fredag igen

då var det bannemig fredag igen! Tiden springer iväg!
 
Praktiken är över för den här gångn, sorgligt på samma gång som det är lite skönt, äntligen sovmorgon igen ;)
Nu börjar allvaret och jag är orolig men det ska gå det med, skam den som ger sig!
 
Idag mår jag sådär, ont i ryggen, magen och känner mig allmänt svullen och off, men så är det vissa tider i månaden så det är bara att härda ut och göra det bästa av situationen, min utvärdering är skriven, nu ska jag bara skriva ner ännu en utvärdering (VFU:n) sen är skolan klar för idag, ska dit 15.00 och ha sista VFU-gruppträffen innan examensarbetet drar igång.
 
Hade tänkt försöka måla ett lager till på min byrå, men vet i tusan hur jag ska öppna burken :P vill ju inte kapa tummen helt ;)
 
 
Den här lilla finingen fick jag med mig hem förra veckan och nu har den påbörjat sin förvandling :)
 
Den icke så braiga kombinationen för att öppna en färgburk :/
 
efter första lagert :)
 
Måste bara ut och hitta några snygga handtag :)
 
Nej nu kallar magen på frukost, får väl ta och styra upp det :)
 

Hej!

Jag har inte riktigt haft tid att titta in här, eller någon ork :)
Har varit full rulle mest hela tiden. Nu ska jag snart bege mig till min praktik och förbereda mig för att min lärare kommer, gillar inte det alls, och då vet jag att jag kan sakerna jag ska göra ANNARS! sjukt irriterande men men :)
 
Igår var jag på utbildning hela dagen med min handledare, sjukt intressant, väldigt tacksam att jag fick möjlighet att följa med, även om jag inte gillar anledningen till att det blev en ledig plats, min kollega blev nämligen påkörd i lördags i bil, har pratat med henne och det verkar vara ok, men ändå räligt, så nu håller vi alla tummarna att hon är frisk snart så hon kan komma tillbaka till jobb!
 
Blev mer eller mindre erbjuden ett jobb i måndags! Helt galet! Men sjukt kul, så vi får väl se vad som händer :)
 
Nej nu ska jag samla ihop mig och bege mig till VFU:n och bedömningen :/
 
Ha en skön onsdag på er!

Fullt ös

Idag har det varit full rulle från morgon till kväll! 
Började dagen med att tömma mitt källarförråd från min lägenhet, inte mycket som var mitt, och det som var mitt fanns i lägenheten när jag flyttade därifrån så det känns inte som det var mitt jobb egentligen men nu är det gjort :)


Blev en del grejor som fick följa med till tippen :)
Med det gjort fick jag med sambon till Ikea och inför skaffa en hylla, som skulle ha funnits i förrådet, och lyckades även övertala honom om ett besök på Bauhaus för mitt senaste projekt :)

Hann även med en spontanträff med fina Linda på buffén och en öl eller två :)
Livskvalité när den är som bäst!

Nu sitter sambon och jag på en buss på väg ut till Oxie, tänk att förr levde jag på denna bussen på denna sträckan idag håller jag på att avlida efter 10 minuter ;)

Ha en skön lördagskväll på er!

Godmorgon!

Då var det fredag igen och jag har precis ätit klart min frulle, kan ta det lugnt ett tag till då jag slipper cykla idag, skönt :)
Sambon ska köra mig, ska inom ocab på vägen hem och hämta en bil, kan bli liiite besvärligt att både cykla och köra bil hem ;)
Imorgon ska vi nämligen ta tag i det här med att rensa källarförrådet i min lägenhet, har ingen aning om vad som finns där, vet en sak och enligt hyresgäster så är där fullt, begriper inte det, när jag flyttade därifrån var det tomt! Men men enligt rykte ska där finnas en hylla som vi ska ta hem och ha i extrarummet, så hoppas det :)


Kör på lite färg idag, fröken svart har nog fått fnatt ;)

Oh just det, får nog passa på att maila min lärare nu när jag har lite extra tid, har fortfarande inte fått besked om hon kommer till mig på måndag eller onsdag, kan ju vara bra att veta :)

Ha en skön fredag på er!

