Nyårsafton!

Då var det nyårafton idag!
Och min kusin blir en gammal gubbe ;) Grattis!
 
Ikväll ska vi fira in det nya året här hemma hos oss, första gången jag firar i denna lägenheten :) Ska bli trevligt, bror och hans tjej kommer också :) Gäller att suga ut så mycket kvalitetstid som möjligt, dom åker snart hem igen :(
 
Känner att jag ligger ganska bra till i min planering, varmrätten är klar (förutom riset) efterrätten är klar, förrätten är nästan klar (det man kan förbereda) sen är det bara lite sallad kvar och det är ju inget man vill göra alltför tidigt, så nu ska jag passa på o vila lite innan nästa ryck :)
 
Ha en riktigt trevlig nyårsafton på er och var rädda om varandra!
 
G O T T  N Y T T  Å R ! ! ! ! 

Tankeställare!

Läste precis på fb att en vän hade uppdaterar sin status om att dom kört av vägen och endast bilen skadades, tack o lov! Men jösses så orolig man hinner bli!
Kan bara föreställa mig vilka tankar som gått genom henne och hennes man. Så fort det kan hända en olycka, som hon skrev det gäller att vara rädd om varandra och inte ta någon förgivet, vilket är väldigt lätt. Det gäller att arbeta på varje relation man har och visa hur mycket dom betyder för en!
 
Jag kan ha väldigt svårt att säga vad jag tycker till folk och hur mycket dom betyder för mig, jag har lite lättare för att skriva det i ett sms eller något och jag vet att jag kan vara väldigt dålig på att höra av mig till mina vänner men det betyder inte att dom inte betyder lika mycket för mig som dom alltid gjort innan.
 
Relationerna förändras allt eftersom man växer upp, man träffar någon, man flyttar, man bytar jobb, börjar plugga, bildar familj- allt har sin tid och såklart förändras saker efterhand, man kanske inte göra allt man gjorde förr, men vem vill göra det egentligen, varje sak har sin tid och man känner att man är ganska färdig med vissa saker, sen att det kan vara kul att "falla" tillbaka någon gång då och då :)
Men det är egentligen när man försöker sig på en förändring som man märker vem som är ens riktiga vänner och vem som enbart är dom "ytliga" vännerna. Man måste lära sig att bygga upp en sorts ny relation till varandra och förhoppningsvis lyckas man :) Framförallt måste man kunna umgås utan alkohol, alltså riktiga vänner vs fest vänner :)
 
oj det här blev väldigt luddigt och konstigt men jag hoppas ni försåtr vad jag menar :)
 
Till alla mina vänner (som vet att jag har en blogg) Ni betyder otroligt mycket och jag kan inte tänka mig en tillvaro utan er, oavsett hur långt det går mellan våra träffar eller samtal!
 
<3 <3 <3
 
 
 

Söndag!

imorgon är det nyår, tänk ett helt år har gått! 
 
Igårkväll var vi ute o åt med min familj, först kom alla hit och vi tog en liten drink här innan och fick äntligen smaka på julgodiset som bakades lillejulafton (glömdes bort på julafton) väldigt gott måste jag säga :)
Bra gjort Johan o Renee!
 
lyckades missa att fota godiset :)
 
Sen åkte vi till Steakhouse på lilla torg, så jäkla god mat!
 
 
Började med en fantastiskt god hummersoppa, var mätt redan efter denna ;)
 
och nu verkar inte datan vilja ladda upp fler bilder så tyvärr kan jag inte visa den fantastiska varmrätten, lammytterfile riiiktigt gott var det iaf :)
 
 
 
Idag har vi varit på Kallis, grabbarna bastade och badade, vi tjejer valde att fika inne på cafeet istället :) Ett smart drag visade det sig när grabbarna kom ut igen och berättade att det hade varit väldigt trångt i bastun!
 
 
Sen har det förbereds en massa inför morgondagens galej, som sker hemma hos oss.
 
Desserten är klar (hoppas verkligen den blir god), bordet är dukat, vilket även inneburit en del ommöblering :)
Städningen är klar, ja jag tror faktiskt att allt som gått att förbereda är klart, gillar när jag ligger bra till i min planering :)
 
Så nu ska jag bara slappa i soffan och njuta av lugnet före stormen :)
 
Ha en härlig kväll!

Irriterad!

Jag blir så himla irriterad, ännu en gång är tjejen som bor i min lägenhet sen med att betala hyra, det är inte jätteroligt att inte kunna betala in sin hyra i tid på grund av henne, jag har liksom inte 7000:- över för att ta den kostnaden också, hade jag haft det hade jag inte behövt hyra ut den!
Hon hävdar iaf att hyran är betald och pengarna dragna från hennes konto, så då är där inte mycket annat o göra än att vänta o hoppas att dom kommer in snart, för att ha minus på kontot en hel helg, långhelg dessutom är inte jätteroligt!
 
Ikväll kommer min familj hit på ett glas vin eller två sedan ska vi ut o äta på lilla torg, ska bli himla trevligt, men samtidigt lite ledsamt för det betyder att snart åker storebror och hans tjej hem och det har varit så himla mysigt och roligt att ha dom här! Men än är det ett par dagar kvar ;)
 
Så nu ska jag vila lite och börja göra mig klar för kvällens galaj :)
 
Ha en skön lördag på er!

