Freeedag!!!

Skrev ett inlägg tidigare idag från mobilen, men det verkar inte som det verkar inte som den ville samarbeta ;)
 
Imorse, eller i förmiddags kanske det heter gick jag hem till min fina vän, Emma, och åt frukost! Supertrevligt och gott :) Helt galet att vi inte setts sen innan jul! Alltså så långt ifrån varandra bor vi inte! Oavsett vilket var det väldigt trevligt och välbehövt att få träffas och umgås, man behöver verkligen det, att få umgås med sina gamla kompisar som verkligen känner en och som uppenbarligen fortfarande är ens vänner ;) <3
Nästa gång hoppas jag att jag får träffa hennes söta dotter med <3
 
 
 
 
Inte helt frisk bild på oss <3
oj, en ganska normal bild på oss, det hör inte till vanligheterna ;)
Ännu en hyffsad bild på oss :) I kph och ska se Juanes!
En av de bättre bilderna som finns på oss tillsammans <3
När fina Emma gifte sig <3
 
Och som om det inte var nog att få träffa min gamla bästis så ska jag ikväll ut o äta med en annan nära vän! Ska bli så himla trevligt! Kan inte minnas när vi gick ut tillsammans senast! 
 
 
haha, på spårvagnen i Gbg och ska se Madonna :)
Alltså på riktigt?!
Lite bättre iaf ;)
Glada i regnet! Madonna!
Finner inga ord :)
 
 
Är så tacksam för alla mina fina vänner! Gäller alla er som inte är med i detta inlägget med! <3
 

pust..

...äntligen kan jag pusta ut, eller rättar sagt andas igen ;)
Hade på mig mina "nya" jeans som jag beställde på HM för någon vecka sedan. Jag gillar dom, men jösses vad dom är tighta haha, alltså det går knappt att sitta ner i dom!
Och jag trodde att jag hade samma modell tidigare, men det var det inte, de var inte alls så tighta (kanske för att dom är förstora) så jag gick och kollade storleken, inte så konstigt att mina nya jeans sitter åt, jag beställde 2 (!!!) storlekar mindre än vad jag har i alla mina andra jeans från HM haha, okej om det varit 1, eftersom de andra var förstora, men detta är ju nästan löjligt kul, sjukt nöjd att jag kan ha dom! Så nu är det bara att kämpa för att dom ska sitta lika skönt som mina gamla :)
inte någon vidare bra bild, men man ser iaf lite hur dom ser ut ;)
 
När jag beställde jeansen lade jag även till en paket med nya strumpor, första gången på flera år som jag köpt strumpor som inte är helsvarta :)

Majj gadd!

alltså jösses vad vår lärare ratade allas föredrag! Han till och med avbröt några grupper mitt i deras redovisning! Men han avslutade iaf med att säga att alla grupper blev godkända, puh!
Men jag ser INTE framemot att lämna in min text om hur avhandlingen jag valt är skriven! Snacka om att man lär bli sågad då!
Jaja, nu är det ju H E L G!!! så tar det problemet nästa vecka ;)

Redovisning!

Idag har vi redovisning i delexamination 1, även kallad posterredovisningen eftersom vi sak redovisa vårt val av förskoleform i just poster, vi valde att göra den på ipaden, digitalt, smidigt och enkelt, hoppas läraren håller med ;)
Alltid jobbigt när man har fått ny lärare när man ska göra redovisning, man vet aldrig vad de olika lärarna är ute efter, och ALLA är verkligen ute efter olika saker! Gaaaah!
 
Men men, vi lade till en liten rolig film i mitten, hoppas den går hem :)
Så håll tummarna idag, klockan 13.15-15.00 :))
 
Ska se om jag får upp vår lilla filmsnutt här senare :)
 
Ha en skön torsdag!

Sötnos!