Ett berg!

Ett berg har flytat från mina axlar och jag har varit inne på vår skolsida (it's) flera gånger bara för att förvissa mig om att det verkligen stod G haha men jodå, G:et står kvar :) Läste även kommentaren ett par extra gånger så att jag inte kunnat ta fel på ett U och ett G haha
JAg var så säker på att jag skulle behöva göra om, när vår kursansvarige lade ut på it's om reglerna kring komplettering och omtenta så blev jag ännu mer säker på att jag inte skulle få godkänt, då började jag till och med tvivla på att det bara skulle bli komplettering, tänk vad ens nerver kan göra mot en :)
 
Fick med mig sambon upp till stan en runda, han hade sett en annons om att Stadium hade bra priser på joggingskor och eftersom mina "nya" joggingskor fortfarande inte är sköna utan att jag får sinnessjuka skoskav VARJE gång jag går i dom (ursköna när jag är på gymmet) så behöver jag verkligen ett par nya ute skor men icke! helt utsålt (på dom billiga, såklart) fanns dyrare men då tyckte jag inte det var värt det (har ju egentligen inte råd så det var kanske lika bra) haha
 
Hade en bra produktiv dag på praktiken, som jag nämnt tidigare så har vi flera projekt på G och idag kom vi en bra bit på det ena projektet, känner att tiden springer iväg, nu är det bara EN VECKA kvar! Men men, det är ju trotsallt en HEL vecka kvar (räknat med imorgon) ;)
 
Hoppas allt är bra med er fina läsare!

GODKÄND!!!

Alltså herregu, jag klarade det! Jag blev godkänd på avhandlingsanalysen!!! det finns nog en gud trots allt, får kanske börja bli troende på riktigt ;)
Var helt övertygad om att jag skulle behöva göra om, komplettera eller helt göra om, men det slipper jag nu! Jag är så glad, lättnad, chockad och jävligt nöjd! Är kanske inte så dum trots allt ;)

slut igen..

..då var helgen över igen, tycker den går så galet fort och ändå har vi inte gjort något speciellt denna helgen! Galet!
 
Blev hembjudna till sambons syster + sambo igår, så slapp vi laga mat, urbra :) Fick en mysig och trevlig kväll, klockan hann bli ganska mycket innan vi promenerade hem igen, ett tecken på att man hade trevligt :)
 
 
 
 haha kom tydligen inte längre på inlägget från i söndags ;)
 
Har varit lite seg och känt mig lite hängig, mår bra och så men inte haft någon som helst ork, igår gick jag och lade mig urtidigt och somnade nog direkt, vaknade till 5 imorse och trodde jag hade försovit mig, urskönt att se att klockan inte var så mycket, så jag kunde med gott samvete "vila" lite till :)
 
Redan torsdag imorgon, vilket betyder att jag bara har EN vecka kvar på min praktik, känns helt sjukt! Sorgligt. Trivs så himla bra! Det enda minuset är att det är tidiga morgnar VARJE dag men så är det ju när man jobbar ;)
Vi har så många projekt på G så jag vet inte hur vi ska hinna med allt på endast en vecka, puh. Men det är kul, för idag påbörjades ytterligare ett projekt där jag är inblandad och från början var min ide, känns väldigt kul och bra att dom faktiskt lyssnar på mig och VILL arbeta på det sättet :)
 
Skulle egentligen tränat idag men känner att min kropp inte hade orkat det och vill inte "bränna" ut den utan kunna fortsätta röra på mig varje dag istället för att helt sluta för att man går för hårt ut, jaja en vecka mer eller mindre i viktnedgången, huvudsaken är ju att det går neråt, hade gäääärna fått gå lite fortare men tror inte en dag utan träning är hela världen :) Har iaf varit sjukt redig och inte ätit något onyttigt på praktiken och då äts det kakor, kex, godig VARJE dag nästan haha
En kollega hade bakat och tog med sig kakan till avdelningen, när dom andra mumsade godkaka (såg god ut) satt jag nöjd med mitt kaffe och tittade på ;) Var inte ens speciellt sugen så det var inte direkt en uppoffring :)
 
Usch nu svammlar jag en massa gojs!
 

