Pausar!

Jag känner att jag inte är så taggade för bloggen längre, vilket ni antagligen har märkt ;)
 
Så jag tar en paus!
 
Ha det så bra med er!
 

Trötter!

Är fullkomligt helt slut varje dag efter praktiken och då har jag bara varit där 3 dagar, blir lååånga 4 veckor ;)
Igår var vi på utflykt, kul att komma ifrån förskolan lite :)

Var på mitt andra bodypump pass igår, och jösses vad det kändes i benen (min träningsvärk från förra passet hade inte riktigt släppt heller) men så skönt, känner verkligen att jag ska försöka gå på de passen framöver, så nu är det bara att ta sig i kragen och gå iväg :)

Nej nu är det dags att bege sig till praktiken för dag nummer 4 :) snart helg ;)

Ha en bra dag!

VFU

Första dagen på VFU:n avklarad och det gick urbra! Alla gulliga ungar :) Hade jag fått en femma för varje gång något barn sagt mitt namn idag hade jag nog varit miljonär haha 
Eller tjatet om vem som skulle hålla mig i handen när vi skulle gå till gymnastiken :) Såå gulligt! Väldigt kul att de faktiskt kommer ihåg en och verkar upprikitgt glada att se en, nu ska jag bara komma på en massa aktiviteter och göra med dom också, det kan bli jobbigare :)
 
Jag har världens träningsvärk, kan inte för mitt liv minnas när jag senaste hade sån här träningsvärk, alltså det är inte sant så ont jag har, kan knappt sätta mig ner på toastolen haha
Måtte det vara bättre imorgon och inte värre som folk påstår att  det brukar vara, för då är jag körd på min praktik, eller att ens överhuvudtaget kunna ta mig ner för trapporna :P
 
I förra veckan köpte vi två nya lampor som vi skulle sätta upp idag (behövde en borr som sambon tog hem från jobb idag) och det var inte bara att "hänga upp" som man skulle kunna tänka att det borde vara, nej då ska man typ skruva isär hela jävla lampan för att kunna korta ner den, kan ju inte vara sant?!
Så det slutade med en mindre "brand" i taket som vi tack o lov lyckades dölja med lampan ;) och givetvis ingen som skadades (sambon) och den andra lampan ligger kvar fint på golvet och fyller verkligen inte sin funktion  ;)
Får väl ordna upp det imorron (sambon då alltså)
 
Just det! Vår fina matta som vi var och beställde härom dagen som skulle komma om 2-3 veckor kommer inte förrän om 4!!!!! MÅNADER!!!! i bästa fall! Suck!
Så nu ska vi se om vi kan hitta en annan någon annanstans, hoppas! 
 
Med det sagt går jag och lägger mig och hoppas att det inte riktigt är sant :)
 
God natt!
 
Ps. Jacqueline om du inte ser att jag svarat på din kommentar så skrev jag att du är hjärtligt välkommen att komma förbi en kväll efter VFU:n och ta en kopp kaffe o se lägenheten in real life ;)

Himmelriket!

Jag är så sjukt glad över vår lägenhet!
Fattar det inte riktigt än! :)

Har börjat komma lite i ordning men än är det mycket kvar ;)

Flyttdag1

Så var första flyttlasset klart! Det gick riktigt smidigt faktiskt, men det är klart det är alltid lättare ner än upp :)
Synd bara att lastbilen inte var inne som lovat vilket betyder extra jobb både idag och imorron men men det löste sig ju iaf rätt bra idag!
Tur sambon har många syskon då den ena har flytt landet ;)

Just nu sitter jag ute i solen o njuter ovädrets hamnen, gäller ju att passa på när vi väl får se solen ;) det enda som fattas är en kaffe men kön är på tok för lång för att jag ska orka ställa mig i den :)

Hoppas ni får njuta av det fina vädret idag!

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0