Idag var jag en sväng hemma hos en vän och f.d klasskamrat och hälsade på. Drack kaffe och snackade skit, supertrevligt! OCH jag fick äntligen träffa hennes lilla söta guldklimp! <3
 
Vi satt o prata om en massa saker som händer och hur man reagerar/känner inför det och hur vissa saker förändras och ändå blir bra, ja det är väl bara att inse att saker och ting förändras med åren och antingen accepterar man det och går vidare eller så får man göra något åt det och se till så att det blir så bra som möjligt.
 
Fick ett litet "wake-up call" i höstas. Även om man inte vill inse/erkänna det så är det bara att inse att vissa saker/personer behöver man inte mer, de fanns där kanske bara den perioden av någon anledning. Att sluta lägga ner en massa energi på saker och ting som inte genererar i någon retur energi, om det "makes sense"
 
Jaja, trevligt var det iaf idag!
Sen promenerade jag hem, luft OCH motion på en och samma gång ;)
Tog tag i saken med att städa och påbörja tvättningen, känner mig väldigt redig, kanske kan ha nåt att göra med att jag egentligen behöver plugga haha

Fixat...

som jag har fixat idag!
 
Först åkte jag (ja, sambon körde mig) till skolan, där vi som vanligt skulle göra en massa mög istället för det som är viktigt och nödvändigt (vi gjorde det viktiga istället). Blev iaf klara med vår grupp uppgift inför torsdagens delexamination 1. Lade till en rolig video, alltså riktigt bra haha
Sen gick jag till Maxi, igen, och handlade lite, bland annat nya stekjärn, så galet trött på att all mat fastnar när man steker! Läste i reklambladet att dom sålde ut Jamie Oliver stekjärn så då slog vi till :)
Hittade även ett i en "klatchig" färg till halva priset, gillar fynd! :)
 
Sen åkte jag raka vägen hem och började röja i lådorna i vår skänk i vardagsrummet!
Sambon gnällde sam attan igårkväll hur synd det var om honom som inte hade plats någonstan, vet inte vad han ska ha där, men nu är iaf alla lådorna i översta raden tömda!
Så nu kan han börja lägga saker som han inte fått plats med innan ;)
 
När jag ändå var igång (och ganska trött på att höra hans gnäll om att han inte får plats med sina kläder/skor/saker) så tog jag bort allt mitt från garderoben i extrarummet också! :)
 
Och satte in hans skor, som har legat slängda i hallen tidigare :)
Hoppas han blir nöjd!
 
Nöjd är däremot INTE min garderob i sovrummet haha för det är där allt har tryckts in :)
Tror jag borde rensa lite mer inför en ny loppis haha
 
Nu ska jag samla kraft i soffan innan jag ska iväg igen :)
 

KUL!

Pratade med en kompis innan idag, som jag har skullat ringa sedan vi kom hem från Singapore, så jäkla kass på att få tummarna loss! Tur vi är likadana ;)
Iaf så pratade vi tidigare idag och då frågar hon om jag ska nåt på fredagkväll, eller om vi ska gå ut o ta en öl? Ja men så klart! Sjukt kul!
Skulle bara kolla så hon hade barnvakt :)
Jodå det är klappat och klart!
Det bästa är att nät hon ringer tillbaka för att berätta att hon är barnfri är att hon samtidigt säger att hon gärna skulle vilja bjuda mig på middag så vi ska gå ut och äta också, så himla mysigt!
 
Nu ska vi bara komma på nåt mysigt ställe :)

Klant!

Alltså H U R klantig får man vara?! Ibland blir jag bara så jäkla trött på mig själv! Jag har lyckats med konststycket att GLÖMMA registrera mig på Malmö Högskolas sida om att jag pluggar denna terminen också, så jag kan få informationen från kursen och få veta vad som händer och om det blir ändringar eller se vilka avhandlingar jag har att välja på!!! Eller det viktigaste få CSN-pengarna!!! Tyckte väl det var konstigt att mina pengar inte trillade in i fredags som de brukar, men hade inte en tanke på att jag inte hade registrerat mig på mah´s sida! K L A N T !!! 
Det var först idag som tanken slog mig när vi satt o snacka i skolan haha jaja så är det ibland! Men tycker det är lustigt att jag kunnat missa det totalt då det inte direkt är första gången jag behöver göra registreringen :)
Jaja, får se det som att jag sprar mina pengar lite längre ;)
 
Jösses vad det snöat idag! H E L A dagen!! Hade tyckt att det var mysigt o allt det där om detta hade varit i December!!!
 