Sovmorgon!

Idag har jag haft sovmorgon, så skönt! Saknar det här med att ta det lugnt på morgonen, inte så att man gärna går upp en timme tidigare när man redan går upp halv sex annars 😁
Så idag blev det en riktigt god frukost :)

Färsk frukt, vaniljkvarg och bananpannkakor, mums!!

Ska snart bege mig till Lund, för förhoppningsvis sista besöket på käkkirurgen, så håll tummarna, tror det ska gå bra, har inga känningar av det som tidigare var "ett problem" sen är det raka vägen till praktiken, kan inte fatta att det bara är två veckor kvar och då är sista dagen i skolan! Hjälp vad tiden har gått fort!

Ha en skön måndag på er alla! (Ja alla 5-7stycken 😂)

Förresten! Idag visade vågen sig på sin bästa sida, känner att det här är en bra måndag ;)

folk

har fått ett bud på min lägenhet, annansen ligger fortfarande ute, på nästan 300000 mindre än vad jag begärt, jo försöka kan man ju, men hur tänker man där? Vem är så dum så att man säljer en lägenhet för 300000 mindre än det man begärt?! Det lustiga med hela historien är att budgivaren i fråga dessutom tyckte att jag skulle säga vad jag vill ha, äh jag vet inte men kanske det jag lagt ut den för!!?? Då kontrar budgivaren med att påpeka att det är väldigt dyrt för den lägenheten med tanke på vad hyra ligger på och att den inte är så stor, ja men du behöver itne köpa den!!! alltså jag blir så trött på folk! Vad vill personen i fråga, att jag ska skänka bort min lägenhet? haha
 
Har inte gjort ett dyft idag och ja nu börjar jag tröttna ganska ordentligt haha
Men inga planer ikväll heller, jaja kanske kan vara bra...
 
Sambon är iväg och kollar på fotboll, så har fått ett par timmar för mig själv, hittade en kartong i garderoben som jag länge funderat över vad som kan tänkas finnas i den och idag fick jag svaret, en massa gamla saker, dagböcker, almenackor, foto mm
Här var man inte så stor :)
 
Alltså kolla in tjockisen!! haha
 
Nej dom fotona får nog åka tillbaka till lådan och in i garderoben :)

pansisar..

..igår var det verkligen panchis varning på oss, men skönt var det. Kan inte komma på när vi senast bara satt och slappa i soffan en fredagskväll. Så vi gick all in med let's dance o vatten i glasen haha
Men jösses vad imponerande dom är som lär sig danserna på EN VECKA!? kan det verkligen stämma? herregu denna kroppen hade aldrig rett ut det, hade varit sjukt kul att kunna dock men...
 
Denna helgen har vi ingenting inbokat och det är SKÖNT! kommer antagligen ändra den tanken om ett par timmar när min rastlöshet har slagit till :)
 
Igår hittade vi en sån sjukt fin sak på vinden, men visst är det så att om något står i ett vindsförråd som är OLÅST så får man ta det? ;) Visst det är ju låst TILL vinden men sen är det ju så gott som fritt fram, eller? :D
 
Fick damp på allt här hemma igår, inte nöjd med något och vill göra om mer eller mindre allt, suck! Är inte direkt gratis om man säger så :/ Men MÅSTE verkligen komma på något bra i sovrummet för det ser inte klokt ut i ena hörnan, sen måste hallen åtgärdas, vardagsrummet (matsalen) måste fixas till- en myshörna med en gosig fåtölj, min golvkandelaber o lite smått o gott, ny tv, soffbord, tv-bänk (som inte ska vara en tv-bänk längre) extra rummet behöver jag nog inte ens nämna för det måste typ allt göras, suck. Nackdelen med att ha stort hemma ;)
Hade så gärna velat ha hit en heminredare som kunde hjälpa en med lite tips och ideer samt med belysning- för det om något tycker jag är svårt att få till.
 
