, 11 pers och INGEN DISKMASKIN!!!! det kommer ju bli en hel del disk, suck! jaja det blir nog hur bra som helst :)
 
Nej men om jag ska fortsätta med min packning, har packat i omgångar idag så jag ingen aning om vad jag stoppat ner haha
 
Ha en fortsatt skön söndag! :)

Seg söndag!

Blev en tuff kväll igår, tror inte vi kom i säng förrän klockan var 4-4.30, känns idag, man är lite små seg haha
 
Tvättning står på schemat idag och vi skulle vara rediga att börja lite tidigare då vi har en hel del tvätt, men nej! Då "får" man inte tvätta innan 12 på söndagar, så där är ingen ström innan dess! Kanske hade varit bra att meddela det så man hade vetat om det! Himla tur man inte hade något annat som skulle göras idag, för då hade jag blivit galen! Sen är du ju inte fullt så kul att springa ner till källaren i tid o otid bara för att man inte kan få denna info innan!
Jaja, nu är tvätten igång iaf och ingen som bokat efter oss heller så ska nog reda ut detta med :)
 
Annars är planerna att städa här hemma, så där sugen på det ;) men det måste göras, tyvärr :)
 
Min fina kusin tittade förbi igårkväll/natt och snacka lite skit, han var tydligen på fest precis runt hörnan, kul att han ville komma förbi :) 
 
Hoppas ni har en skön söndag!

Hemmakväll

Blev inställda planer idag på grund av sjukdom, sjukt tråkigt men inte mycket att göra åt saken, så istället tog jag och sambon en hemmakväll, faktiskt riktigt trevligt, länge sedan vi hade det :)

Kollade igenom gamla instagram bilder och jösses vad många lägger upp konstiga bilder ;) antagligen jag med haha

Mina söta kusinbarn kom förbi innan och gav mig en julklapp! Finaste julklappen någonsin!!! 



Alltså hur söt får man bli???
Och båda två var nog i sitt esse idag för jösses vad dom sprang runt i lägenheten :))

Får nog gå o hjälpa sambon fixa grädden till vår irish;)

lördag!

Sista lördagen hemma för detta året! tjohoo! Om tre dagar åker vi till SINGAPORE!!!! jag längtar ihjäl mig, ska bli så himla skönt att få komma bort lite, få sol och värme och umgås med storebror och Renee! :) Tänk att det snart har gått ett helt år sedan jag träffade dom sist! Känns lite sorligt när man tänker så men nu snart ses vi igen! :)
 
Har precis varit och hämtat ett par skor som jag lämnade till skomakaren igår, dom såg förjävliga ut och det är lite sorgligt för jag tycker faktiskt om skorna, de är nog de ända finskor jag har som inte är skyhöga haha
men som skomakaren sa igår om det gick att fixa till dom "det kan ju inte bli värre iaf" haha nej det hade han bannemej rätt i, dom blev hur fina som helst så nu har jag ett par finskor att ta med till Singapore, firar trotsallt nyår där ;)
 
Snart kommer min kusin förbi med sina två söta flickor, alltså dom flickorna är så galet härliga! Tur att jag kan låna dom lite emellanåt ;)
 
Ikväll ska vi till Ugglarp och hälsa på ett par kompisar, från början arbetskollegor haha men numera en nära vän till mig. Båda två har jobbat på Ocab och så blivit ett par, var inte bara jag som träffade mitt ex på ocab haha
Även min nuvarande sambo träffade jag på Ocab, dock tog det några år innan vi hittade varandra på det viset :)
Ska iaf bli himla trevligt! 
Tur man har så många kusiner för ikväll kommer min minsta kusin och hämtar oss och kör oss, hur söt får man bli?! :)
 
 
 
Med den lilla bild säger jag hej för denna gång, nu är kusinvitamin på ingång :)
 
Ha en skön lördag!

funderar...