Lördag!

Idag ska vi åka o handla all mat till nyår, känner redan vilken pärs detta kommer att bli haha
Jag vill en sak sambon försöker blanda sig o tycka en annan, blir ju så klart som jag vill i slutändan men ändå ;)
 
Min kära sambo gick upp med tuppen för att tvätta idag, han är redig han, fattar iofs inte hur man kan komma på att boka tvättid klockan 7 en lördag!! Eller vilken annan dag som helst i heller ;)
Det här med morgnar är inte min starka sida direkt :)
 
Nu ska jag gå o duka fram lite frukost så vi hinner med allt vi ska idag, ikväll vankas det trevligheter med min familj! Hela min familj! :)
 
Ha en bra dag!

yeeeees!!!

Jag blev godkänd på salstentan!!! I matte!! Var helt övertygad om att jag skulle behöva göra om den för det gick verkligen inte bra, men nu slipper jag, känns som en stor sten lättat haha
 
Och bara för att jag hade varit så duktig (mammas ord) så fick jag min fina klänning av henne!!! Världens bästa <3
Så nu är nyårsoutfiten klar!
Fyndade även ett par urläckra skor idag, 99:- rena klippet :)
 
Så nu sitter jag glad o trött i soffan efter en heldag på emporia :)
 
Hur har er dag varit?

onsdag, torsdag, fredag...

usch jag är helt förvirrad på dagarna, känns som söndag idag samtidigt som jag tycker det känns som fredag, men det är bara torsdag tror jag haha
 
Idag har vi gjort lite nytta, tillskillnad från gårdagen :)
 
Började med ett besök på ikea- tjohoo! Köpte äntligen vår huvudgavel till vår sänggavel, som vi velat ha ett bra tag men tyckte att det var onödiga pengar eftersom vår lösning fungerade fint :)
  
 
Vi hade inte direkt den största bilen för detta äventyr ;)
 
 
 
Vi har haft två lösa hyllor, så man kan reglera det i rätt höjd (vår säng är otroligt hög) och eftersom det är lådor på sänggaveln så ville vi inte ha något som stod på golvet o var ivägen, men nu har jag tröttnat och äntligen har vår huvudgavel kommit på plats :)
 
Här ser man hur hög vår säng är haha
 
Efter ikea tog vi en sväng upp i stan, tog en lunch o mötte upp min bror o hans tjej, trevligt tyckte vi, killarna var inte fullt lika nöjda haha
Blev lite fynd idag, urnöjd :)
 
Nu sitter jag i soffan och är galet hungrig, men min käre sambo som skulle starta ugnen och sätta in pommes, satte in pommes MEN startade aldrig ugnen så nu väntar vi ytterligare en halv timme haha
 
Hoppas ni har haft en toppen dag ni med! :)
 
 
 

Uttråkad!

Idag har det varit en riktigt tråkig o seg dag! Hade tänkt att jag skulle upp på rean med brors tjej men hon messade o skrev att hon inte alls mådde bra och ville avvakta lite.
Sambon var mer död än levande så han lyckades jag inte få ur soffan ;)
 
 
 
Så jag har diskat upp alla miljoner glas vi av någon konstig anledning använde oss av igår :) annars har jag inte gjort många knop denna dagen, nästan så man får lite ångest haha
 
 
okej, det var kanske inte miljoner glas, men det kändes som det när man stod o diskade ;)
Begriper inte hur man kan göra vid ett kök och I N T E sätta in en diskmaskin, galet!
 
 
 
Stjärnan i gänget <3
 
Tackar alla inblandade för en supertrevlig kväll/natt :)

annandan

Vaknade upp efter en utekväll OCH mår bra! jag är i chock :)
Sambon är mer död än levande haha det är en massa gnällande från hans sida idag :)
Så jag drar med mig brors tjej o sticker upp i stan och trängs med alla andra galningar ;)
 
Dags o göra sig klar! Ha en bra dag så hörs vi kanske senare :)

juldagen

igår firades det jul hos mina föräldrar med hela tjocka släkten :)
Och som alltid när den släktet ses så blir det kaotiskt haha
Förra året var det bara jag, mina föräldrar, min farfar och min ena kusin o hans föräldrar, alltså sju personer. I år var vi 20! galet haha men betydligt trevligare får jag säga :)
 
Den här lilla busloppan hade tydligen tjatat i en vecka om att hon skulle sitta bredvid mig på julafton :)
 
sötnöten <3
 
Hennes pappa (min kusin) var inte fullt lika road haha
 
Hennes storasyster hade fullt upp med att busa med sina kusiner :)
 
 
Här pausar dom ut lite ;)
 
 
 
 
Idag skulle egentligen sambon o bror kallbadat men det blev inget, skönt att bara slappa i soffan faktiskt :)
 
Ha en fortsatt trevlig jul!