Hur ser era planer ut för helgen, har ni några?
 
Oavsett vilket så önskar jag er en skön lördag!

Uppe med tuppen

Idag har jag masat mig upp ur sängen bra mycket tidigare än igår, det är bara att konstatera, jag är INGEN morgon människa :)
 
Ville mest gå in och önska er en godmorgon och hoppas att ni får en bra dag, nu ska jag snart cykla till praktiken :)
 

SOL :)

Alltså vilket härligt väder det är idag! Kom ut på en promenad med Linda, sjukt härligt och väldans trevligt att hinna ikapp lite om vad som händer i liven :)
Vi tänkt ta en kaffe på väg och njuta lite extra av detta ljuvliga väder, men icke! Fullt på Kallis och inte öppet på övriga ställen som vi kollade så vi hoppade över kaffet denna gången.
 
Helt galet ont i vaden nu, att det skaa vara så besvärligt att motionera! Tror min kropp försöker säga till mig att INTE träna och vara nyttig haha
 
Nackdelen med det fina vädert är ju att man ser exakt hur groteskt smutsiga våra fönster är haha får ta tag i och ringa fönsterputsaren inom det närmsta :)
 
Hoppas ni får njuta av det fina vädert trots arbetsdagen :)

"Ledig"

Idag är jag "ledig" från min praktik, jösses vad skönt det var att få sova lite längre :)
Dom har någon verksamhetsdag på min praktik tillsammans med andra förskolor så det var inget för mig att göra där idag, så synd ;) MEN jag har fått jobb med mig hem, så jag är ju inte helt ledig men det ska nog gå att ordna till lite snabbt ;)
Arbetar med dokumentationen av mitt projekt och jag kan säga ett det tar galet lång tid om man ska få det bra! Min handledare tyckte vi skulle visa det för chefen i måndags, så det gjorde vi, hon gillade det och ville att vi skulle skicka det till henne sen, bra betyg kände jag med tanke på att det är enbart jag som jobbat med det :)
 
Visst ser det spännande ut ? haha
 
Solen skiner och det ser ut att vara ett fantastiskt väder, så en promenad står på schemat idag :)
 
Har egentligen ett bodypump-pass inbokat idag men har lite ont i min vad (sällan) och det är så fint väder så jag känner att det får ombokas till en annan dag :)
 
I övrigt är där inga planer idag och det känns galet skönt, har varit fullt upp varje dag innan så kan behövas en lugn dag :)
 
 
Ha en skön onsdag och NJUT av solen :)
 

20 år!!!

Idag fyller min lilla kusin 20 (!!!) år!!! Vad händer här? Minns allt för väl när han var en liten söt pojke som jämt kom rusande mot mig med öppna armar och skulle berätta för ALLA vem jag var ;) Tror dock inte att hans dagmamma var fullt lika nöjd efter ett x antal år med detta :P
 
Idag har det varit helt underbart väder! Tänk vad lite som krävs för att man ska känna sig piggare och bli lite gladare :)
Bytte ut cykelsalen mot en cykeltur till praktiken och hem samt en liten promenad i det ljuvliga väder när jag slutade, kände mig supernöjd med det valet :) Gäller att passa på, dom visade på nyheterna att det ska komma snö/snöblandat till helgen, måtte det vara fel! Nu vill jag ju ha VÅR!!! :)
 
I övrigt har det varit en dyster dag, om jag pratar om min träning/bantning eller vad man nu kallar det ;)
Mätte och vägde mig i morse och det var ingen upplyftande syn! Kan ju bli knäckt för mindre, men men bara att kämpa på och trampa vidare på hojjen till praktiken och hem, lite merän en mil gratis träning- tackar för det :)
Visst några ställen på kroppen visade måttbandet minus, men något ställe visade det plus och det var ju inte så jäkla upplyftande, men jag låtsas att det var för jag var så stressade i mätningen och inte gjorde rätt ;)
 
Bakade nya fröknäcke idag, kan behövas när suget på något gott faller på :)
Och på tal om fröknäckena så kom jag på att jag inte lagt dom i någon burk än, så det får jag nog ta och ordna omgående, innan jag glömmer det igen ;)
 
 

ännu en helg till ända...