... på att återliva min blogg, men som sagt är fortfarande bara i funderar stadiet :)
Kanske beror funderingen mest på att jag är galet uttråkad och inte har något att göra. Sambo är ute med sitt jobb och har trevligt, själv sitter jag i soffan och gör ingenting. Det är inte bra när man varit ledig en hel dag och sedan tvingas umgås med sig själv hela kvällen också ;)
Som tur är är resten av helgen bokad, så jag ska kanske passa på att njuta av min lugna kväll? :)
 
Satt och läste ur mina gamla inlägg och tyckte att det var ganska kul att blicka tillbaka, tänk att det var april som jag skrev senast, vi hade precis flyttat in i vår dröm lägenhet och den lyckan vi kände då känner vi fortfarande, trivs så himla bra, är till och med redo att ge upp min (dröm)lägenhet som jag köpte 2008, den lägenheten älskade jag verkligen, den kom precis i rättan tid för var jag befann mig i livet just då, vill inte ens tänka på hur det hade gått annars, men som tur är så slipper jag ju det :)
 
Eftersom jag inte haft så mycket att göra ikväll så tog jag fram min externa hårddisk och kollade på lite gamla foto och på tal om drömlägenhet så måste jag säga att jag på något konstigt sätt kan sakna min första lägenhet även om denna jag bor i nu är myyycket finare och mysigare så är det något visst med den lägenheten, kanske är det alla minnena man har från den, även om inte alla är glädje och lycka, så är det väl aldrig ändå.
 
Något som dock slog mig när jag satt och tittade igenom alla miljontals foto är hur tiden förändrar allt, jag menar förr umgicks jag alltid med mina arbetskollegor och då menar jag alltid! Vi gjorde allt ihop, kändes det som, eller så var det bara för att vi jobbade dygnet runt ibland haha
Men en gammal kollega lade upp ett youtube klipp på fb och direkt kom alla minnena tilbaka från den tiden när vi alltid festade ihop och festade vi inte så jobbade vi  :)
Tror inte jag ljuger om alla var hemma hos oss varje fredag och lördag och festade. Förstår inte riktigt hur jag orkade med det egentligen för var fjärde helg hade jag jouren (om jag inte bytte bort den, vilket skedde ganska ofta ett tag) och jag kan säga att det är inte speciellt kul att komma hem efter att ha jobbat hela natten till en lägenhet som blivit vandaliserad av en massa festande galningar ;) men men sånt som händer ibland :)
 
Inte för att jag vill ha tillbaka den tiden, då jag/vi alla hatade vårt jobb och satt på fullt allvar och försökte få den andra att hugga sin kniv i ens ben/arm/hand vilketsom bara man blev sjukskriven, men smtidigt, nu när man har fått distans till allt så är jag oerhört glad för min tid på Ocab, har lärt mig galet mycket, om mig själv, om andra och att inte vara rädd för att prova, det värsta som kan hända är att det blir fel ;)
 
oj vad jag svammlar en massa gojja nu, men det känns skönt att skriva ner det för det är så mycket som snurrar i skallen för jämnan, så då är det skönt att bli av med en del tankar :)
 
arbetar hårt ;)
kyler ner kaffet :)
blästrar :)
Letar efter nycklarna till rummet när jobbar på annan ort :)
Åker till Tyskland tillsammans :)
Kommer på fest :) Fina fina Berra <3
Kör go-cart :)
Skrattar :)
Förfestar innan julfest :)
Blir tillsammans ;)
Skrattar :)
  
 
Sanerar efter en bil som kört rakt igenom en husvägg, på en skola!
Letar efter saker i en utbränd lägenhet!
Suger vatten i en källare, dagen efter en utgång :)
Trepussas ;)
Trepussas igen :)
Vår underbara soffa som vi hade på Ledebursg, sjuuukt skön!
 
Nej nu ska jag nog stänga ner innan jag lägger upp ännu fler bilder ;)
 
 
 
 
 
 

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0