JULAFTON!

oj oj dagen D är här, eller doppare dan som vissa hade sagt :)
 
 
 
 bror rör i grytorna :)
 
igår var vi hos mina föräldrar med bror o hans tjej, dom julbakde en del, jag gjorde som vanligt- satte mig bredvid o tittade på :)
 
  
full koncentration :)
 
vad sambon sysslar med vet ingen! :P
 
 
Vi skippade allt vad julmat heter och körde på tacos, i mängder och det var så himla gott!
 
så idag ska det mysas o tas det riktigt lugnt innan det är dags att bege sig till Oxie igen för julfirande delux!
 
Ha en riktigt härlig jul på er och var rädda om varandra!
 
GOD JUL!
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 

Lillejulafton

oj det är redan lillejulafton, galet!
Har inte hunnit blogga de senaste dagarna, har varit fullt upp :)
 
Lillejulafton och jag är urseg o sliten efter gårdagens spontana galaj! Hade övernattningsgäst idag och innan vi väl kom i säng i natt var klockan urmycket, eller väääldigt tidig morgon :)
 
Fredagen spenderades med sambon, bror & P. Vi gick ner till Tröls och skulle käka lite, nära o bra tänkte vi, men jösses vad vi fick vänta länge på maten, inte okej! Men den var iaf god, så det var ju tur för dom ;)
Och julgranen flyttade in hos oss :)
 
 
Innan vi kunde klä granen var vi tvugna att knyta fast banden- sambon var inte fullt så bra på det ;)
 
Men fin blev den, tog en lite mindre gran detta året, så att vi kan få plats i vardagsrummet :P
 
förra årets gran, den fick inte riiiktigt plats om man säger som så :) vi var tvugna att kapa en bra bit på toppen för att vi överhuvudtaget skulle kunna resa den upp :)
 
Lördagen inleddes med trevligt frukostbesök :) sen lite julshopping, kan konstatera att det är urtråkigt att inte handla till sig själv ;) man hittar ju hur mycket som helst till sig själv när man letar till någon annan :)
 
Sen skulle vi bara gå o sätta oss o ta en öl, på det traditionella lördagshaket :) Och rätt som det är kommer några gamla arbetskamrater dit och då vet man vart det kommer sluta, och det slutade precis så också :) Vi kom i säng 5 imorse haha sen vaknade jag halv nio och kände mig pigg, tvingade mig själv att försöka sova lite till så inte hela denna dagen skulle bli förstörd :)
 
nu sitter jag helt färdig i soffan efter en språngmarch till o från triangeln på ungefär 30 minuter haha
Linda skulle handla de sista julklapparna men när vi väl kom till triangeln var vi inte så sugna på att kolla i affärer så vi vände o gick hem igen :)
 
Ha en riktigt god jul på er!

jullov!

Då har även jag inlett mitt jullov! Ledig till den 8 januari :) tjohooo
 
Så jäkla gutt! Och jag ska bara njuuuta o umgås med familj o vänner!
 
Idag har jag varit på ett av mina jobb, på en storbarns avdelning, jättekul, alla "mina små barn" är ju stora nu! Men det är kul o se att dom fortfarande kommer ihåg mig, trots att jag inte träffat dom på vääldigt länge!
Fick även chansen att jobba med min ena kollega som jobbade sin sista dag där idag, det var även henne jag jobbade med när jag inledde min karriär inom barnomsorgen :)
så det är lite tråkigt att inte jobba med henne mer men jag önskar henne all lycka till på hennes nya jobb! :)
 
Är helt slut i bollen nu och hade inte tänkt göra många knop till idag, förutom vakta soffan så det inte händer något med den ;)
 
Imorron är det dags för julklappsshopping och hoppas att jag hittar allt jag behöver :)

Trötter!

Handen väldigt bra dag igår, började med mys hos jacqueline, sen åkte jag till stan o lulla runt medan jag väntade på min fina vän!

Gick o hämtade svärmorsbil- älskar verkligen att få ha bil! Vill inget hellre än att ha en egen men med studentinkomst känns det inte som en bra idé :(

Sambon hade gjort fantastiskt god lasagne till oss- underbart!

Nu ska jag snart bege mig till jobb, och är galet trött men det ska nog bli bra detta :)

Ha en toppen dag på er!

Tidigt!

Idag har jag jullov men tydligen har min grupp bokat in en träff idag, urtidigt! Haha
Begriper inte det, för två av dom har ganska långt o åka, dom måste vara morgonmänniskor och det mina vänner är INTE jag :))

Men det ska bli supermysigt att ses utan all stress, ska förbereda vår tenta som vi ska ha i januari men som kursledaren sa: "det ska vara roligt, en fest"
Så min plan är: en bib sen är det klart! ;)

Nej nu måste jag skynda mig, blir hämtade av snälla rara njomza, bäst o vara i tid då :)

Tisdag!

Dagen började inte så bra, tenta som gick åt skogen men det styrdes upp med lite kvalitetsmys med finaste vännen Malin och underbara Meja! Kan inte bli annat en glad med dom två!
Meja bestämde att det skulle bli ett besök på ikea så vem är vi att säga emot en söt liten 4-åring? ;) Så ikea fick ett härligt besök av oss :) Meja fick leka lite och vi åt lunch, mums!
 