...tänk att helgen går så fort, tyckte precis det var fredag eftermiddag ;)
 
Lördagen spenderade jag med att gå och små fixa hemma i min ensamhet, urskönt :) Sambon var på fotboll. Fick äntligen lagt trallen som blåste upp i stormen och julbelysningen på balkongen har äntligen kommit ner :) När jag ändå var igång så tog jag en liten städning :)
Sedan mötte jag upp grabbarna på buffen där vi tog en öl eller två ;)
 
Kvällen skulle egentligen spenderats med två gamla arbetskollegor, numera vänner, men det blev instält på grund av sjukdom så då blev lördagskväll fri. Gick till maxi och handlade mat som vi sedan åt hemma hos svägerskan, där vi satt och snacka en massa skit :)
 
En irish och en efterrätt :)
 
Idag har jag skrivit kontrakt med mina nya hyresgäster! Så nu får jag bara hoppas att allt kommer flyta på lika bra som det gjort tidigare :)
 
Söndagen avslutades med firandet av farfar som fyllde 90 i torsdags! Pigg gubbe det där :)
 
Fina farfar i sin MFF halsduk :)
 
 
Ha en skön söndagskväll!

TGIF!

Inte för att det är jobbigt att vara på praktiken eller tråkigt utan för att få lov att sova länge imorgon :) Alltså det här med tidiga morgnar är verkligen inte min grej, och nu har jag ju försökt att vara redig och fortsätta äta så bra som möjligt trots förskolematen och då går jag upp i ottan bara för att få i mig min havregrynsgröt, tinade bär och kvarg, väldigt gott men det tar emot när klockan ringer att masa sig ur sängen :)
 
Idag ska jag till Cilla och bli fin i håret, skulle egentligen varit där igår som jag nämnde men när jag kom dit så mådde hon inte alls bra och vi bestämde att ta det idag istället, den som väntar på nåt gott....
 
Känner mig sjukt redig, lånade hem en av förskolans Ipads och har suttit och jobbat vidare med min projekt som jag har denna perioden och fått gjort en hel del, ska fortsätta i helgen, sen får vi se vad personalen tycker om det :)
 
Tog med mig ett par av mina gamla high heels idag till förskolan, barnen älskade dom! ALLA ville ha dom på sig samtidigt och jag var så klart tvungen att prova dom och det kändes sååå bra att gå omkring med dom, är inte så ofta längre som jag har sådana skor, sorgligt men sant.
Dessa godingar inköptes på en av alla galna resor till England, kan tänkas att dom är köpta på någon Primark eller new look som vi ALLTID besökte :)
 
Nej men om jag ska bege mig till salongen då, ha en skön fredagkväll på er!
 
 
 

kola i benen...

...cyklade till praktiken idag! *Klapp på axeln* men herrejösses, tror jag fått kola i benen för dom ville verkligen inte trampa, kom till Kronprinsen och då tyckte jag att jag kämpat nog, bra där jessica, bara en liiiiiten bit kvar ;) Kom fram iaf, även om jag starkt misstrodde det mest hela vägen ;)
Kom även hem, bara en sån sak, men nu, nu kan jag knappt sätta mig ner eller resa mig haha skulle kanske vilat idag efter gårdagen bodypump :P
 
Idag ska jag ÄNTLIGEN besöka Cilla för att göra något åt detta råttbo, galen utväxt och sinnessjukt slitet, att det ska vara så svårt att boka tid till svägerskan ;) Tror jag började prata om att boka ett besök redan när jag var i Indonesien, kan säga att där behandlades håret inget vidare bra och trodde aldrig jag skulle kunna borsta ut det igen :) Äsch det är ju bara 2-3 månader sedan ;) helt galet att det är så länge sedan vi var där! tiden verkligen springer iväg!
 