 
Promenerade till Maxi efter skolan för att handla lite, majj gadd vad det blåste, snöade och var K A L L T!!!!
 
på vår balkong för lite mer än 2 timmar sedan och det har fortsatt snöa efter det också!
 

Slappar!

Idag blir det inte mycket gjort här hemma och det är faktiskt ganska skönt!
Försöker få ordning på min ipad, den ligger oftast orörd väldigt långa perioder och samlar på sig en massa mög som inte fixas efterhand och nu hänger den sig bara på grund av det, suck!
Ganska dyr sak att bara ha för att lyssna på spotify hemma haha Men jag gillar den :)
 
Sitter o kollar på revange, har inte sett det på evigheter och ändå hänger man med på det mesta :) Snacka om intriger haha
 
kommer ingen vart med detta inlägget känner jag haha Sitter kvar på samma plats som jag gjorde  för ett par timmar sedan, men nu har revange bytats ut mot nåt matlagningsprogrm haha
Sitter här och känner att jag VERKLIGEN måste börja skärpa mig och röra på mig, äta vettigt och framförallt hålla det! Är riktigt peppad på att ta tag i mitt liv och ändå går det inte så bra! Suck! Jaja, bara att kämpa på!
 
Hejja hejja!
 

Gårdagen!

Igår var jag ledig, så skönt! Det enda som inte gick enligt planerna var CSN som inte trillade in på kontot som det borde/brukar göra jaja kommer väl på måndag, som sambon sa "får se det som att vi tjänat en helg" haha jo så kan man ju också se på att få lön efter helgen ;)
 
Blev iaf en tur till Emporia och Ikea. Gick på Emporia i ett par timmar och det enda som följde med en var en påse från systembolaget! Var gick det fel? Vet inte om jag ska klappa mig på axeln eller om jag ska vara orolig haha
Ringde sambon och bokade in en lunch-dejt på Ikea :) Fick med mig lite ljus och annat smått där ifrån, så då kändes det lite bättre ;)
 
Körde och hälsade på på mitt gamla jobb. Kul o snacka lite skit och inse att allt är precis som det var för några år sedan när jag jobbade där :)
Hade nästan förträngt hur knepiga jobb vi kunde ha tills igår när jag fick höra om ett, känner mig sååå nöjd med att inte jobba där längre utan kan komma o gå när jag vill ;)
 
Efter besöket åkte jag och hämtade två små söta flickor! Alltså den glädjen när man går in på avdelningen och lilla sötnosen ser en och skiner upp i världens största leende, det är fasiken värt hur mycket som helst!
"När kommer min Jessica?" hade personalen fått höra i det oändliga igår haha
Sen skulle vi hämta storasyster som var på min gamla skolan, sötisen har ju börjat förskoleklassen! Majj gadd vad jag kände mig förvirrad när vi kom haha
Hittade henne dock, fullt upptagen med en turnering i något spel, hamnade på en delad andra plats! haha
Sen bar det av hem och släppa ut vovven och busa med tjejerna till mamma kom hem!
Hade en himla trevlig eftermiddag som gick väldigt snabbt! Stackars lilltjejen var så trött, så vi satte oss o mös i soffan, hur mysigt som helst att ha en liten sötnos på varje sida <3
 
Fick denna fina buketten o chokladet för att jag hämtade flickorna! Men det var ju lika kul för mig som för dom!
Tusen tack iaf! <3
 
 
 

Trött!