Håll i hatten nu! Jag besökte ikea UTAN att handla något!!! ;)
 
Sen besökte vi plantagen där Malin köpte en jättefin julblomma (arrangemang) som vi piffade upp med en liten tomte från en annan blomma som vi senare åkte och satte hos Kira!
Första gången jag var där, och det var jobbigt kan jag erkänna, usch så tungt det var bara vi körde in till parkeringen, sist jag var där var på begravningen och körde samma väg och parkerade på samma plats som idag, att livet ska vara så orättvist! Men det var en fin grav.
 
Sen hade vi lovat Meja att vi skulle bara pepparkakor ( om hon stannade hemma med sin pappa när vi åkte iväg, och att jag kom med tillbaka o bakade med henne ) så det var bara till att köra o köpa pepparkaksdeg och börja baka så fort vi kom hem igen :)
 
 
Jag försökte få hennes pappa till att baka med henne men den minen jag fick vågar jag nog knappt säga om en sån sak ;)
 
Nu sitter jag hemma och små ler åt alla tokigheter Meja haft för sig idag, sötunge! <3
 
 
 

Tentjävlamög!!

Då var årets sista skoldag slut ochdet firades genom en groteskt horribel salstenta i matte!!! Det gick åt skogen, vet redan nu en massa jag missat ochskrivit fel på 😡
Så omtenta! Du o jag ska ha en dejti januari och då jävlar ska jag besegra dig!

Nu står jag o väntar på min sambo som ska köra mig till finaste Malin o meja som jag ska ha en dejt med, helt enkelt ett bra avslut på denna pissdag!!!

Ha det!

Tenta!!!!

Känner mig inte alls så lugn längre!
Och varför väntar jag ALLTID till det sista o leta efter saker, väntade med att leta efter linjal till NU!!!! Hur tänker man då? Blir så trött på mig själv! :)

Nej nu ska jag samla ihop mig!

Ha en skön tisdag!!!

Blogg tips!

Satt som sagt tidigare idag och skulle plugga och som alltid när jag ska plugga och framförallt vet att jag MÅSTE så kommer jag in på andra saker. Läste de bloggar jag brukar och då var det en som fått tips på en blogg, så jag var ju givetvis tvungen att gå in och läsa, jösses vad jag grät! Så om du inte är upplagd för en gråtstund rekommenderar jag INTE dig att gå in o läsa den!
Men annars gör jag det, för det är så fint skrivit, en mamma som skriver om sin sorg till sin ena dotter som tragiskt gick bort i somras, hon drunknade i deras pool, 7 år gammal!
minbebis.com är det om du är nyfiken (Jacqueline, tänkte på dig som brukar gilla det här med självplågeri ;) )
 
Kan inte hjälpa det men när jag läser något sådant här tragiskt så tänker jag alltid på min fina vän som miste sin fina underbara dotter i början av året, flickan hade precis fyllt 3 år! Det är så otroligt orättvist och ofattbart, trots att det snart gått ett helt år sedan det fruktansvärda beskedet kan jag inte riktigt fatta det, kommer på mig själv ibland med att skriva i min kalender att jag ska träffa mamman och dottern, dottern som tyvärr inte finns, sen kommer jag på mig själv och blir lika ledsen varje gång.
Denna lilla fina flicka kämpade så otroligt mycket men hennes lilla kropp gav till slut upp kampen, leukemin vann, där fanns inget mer att göra, den enda lilla tröst man kan försöka inbilla sig är att hon iaf inte har ont längre, det är en klen tröst men det är iaf alltid något!
 
Så nu har himlen VÄRLDENS FINASTE LILLA ÄNGEL som sitter där uppe och tittar ner på sin mamma, pappa och tvillingsyster och vakar över dom så att dom ska finna styrka att orka fortsätta med livet, jag vet att hon alltid kommer vara med i våra tankar och hjärtan!
 
 
 
 
 
Måtte forskningen gå framåt så vi (läs: dom) kan komma på något som gör att VI vinne över cancer inte cancern överr oss!
 
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 
 
 
 

santa, all i want for christmas is this!

 
Vill ha denna tröjan, så snygg!
 
eller denna finingen!!!
 
 
eller ett fint smycke!
 
 

usch!

Tycker det kvittar hur mycket jag läser så åker det bara runt som i en karusell i huvudet på mig, blir tokig! Hatar verkligen prov/tentor!
Har kommit på att jag gillar muntliga tentor bättre, det trodde jag inte att jag skulle säga för några år sedan :)
 
Det värsta är när jag vet att jag måste plugga för då flummar jag iväg på allt annat, råkade hamna inne på nelly.se och hittade en massa fint, klickade hem några tröjor haha
 
Hade iaf tillräckligt bra karaktär för att tacka nej till att åka iväg o julhandla med en kompis även om det lät så sjuuukt mycket bättre än att plugga men kände att jag nog borde stanna hemma haha
 
något vettigt har jag ju gjort ;)
 
 
 
Har gått helt bananas med mina överstryckningspennor och mina flikar ;)
 
just nu försöker jag strukturera upp alla anteckningar jag gjort under föreläsningarna och göra det lite mer lättbegripligt men det går så där, kanske dags att fortsätta :)
 
 

Godmorgon!