Bjöd mina kollegor på mina fröknäcke igår och dom älskade dom, så kul :) Så nu har recept lämnats ut efter krav, som min kära vän sa i lördags, "att be om recept är det bästa betyget på att någon verkligen gillat det man gjort" Helt rätt!
 
 
 
Idag blir min fina farfar 90!!år, helt galet, det skulle jag aldrig trott, piggare gubbe får man leta efter. 
STORT GRATTIS FINA FARFAR!!!

tydligen onsdag idag!

Alltså snacka om förvirrad, jag och Linda är på folkets park och tränar, elelr har tränat klart- kanske det som påverkade min förvirrning :) När vi kollar in i träningslokalen på bottenvåningen och diskuterar vad det är när en som jobbar där säger vad det är för ett pass, inte en gång utan två eller tre gånger medans jag fortsätter prata om ett annat pass, för jag läser på MÅNDAGENS schema haha jaja, säkert inte första gången dom råkar ut för det :)
 
Iaf vi körde ett bodypump pass och jag måste säga jag gillar verkligen dom passen! Förstår itne varför jag har så svårt för att ta mig dit, ja det är tufft, ja det är sjukt jobbigt och smärtsamt men det är ju så jäkla härlig känsla, man är verkligen slut i hela kroppen efteråt! Nu återstår det bara o se om man kan röra sig imorgon, annars blir det lätt jobbigt på praktiken ;)
 
Har iaf bestämt mig för vem som får hyra min lägenhet, även om det känns bra så har jag redan ångrat mig haha
men det är bara att radera de andras mail, för läser jag igenom dom så mår jag inget bra alls :) Blir säkert hur bra som helst med dom här, verkade supergulliga igår, mer vet jag ju knappt om dom :)
 
Bjussar er på dessa vackra bilder en kväll som denna :)
 
 

beslutångest...

...alltså jag får sån sinnessjuk ångest av det här med min lägenhet och hitta nya hyresgäster, jag mår uppriktigt dåligt av att behöve meddela någon att dom inte får den, varför får jag det? Jag känner ju inte ens människorna! Tycker det är väldigt jobbigt och skulle kunna börja grina som ett litet barn på grund av denna ångest!
 
Var ett supergulligt par där och tittade idag, från Island, så det enda jobbiga är att dom inte pratar svenska, men å andra sidan kan man ju engelska, bara det att det är behändigare på svenska, nähä? ;)
Sen var en kompis bror där, alltid jobbigt när det är någon som man "känner", kan väl inte påstå att jag känner honom jätteväl men jag vet ju mer än väl vem han är och om honom haha
Sen har jag ett gulligt par som för tillfället befinner sig i Indonesien, men är dock svenskar :) Sen ska vi inte ens nämna alla gulliga/trevliga/snälla mail jag fått, ett fåtal var märkliga o väldigt kortfattade, dom har jag lättare för att tacka nej till på grund av att jag ändå har fått in så många intresanter :)
 
Att det inte blivit lättare, har ju trotsallt gjort detta ett par gånger nu, men nej lika jobbigt varje gång! Suck!
 