Jösses vad trött jag är! Tar tydligen på krafterna att jobba, tur man är student och har en ledig fredag imorgon :))
 
Har helt galet ont i min tumme, är svullen som attan och misstänker att det är en inflammation av något slag, OGILLA! Borde kanske ta o kolla upp det snart om det inte försvinner av sig själv ;)
 
Alltså jag är KÄR!
 
 
 
 
Hur snyggt!!??!!
Tror jag bara MÅÅÅÅSTE shoppa loss snart ;)
 
Godnatt!
 

bläää

Idag har jag jobbat en heldag, väldigt kul, som vanligt men liiite små frustrerande när man inte kan sätta/ställa/lägga ner ett barn utan ska bäras, sittas i knät HEEELA tiden, nog för att barnet är väldigt söt och gullig men man blir inte så effektiv i sitt arbete med ett barn klängandes på sig haha
 
Efter jobb åkte jag och träffade en kär och go vän, blev en snabbfika av olika anledningar, bara kul att ses!
 
Bortsett från ovanstående händelser har dagen varit precis som rubriken lyder!
 
BLÄÄÄ BLÄÄÄ BLÄÄÄ
 
med det sagt loggar jag ut och går och lägger mig!
 
Godnatt!

Hektisk dag

Idag har jag hunnit med en runda till Lund, tillbaka till Malmö och skolan, började ny kurs idag, sista vårterminskursstarten idag ;) Usch ser inte riktigt framemot denna kursen men det är väl som det brukar, bara att ta tag i det ;)
 
Efter skolan begav jag mig till Staffanstorp för att träffa en gammal vän som jag inte sett på nästan TVÅ ÅR!!! jösses vad tiden går, hon har ju för tusan hunnit med att bli två barns mor o allt ;) Härligt när man inte träffats på länge och det ändå känns som det var igår! :) Nu får vi bara se till så det inte går så lång tid till nästa träff :)
 
Det vankas examensarbete denna terminen, har lite små panik över den! Vet inte vad jag ska skriva om eller med vem! Gillar inte alls att inte ha koll på läget! Får nog börja fokusera mer på skolan och mindre på allt annat ;)
 
Kan iaf avsluta detta röriga inlägg med att jag iaf har fått ett bra besked idag, alltid något :D

Ny vecka...

... nya utmaningar :)
 
Inledde veckan med att min ledig måndag övergick till att bli en jobbmåndag :) Dom ringde från "mitt jobb" och undrade om jag kunde komma och jobba idag och det kunde jag ju, skulle ju ändå bara dricka kaffe i lugn och ro och gå och träna vid lunch :)
Fick jobba med min härliga kollega och vän, så himla kul att faktiskt ha så bra på jobb, även om man inte hinner prata så med varandra under tiden man jobbar men ändå :)
 
Sitter här och försöker komma på någon bra efterrätt till lördagens syskonmiddag, det är bannemej inte lätt! Googlar o har mig, men det ska samtidigt inte vara allt för svårt (att tillaga och kunna transportera) eller allt för enkelt haha med andra ord det ska vara så lagom som möjligt ;)
Går sådär för mig, får väl se vad det blir på lördag :)

KÄÄÄÄR!!!!

Jag är kär! Alltså jag har hittat en så galet fin klänning och sjal, G E   M I G ! ! ! ! :))
 
 
 
 
 
Alltså hur fint är det?!?! Undrar bara när jag skulle använt klänningen ;)

Kallt!

Jösses vad kallt det är idag! Vi tog tag i oss själva och promenerade till maxi för att handla mat till ikväll, det var fyra timmar sedan och jag fryser fortfarande, detta trots att jag haft en tjock filt på mig sedan vi kom hem!
 