Idag är det sista dagen innan tentan, i matte! Det vet ju alla som känner mig att det är INTE min starka sida!
Sitter i soffan med en koppkaffe och försöker vakna till liv så jag kan få någonting gjort, samtidigt som jag känner mig väldigt lugn och tänker det får gå som det går, så är jag panikslagen och urnojjig att jag inte ska klara tentan!
 
 
Så dags för att vara lite redig idag, ha en bra dag på er!

tredje advent

idag är det alltså den tredje advent, vilket betyder att det väldigt snart är jul och allt vad det innebär :)
 
Denna julen ser jag faktiskt framemot, har varit väldigt anti julen de senaste åren och det har inte precis blivit bättre, gillar det här med gran, ljus o mys men sen kan jag skippa julfirandet o allt sånt men inte i år! I år tycker jag att det ska bli riktigt kul att fira jul och anledningen är:
Min bror är hemma, hans tjej kommer till helgen OCH min sambo har bestämt sig för att fira med oss!
Lyckan är total!
Som om inte det skulle räcka så ska även mina kusiner (från pappas sida) med sina familjer fira med oss, så det ska bli riktigt roligt i år :)
 
Men innan dess är det tenta, grupparbete (förhoppningsvis mest mys ;) ) julklappsshopping, har ingen aning om vad jag ska ge min brors sambo, eller min sambo haha
Mina föräldrar är klara. Bror har jag en grej till, behöver en till iaf :)
 
På tal om julklappar, var i stan en runda innan med en kompis och det var då jag hittade presenten till min bror, men jösses vilken dryg människa som stod i kassan! Det var URLÅNG kö och hon stod som i slowmotion och var allmänt dryg, vissa människor borde kanske ha ett annat jobb ;)
 
Nu har musikhjälpen slutat, sorgligt för mig, vad ska jag nu göra hela dagarna, kvällarna, nätterna? :)
Dom lyckades få ihop merän 23 miljoner! Helt galet!
 
Sov så gott med er!

Söndag!

Ska snart bege mig mot triangeln för att träffa Lotta, ska bli trevligt, om jag bara kan slita mig från musikhjälpen haha
hur ska jag klara mig nästa vecka?
 
Igår hade vi syskonträff med respektive med sambons syskon, mycket trevligt.
 
Vi hade förrätten och jösses vilka problem vi hade att hitta EN ingrediens, tror vi var i 8 olika affärer, jag skojar inte! så vi blev lite sena haha men det blev riktigt bra :)
Sambons syster med respektive hade huvudrätten (eftersom det var där vi var) SJUKTGOD älggryta, bland det godaste jag någonsing ätit!
Sambons bror med respektive hade efterrätten, riktigt god cheesecake, brukar inte gilla cheesecake men denna var fantastisk, fortfarande mätt från gårdagen haha
 
Ska försöka hinna med en träff med bror också idag, men först stan o en träff med Lotta!
 
Ha en toppensöndag på er!
 

Godnatt

Ligger i sängen och ska försöka sova efter en myyycket trevlig kväll i västra hamnen med sambons syskon med respektive, sinnessjukt god mat, fortfarande mätt haha

Ville bara kika in o önska en god natt :)

Familjedag!

Blev tydligen en heldag i stan tillsammans med sambon o brorsan :)
Vi skulle egentligen bara upp o handla vin o mat till förrätten som vi ska ha ikväll :)
 
Väldigt mycket folk i stan idag, undra vad det kan bero på? ;)
Blev en trevlig fika på Café Mäster Hans, mycket trevligt.
 
Man kan nästan säga att vi har en riktig familjedag idag :)
Först träff med min bror och ikväll ska vi hem till sambons syster där även deras storebror kommer vara :)
Den enda som fattats är brors sambo, men hon kommer snart till Sverige och Malmö hon med. Ska bli så himla trevligt att få träffa henne igen, sist var i maj när dom kom hem för vår fest vi hade då!
 
Får ta o skärpa oss och börja spara lite pengar så vi kan komma och hälsa på dom också, gärna i något varmt o trevligt ställe, typ Singapore ;)
 
Nej dags att hoppa in i duschen och göra sig redo för en helkväll med massa god mat (förhoppningsvis) och trevligt sällskap :)
Det tråkigaste är att jag missar min fina väns glöggmys, som sker i afton :(
Men jag är säker på att dom får det hur bra som helst utan mig (förstår att det blir svårt men...)  ;)
 
Ha en riktigt härlig o mysig lördagskväll på er allihopa :)

Lördag!

Sitter i soffan och kollar på musikhjälpen, kan inte riktigt fatta att jag är uppe förre sambon haha
händer typ aldrig! Han vaknar alltid så himla tidigt :)
 
Nackdelen är att jag inte får några goda bullar, för det brukar vara hans grej ;) och jag orkar inte bege mig iväg ut i detta väder :)
 
Var på paddys igårkväll och träffade bror och några kompisar till honom, trevligt.
Vi skulle se när bandet spelade, var en arbetskollega till min bror som spelade. Dom spelar idag också om någon är intresserad av att höra dom :) Var ganska bra faktiskt, hade bra låtar :) Monotouch heter dom. :)
 
Vissa av dom jobbar också på sony och förespråkar givetvis sony telefoner och inte Iphone som jag har (blev ganska mobbade för min telefon) ;) 
De ville att vi skulle göra ett test, bror och en annan gjorde det med sina telefoner, men jag kände inte för att vara delaktig i det :)
 
Här ser ni varför :)
 
 
Telefonen i ölen, tyckte et hade blivit så kladdigt efteråt så jag skippade det ;)
 
 
Nej får nog ta tag i det här med frukost, urhungrig!
 