Tog lite foto i lägenheten när jag ändå var där, alltså herregud vad dom har mycket saker där, men väldigt fint på samma gång! Så sjukt impad hur dom reder ut att bo två där haha
Hade jag och Fredrik bott där hade vi nog tagit livet av varandra efter en vecka (om vi ens klarat så länge) haha
 
Nej men om ni har något bra tips på vem som ska hyra min lägenhet, varsågoda och dela med er :)
 

tidig eftermiddag

Fick gå hem tidigt idag, så skönt! Så då får man ordna eget mellis- slog till med kesoplättar och fröknäcke!
Alltså så galet gott, jag tror jag är beroende av båda två ;)
Vägde för skojs skull mina fröknäcke (brukar väga maten, men inte gjort det med fröknäcke innan) och det blev en ordentlig hög som jag fick äta :)
Tror jag får baka nytt ikväll eller imorgon :)
 
mmmmmm :)
 
Idag ska jag visa min lägenhet för eventuell ny hyresgäst, så vi får väl se hur det går :)
Hoppas bara att mina nuvarande hyresgäster inte börjat ta ner saker från väggarna än, för isf är där STORA hål lite överallt :/ Jaja, så är det, måste ju få sätta upp saker på väggarna :)
 
Ha en fortsatt trevlig tisdag på er :)
 

1:a dagen!

1:a dagen på praktiken är gjord! Kändes oförskämt bra, barnen kom ihåg mig och jag kom bannemig ihåg allas namn också haha
Blev en riktig prövning när vi hade samling och min handledare frågade barnen om dom kände igen vem jag var och det gjorde dom ju :) Men då frågar hon mig om jag kommer ihåg alla barnen haha, puh det gick hur bra som helst :)
Blev inte två studenter på min avdelning, vi fick inte av min förra handledare och jag tror nog om jag ska vara helt ärlig, att det är bäst så :)
 
Stack iväg på ett cykelpass på Kronborg med Linda, majj gadd vad jobbigt det var, trodde jag skulle avlida ett tag ;)
Det sägs att RPM ska vara det tuffaste men jag vet i tusan, RPM:et känns nästan som en barnlek i jämförelse med denna galna kvinnas pass, men nu är det riktigt skönt och jag känner mig sjukt nöjd :)
 
Nu ska jag återgå till att vila upp mig i soffan :)
 
Ha en skön måndagkväll på er :)

Söndag igen!

Helt galet vad denna helgen har gått fort! Tyckte precis det var fredag eftermiddag och jag och flickorna var på busfabriken och roade oss :)
 
 
 
 
Igår åkte jag och Lotta som sagt till outleten i Löddeköpinge och jag är sååå nöjd med mina inköp! Varje gång jag går förbi och ser det blir jag så glad :)
 
Tyckte den blev himla bra där :)
Slipper man se vår röra vi hade där innan :)
 
 
Hade en fantastiskt trevlig kväll i Glemmingebro med en liten men tapper skara, många som tyvärr blivit sjuka, men dessto mer av allt det goda till oss ;)
Och på tal om gott har jag just nu fröknäcke i ugnen, sååå galet goda! Iaf Lenas, hoppas mina blir lika bra :)
 
Våra drinkar står på rad (får ju inte missa något)
 
Lena kom på en briiiiiljant ide att hälla våra drinkar i plastpåsar så vi kunde ta dom med oss i taxin haha
 
Urnöjd med sin idé :)
 
Vi kände inte att vi behövde ta med något :)
 
Hoppas ni hade en bra lördag ni med :)
 
Idag har det varit en väldigt lugn dag, vi tog oss till maxi och handlade lite annars inte mycket för världen :)
 
Fick fram mina äpplelådor, så fint!
 
Ha en skön söndag, nu måste jag återgå till svara på alla mail om min lägenhet, många som behöver en lägenhet tydligen :) Synd inte lika många vill köpa lägenheten ;)
 

Oooo

Idag åkte jag till Löddeköpinge med Lotta och kollade på en outlet som jag såg i tidningen, i died and went to heaven! Precis en affär i min smak, ville köpa ALLT! :)






Detta läckra bord hade jag inte sagt nej till, har dock underredet, som är lite vingligt o så men hur snyggt!!??

Ja blev en del som fick följa med hem :)

Ska snart bege mig till centralen och ta tåget till Ystad för att sedan åka vidare till glimmingebro där kvällens tjejmiddag äger rum :)

Ha en skön lördag på er!

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0