Sitter i soffan och försöker bli varm när det helt plötsligt börjar låta som om någon försöker riva ner väggen i vardagsrummet, undra om grannarna vill bygga ut? ;)
 
Igår firade vi finaste Ellie som fyllde fyra i onsdags! Hon är en sån liten sötnos!
 
haha denna bilden är verkligen vacker, ser ut som det varit en hård utekväll ;)
 
Den fina tårtan! Alltså jag fattar inte hur man kan göra så fina tårtor! :)
 
Hoppas ni hade en bra lördag och haft en skön söndag!
 
 
 

Söndag...

och inget planerat. På ett sätt är det väldigt skönt en på ett annat ganska tråkig, sådana här dagar blir jag så slö så jag tar inte mig för att göra någonting, urtråkigt!
Har egentligen hur mycket som helst som skulle kunna/behövas göra :)
 
Jaja, en promenad till maxi får bli dagens höjdpunkt ;) Frågan är bara vad vi ska ha till middag idag, blir så jobbigt o ta sig dit utan att veta vad som ska införskaffas :)
 
 

Fredag!

Jodå, morgonen inleddes med ett RPM-pass, var dock inte jättesugen när klockan ringde strax innan 6, men upp kom jag och iväg, sen efteråt är det ju så galet skönt så det finns inte. Passade även på att köra en liten snabb städning här hemma innan jag hoppade in i duschen och njöt av en välförtjänt frukost :)
 
Fick mail från vår lärare och han tyckte att vi skulle komplettera lite, röv! Fattar inte vad det är med mig, men så fort jag får att jag ska komplettera så blir jag så nedstämd även om det som i detta fallet inte är så mycket som ska kompletteras så känns det sjukt drygt! Jaja, bara att bita ihop och sätta sig ner och ta tag i det hela!
Väntar på att mina kära kollergor ska svara så jag vet om vi ska ses o fixa kompletteringen eller om vi gör det var och en för sig genom mail kommunikation :)
 
Idag fyller min mamma 60 !! år!!!! 

Var gick det fel?

Är ledig imorgon och har bokat in mig på ett RPM pass imorgon klockan SJU !!! på morgonen, måste vara sjuk ;)
Jaja, lika bra att få det överstökat, så är jag ju ledig resten av dagen :)
Tur man är en sån morgon människa ;)
 
Så jag får väl säga godnatt och gå och lägga mig nu så jag kommer iväg imorgon haha
 
God natt!

Till salu!

Då har dagen kommit som jag tagit beslutet av verkligen göra mig av med min fina underbara härliga lägenhet! Som jag har älskat den och sörjt att jag och sambon inte kunde bo i den när det blev tal om att flytta ihop. När jag flyttade hem till honom kände jag att jag bytte ner mig, jag flyttade "bort från stan" (folkets park), sunkigt badrum och lite mindre fräsch lägenhet även om hans kök var ny renoverat, men jag antar att har man en lägenhet som man bara älskar och trivs så bra i så tror jag att det är lätt att det blir så.
Denna lägenheten som vi bor i idag har jag samma känsla för som jag hade när jag först såg min lägenhet, att HÄR SKA JAG BO! Det är en häftig känsla, att man kan känna det direkt :)
 
  
Köket.                                                                                Vardagsrummet
 
  
Väggen i vardagsrummet. Efter första hyresgästerna och efter mig, undra vilken som är vilken ;)
 
  
Hallen/köket :)
 
  
Vardagsrummet (sovrummet skymtar på andra sidan väggen)                 Sovrummet
 
Sovrummet (innan garderoben byttes ut)
 
Lite skillnad på när jag bodde där och nu :) Nog för att jag hade mycket saker men dom som bor där nu har ta mig tusan ännu mer haha  Väldigt fint dock :)
 
 
 
 

Redovisning!

Då var det dags för sista redovisningen på denna kursen, på höstterminen, vilket betyder att nu är det bara ETT ÅR KVAR PÅ UTBILDNINGEN!!!!
 