Ha en skön lördag i regnet, slasket, snön o allt :)
 

Oj!

Fredagkväll och jag är helt slut! Jag som snart ska göra mig respektabel nog för att kunna visa mig ute haha
Ska möta upp bror och några vänner till honom på paddys, gillar verkligen det stället, synd bara att där är så dyrt :( en öl 70:- inga stundentpriser direkt ;)
 
Har inget vettigt att säga idag så jag önskar er en trevlig fredagkväll och loggar ut för idag! :)
 

Godmorgon!

idag är det redan fredag igen :)
 
Dags för ännu en arbetsdag denna veckan, idag ska jag till "mitt andra ställe" :)
Det enda dryga är allt asande på alla saker man behöver ha med sig, termobyxor, mössa, vantar, extra tröja, inneskor måste ju vara beredd om vi går ut under dagen :)
 
Fick ett mail från en av tjejerna (från jobb) om jag kunde jobba för henne idag där hon skrev att hon hade ringt till mig för att höra om jag kunde jobba för henne EFTER att en annan tjej på jobbet hade sagt: "ring Jessica, för jag vill jobba med henne" Så kul att få höra något sådant, värmer i hjärtat!
Kul att ha två ställe som jag verkligen trivs så bra på! :)
 
Nackdeleln med att börja sent o få sovmorgon är att jag måste hinna med att äta frulle hemma INNAN, det är inte riktigt min starka sida haha
 
Ikväll vankas det trevligheter, ska bli skojigt!
 
Ha en toppenfredag på er! <3

Plugg!

Eller ja, jag försöker, iaf tillräckligt så sambon tror på det så k a n s k e jag slipper tvätta haha
 
Försöker organisera mina anteckningar men jag vet i tusan vad jag sysslar med på föreläsningarna för dom är himla röriga haha
Tänkte faktiskt inte läsa så mycket mer i böckerna för jag känner mig bara mer förvirrad utan går på det lärarna sagt är "viktigt" dom tycker ju så klart att allt är viktigt men det som dom hintat lite extra med :)
 
Idag ska jag få besök av min bror, var ett tag sedan jag träffade honom sist, inte så länge sedan egentligen men det ska iaf bli kul :) mamma o pappa kommer också förbi tror jag iaf :)
 
Så jag ska försöka se lite busy ut ett tag till haha
Det sästa är att jag kan ju inte sätta igång musikhjälpen för då avslöjar jag mig direkt, attans!
 
Ha det så bra!
 
Och förresten Ha en fortsatt bra Lucia :)

Ett hån!

 
OM det skulle bli god jul och gott nytt år  
 S K I P P A  
då att skicka räkningen!! :)
 
 

Lunch!

Idag trodde jag att vi hade en heldag (lååång) dag i skolan men tydligen inte haha
hade glömt att vi ändrat i schemat och skippat lunchen för att börja sista lektionen tidigare och då med kunna komma hem tidigare och jag som för en gångs skull hade lunch med mig haha
Jaja nu fick jag ju ätit lunch hemma istället :)
 
Gick till Gustav från skolan och jag fyndade!!! T J Ä N I N G ! ! ! haha
Gillar hur jag och Linda alltid lyckas vända ALLT till vår fördel ;)
 
Just det, PLUGGA var det jag skulle göra, men jag käner mig så förvirrad att jag inte vet var jag ska börja!
 
Vi kom på en ramsa i skolan för att vi ska komma ihåg de 6 fundamentala matematiska aktiviteterna:
 
FÖRKLARA MÄTNINGEN, DESIGNA RÄKNINGEN & LOKALISERA LEKEN :)
 
Nu ska jag bara komma ihåg ramsan också OCH vad det betyder haha
 
Nej men lite genomläsning av anteckningarna kanske är på sin plats nu, men det är så svårt, jag vill ju se på musikhjälpen samtidigt!!! :)
 
Hörs senare!
 
 

Lucia!

Idag är det lucia och jag undrar VAR är min lussekatt??!! Detta är inte ok, ingen som kommit förbi med någon till mig ;)
 
Tröttnade på luciatåget på tv och satte på musikhjälpen på svtplay istället :)
 
Idag ska jag vara en heldag i skolan, snacka om kontrast till gårdagen och morgondagen haha
med en massa ungar som springer runt och är helt tokiga ;) Häärligt!
 
I eftermiddag kanske min familj ska komma hit och fika lite, vet fortfarande inte om det blir så, men det hade varit trevligt om det blev så :)
 
Ha en bra torsdag! Jösses vad fort denna veckan har gått!

Greys!

Det bästa med onsdag är: GREYS! haha
Gillar den serien skarpt, trots att den "ballat ur" ett par gånger haha
Tror det är den enda serien jag verkligen följer, eller kanske inte, följer ju big bang också, urkul serie :)
 
Egentligen borde jag inte se någonting på tv alls, för jag borde verkligen PLUGGA!!!!
Tror jag har glömt allt! Skulle försöka berätta för sambon om vissa viktiga delar som vi fått höra kommer komma på tentan och jag har glömt det! P A N I K ! ! ! 
 
Imorron är det lucia och jag har inga lussekatter- skandal!
 
Nej nu är reklamen slut!
 
Hej då!

Onsdag!

Har idag varit på jobb med en massa galningar haha nej då, men det kändes som om alla små tokar var galna idag! Den ena efter den andra ;)
 
Usch ett barn fick väldigt hög feber väldigt snabbt, riktigt otäckt, man blir så maktlös på något sätt, stackaren!
 
När jag jobbar har jag aldrig min telefon på eller med mig, lägger den antingen i väskan eller om jag vet att jag väntar något viktigt samtal så kan jag lägga den på vår avlastningsplats, där man har kalender o dyl, idag hade jag den i min väska och av en slump gick jag o kollade min telefon och ser då att jag har flera missade samtal och flera sms från en av mina äldsta och bästa vänner där hon skriver att jag ska ringa så fort jag kan för en av hennes vänner hastigt har gått bort. Jag fattade ingenting, gick iväg och ringde henne och det absurda i det hela (som verkligen gör att det känns som en dålig film) är att vännen hade satt något i halsen och kvävts! Det är helt sjukt hur snabbt livet kan vända, från ena dagen när allt är frid och fröjd till helt plötsligt få ett sådant besked!
Med det mina vänner vill jag bara påminna er om att uppskatta det ni har och vara rädda om varandra! 
 
 
Skickar en BAMSEkram till S <3
 
Oj vilket dystert inlägg detta blev! Hoppas ni har haft en bra dag bättre dag!
 
Nu ska jag gå och se efter ifall min fläskpannkaka är färdig :)
 
Hörs kanske senare ;)
 
 

Onsdag men egentligen tisdag ;)

Nu ligger jag i min säng och är galet trött och borde verkligen stänga ner datan och musikhjälpen men det är ju så himla bra, egentligen händer det ingenting så speciellt men det är liksom ändå bra :)
 
Fick precis en kommentar på mitt förra inlägg och då jag inte vågar riskera att fröken J blir upprörd på mig ännu en gång så ska jag testa att göra mitt förta inlägg som jag tidsinställer :)
Med risk för att inte hinna med att blogga imorron heller haha
 
På min rast sitter jag kvar på avdelningen och pratar med mina kollegor och då kan jag ju inte blogga ;) Och givetvis dricker jag kaffe då med haha
 
Så lite kaffe som jag druckit idag minns jag knappt när det hände senast haha
Får bli ändring på det! ;)
 
Glömde att berätta en otroligt viktig sak för min trogne kommenterare: Idag har jag klätt granen på jobb, packade upp den från kartongen, fixade med ljusen, hängde kulor, glitter mm  tänkte att detta är nog info som kommer uppskattas av dig haha blev himla grannt ska du veta ;)
 
Och nu blir det rörigt men imorron (idag) ska vi öva på luciatåget haha tänk er 17stycken 1-2 åringar som tulltar runt i sina pepparkaksgubbar, tomtedräkter och vita klänningarna, sååå sött, lite ledsen att jag inte kan vara där på torsdag och få se det på riktigt :)
 
Nej nu får det räcka för idag, nu MÅSTE jag stänga ner!
 
Ha en skön onsdag på er!

Tisdag!

Har fått skäll för att jag inte hunnit blogga idag, ska genast skärpa mig! :) så jag vill inleda med att be min trogna kommenterare om ursäkt för detta dåliga uppförande :P
 
Gick upp i ottan idag (normalt för väldigt många, galet tidigt för mig) och skulle åka o jobba på ett av "mina" ställen, där jag var hela sommaren. Det är så kul att komma dit och träffa alla små söta ligister, det är en himla tur att dom är så söta för jösses vad man kan bli galen på dom haha
När man kommer till sitt jobb och är inte allt för pigg är det extra roligt när man får komma till ett ställe som man verkligen trivs på och se glädjen hos barnen när dom ser en! Det värmer lite extra i hjärtat!
Sen är det väldigt kul att man får höra att man är efterlängtad även av föräldrarna haha då vet man att man gör någonting rätt iaf :)
 
Ska även dit imorron och jobba (om jag inte hinner med något blogginlägg är det därför) ;) 
Och det gillas skarpt! Det enda som är tråkigt med det är att dom har ringt mig från "mitt andra ställe" idag och ville att jag skulle komma till dom imorron och då är det jobbigt att behöva säga nej, men man kan tyvärr inte vara på två ställe samtidigt hur gärna man än hade velat :)
 
Det tråkigaste med att jag fick jobb idagvar att jag behövde ställa in en inplanerad träff med en kär gammal vän som jag inte sett på väldigt länge och hade verkligen sett framemot att vi äntligen lyckats hitta en dag som passade oss båda men när man är en fattig student inför julen (och annars med förstås) är det väldigt svårt att säga nej till jobb och lite extra i kassan :) Får helt enkelt hålla tummarna att vi hittar en ny dag snart :)
 