Ska bli så himla skönt att bli färdig och komma in i de riktiga rutinerna igen som man får när man jobbar, oavsett hur skönt det än är att ha lediga dagar mitt i veckan så är det bannemej värt det att börja jobba varje dag! Ekonomin blir en helt annan, man kan planera mer som man vill, oooo vad jag längtar! Det enda sorgliga är att man inte kommer träffa sina gruppisar längre :( Har haft världens tur som hamnade i en sån bra grupp redan dag ett, så orolig jag var för det innan haha
 
Nej nu måste jag kila så jag inte blir för senad till skolan, snöskitvädret förstör mina planer på att cykla och därmed ha gott om tid kvar hemma, mög!
 
Ha en skön torsdag!

ledigdag...

..blev en jobbedag, dom ringde tidigt imorse och frågade om jag kunde komma och jobba där jag var igår fast på en annan avdelning idag och jovisst det kunde jag väl :) Det enda jag skulle göra idag var ju att plugga, träna och njuta av en lugn morgon med mitt kaffe i högsa hugg men det får jag väl ta en annan dag ;) Ja alltså den lugna morgonen :)
Träning blev det ingen heller, upprörande! Eftersom jag inte längre kunde gå på passet som jag tänkt och där inte fanns något annat som jag kände för, passade i tiden, var ju trots allt tvungen att fixa klart med skolan eftersom vi har redovisning imorgon. Så får jag försöka ordna det imorron istället, har ett pass inbokat på fredag och ett på söndag så går jag bara på något av dom så har jag åtminstone hållit vad jag lovat til mig själv, två pass i veckan nu i början sen gärna tre eller fler :)
Maten har jag iaf varit redig med, fullkorns havregrynsgröt till frukost och knäckebröd med ost och gurka (inget smör) lunch blir ju vad det blir när man jobbar men sen middagen är vettig, så det är ju alltid något :)
 
 
Är så himla trött nu så jag hade kunnat somna i soffan men det känns inte som ett bra alternativ, om jag ska komma i säng ikväll det vill säga :)
 
Träffade på chefen idag på jobb (inte varje gång man gör det) och än en gång sa hon till mig "nu är det inte långt kvar tills du är färdig, du glömmer inte vart du ska söka jobb sen" haha nej jag lovar, har inte glömt det :) Himla kul iaf att chefen är nöjd med en, för det betyder ju uppenbarligen att mina kollegor är det annars hade inte hon vetat hur jag är :)
Sen är det ganska kul för jag hoppar ju runt på olika förskolor där behovet finns för dagen och har jobbat väldigt mycket på detta stället där jag var idag sen var det en sommar och jag blev bokad på ett annat ställe där jag bara varit ett fåtal gånger innan men dom hade varit nöjda med mig (kul) iaf så trivdes jag urbra där och kom väldigt bra överens med personalen och vi funkade bra ihop, idag är den ena min träningskompis, superkul men den andra av dom som jag jobbade med är dotter till min chef som jag har på mitt andra ställe, tror jag fick reda på det i slutet av den sommaren och då hade vi jobbat ihop i två månader haha världen är bra liten alltså :)
 
Nej nu ska jag nog ta tag i mitt liv och ordna med middagen för idag!
 
Ha en skön onsdagskväll!

Jobbedag :)

Idag har jag varit och jobbat, gillar verkligen när jag blir bokad på "mitt" ställe, känns så himla kul när man kommer till jobb och möts av alla glada trevliga kollegor och barn, som verkligen verkar glada av att se en där :)
Som min ena kollega sa när hon skulle presentera mig för sin nya kollega, att "ni måste ju ha träffats innan för jessica brukar vara här hos oss, man räknar med henne som en av oss" alltså så kul att höra!
Var dock inte på någon av "mina" avdelningar (där jag brukar vara) men har varit här en hel del på denna med och det är fantastiskt kul när man kommer och barnen kommer ihåg en och blir glada av att se en, som ett barn ALLTID säger "Jag har en egen Jessica där hemma" haha jag vet! Detta säger hon VARJE gång hon ser mig, så himla gulligt :)
Eller när man hör barnen säga till de andra personalen "jessica är bäst hon är vår favorit" haha va? tackar tackar liksom :)
 
Efter jobb hanns det med en mysig träff med Linda, alltid lika trevligt även om det var väldigt länge sedan vi sågs nu, har haft fullt upp båda två så då blir det så ibland, tyvärr.
 
Annars händer det inte så mycket om dagarna :) Men det är ganska skönt :)
 
Hoppas ni haft en skön tisdag!

Måndag!

Då var dagen här, första träningsdagen på evigheter! Och jag kom iväg! :) Rätt nöjd med det faktiskt, för oftast är det nästan halva processen- att ta sig till träningen :)
 
Började dagen med ett besök i Lund, känns som man kan det nu, men är väl bara att bita i det sura äpplet och gå på alla efter kontroller som kommer nu.
När jag kom hem åt jag frukost och bytte om till träningskläder och tog sedan itu med utmaningen som jag skrev om igår,  8 armhävningar, 8 situps, 8 benböj och 20 sek planka, bra början innan RPM, jösses vad jobbigt det var, hade helt glömt bort hur stor skillnad det är på RPM och vanlig spinning haha
Cyklade till och med inom affären på väg hem och införskaffade lite nyttiga mellanmål och frukost alternativ, känner mig grymt pepp på att komma i form nu, så håll tummarna!
 
Fantastiskt god lunch, kan inte fatta att jag inte testat finn crisp tidigare, galet gott!
En dag avklarad bara restav av mitt liv kvar ;)
 
 
 
 

Söndag...

...och dagen innan det är dags för att ta itu med sitt liv igen! :) Vet inte hur många gånger jag/vi sagt det men nu är det iaf dags igen :)
Under semesterns sista dagar bestämde sambon och bror att de skulle gå ner tio kilo till juni, lite som en tävling, vet iofs inte riktigt vad som hände om man klarade det eller om man inte klarade, bortsett från att man då tappat tio kilo haha
Iaf så införskaffades det en våg och alla vägde sig (var ju tvungna att kolla före vikten) och alla hade gått upp utom jag (!!!) helt obegripligt men väldigt kul, tror dock det är musklerna som försvunnit efter utebliven träning under hela hösten! Men nu är det då dags att komma igång igen, måtte det gå vägen detta året! Har dock "tappat" min träningskompis som blivit mamma, så hon är ursäktad ett litet tag till ;)
 
så vi får väl se hur det kommer gå för oss allihopa, håll tummarna! :)
 
 
 
funderar på att testa denna, jag menar 28 dagar borde man väl ändå reda ut :D
 

Hemma igen!

Usch ja, då var man tillbaka i kalla, blåsiga, regniga, gråa och tråkiga Sverige igen! :(
Behöver jag ens nämna att jag längtar tillbaka?
Har haft det så fantastiskt bra så det är inte sant, inte bara fick jag umgås med min kära bror och hans underbara tjej, jag fick även se och uppleva hur mycket som helst! Vi blev bjudna på en resa till Indonesien efter nyår, majj gadd vad fint där var! Där var vi i fem dagar och bara slappade och hade det bra. Det kan behövas ska jag meddela efter att ha varit runt överallt i en varm och tryckande storstad :)
 
 
  
Här bodde vi, hemma hos bror & Renee :)
Chili crab! Helt galet gott! Ser kanske inte mycket ut för världen men kan varmt rekommendera det! :)
 
Och när man äter chili crab BÖR man verkligen ha dessa vackra haklappar på sig :)
 
Universal studios! Älskar't!
 
Uppe på 57:e våningen och njuter av en god drink med denna fantastiska utsikten!
 
 
Utsikten från lobbyn! Där man även fick en drink i väntan på incheckningen :)
Poolbaren :)
Ena poolen, en liten del av den :)
Lunch med en öl i poolbaren, såå jobbigt vi hade det ;)
 
Med andra ord: EN UNDERBAR SEMESTER!!! :)))
 
 
 
 
 

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0