Oo jag har ju glömt att berätta en väldigt rolig sak ( iaf för mig ;) ) att min bror har kommit hem och ska vara hemma i nästan en hel månad!!! Galet!! Det var väldigt länge sedan jag hade min bror i närheten så lång tid i sträck ;) Sen om vi hinner träffas så mycket återstår att se :) Och hans tjej kommer om ett par veckor! Så himla roligt!
Det är väldigt tråkigt att vi har så långt till varandra, inte så att man åker dit över en helg direkt bara för att hälsa på ;)
Framförallt kan jag tänka på det/känna det eftersom vi umgås så pass mycket med min sambos syster (och bror, men inte fullt lika ofta som systern) :) då känner man att man är ganska ensam, alltså jag har ju min sambos familj och jag har mina vänner men det är ändå inte riktigt samma sak i alla lägen, hur mycket jag än uppskattar er! <3
 
Usch nu blir det mest en massa svammel så jag ska logga ut och fortsätta titta på musikhjälpen! :)
 
Ha en härlig kväll!
 

Musikhjälpen!

Förstår inte hur jag tänkte när jag sa att jag kunde jobba imorron, då missar jag ju musikhjälpen! Attans att jag inte tänkte på det när dom ringde ;)
Om någon mot all förmodan har missat detta, sätt på svtplay och följ Jason, Gina o Kodjo i buren dygnet runt, så himla bra!
Kanon också om man inte skulle kunna somna på kvällen, nu finns det något att fördriva tiden med haha

Nej nu ska jag återgå till min chai latte o musikhjälpen :)

Måndag!

Då var denna dagen snart slut :)
 
Det har varit lite problem hos blogg.se så det har inte gått att logga in, därav inget inlägg på hela dagen ;)
 
Har varit i skolan heela dagen idag, såå glad att Jacqueline tyckte synd om mig så hon kom till skolan idag, för hur skulle det annars gått på föreläsningarna? utan vårt trams haha :))
Man märker så snabbt när man har varit i skolan hela dagen och föreläsningarna inte är de intressantaste man haft direkt, det är väldigt svårt att hålla koncentrationen på topp då och jag vet inte hur många "sscchhh" vi har fått idag, av läraren OCH klasskamraterna haha
 
Hade turen att bli hämtad av sambon idag efter jobb och vi åkte direkt o handlade, bra tänkt av oss! Snökaos och ingen bil = ingen handling :)
Kände mig så redig när jag kom hem att jag satte mig o läste lite i en av våra tusen böcker som vi snart ska ha läst till vår tenta nästa vecka :)
 
Idag börjar musikhjälpen, gillar det skarpt! Kul att titta på och det är för en bra sak! Så nu har man alltid något att titta på i en vecka ;)
 
Såg precis att detta inlägget inte hade publicerats, men det hade sparats på något märligt sätt, men det är jag tacksam för haha
 
Ha det!

Söndag!

Vilken härlig dag det har varit idag!
 
 
Gick ut i snökaoset och bara njöt av att det faktiskt snöar i Malmö OCH lägger sig, till och med på dom stora vägarna låg snön kvar, så himla mysigt!
 
  
 
Tänk vad lite snö kan göra med humöret, istället för grått, mörkt och tråkigt blir det ljust, fint och kul ;)
 
 
En glad tjej med renen :P
 
 
 
 
Gick igenom parken på vägen hem, hur fint är inte detta?
 
 
 
Här tillbringade sambon hela denna härliga dag och missade allt det roliga :)
 
Nu ska jag slappa vidare i soffan!
 
Ha en fortsatt trevlig söndag på er!
 
 
 
 

Snö!!

Oj vad mycket snö det har kommit, vaknade upp till en vit och fin söndag :)
 
Vår fantastiskt fina innergård ;)
 
Gårdagen var riktigt trevlig. och så flitigjag var :)  jag gjorde chokladkola (som jag inte riktigt hade koll på hur jag skulle göra, eftersom jag inte hittade receptet igen) blev urgoda, tyckte jag.
Rocky roads (inte speciellt avancerat haha) dom är goda men så himla mäktiga så en liten bit räcker sen är man galet mätt :)
Och vi gjorde knäck, råkade ta dom lite för tidigt så dom blev väldigt sega haha men goda i smaken :)
 
Fick lite hjälp med knäcken :)
 
Vi hade värsta kökshänget, (precis som förr när man alltid hängde i köken på hemma fester), alla trängde ihop sig i vårt lilla kök och där satt vi till folket skulle åka hem i natt haha
 
Hann testa en hel del olika glöggsmaker, till slut var man rätt trött på glögg kan jag meddela ;)
Vi började med en alkoholfri (spetsad med en hel del Rom), en "normal" spetsad med rom, årets glögg som var ingefära- ingen höjdare direkt, fjolårets kaffe glögg- inte så god den heller och sen tog vi saffransglöggen från 2010.
När vi slutat med glöggen kom två kompisar förbi med och hade med sig en liter vinglögg så då fick vi ju dricka den med haha men 6 olika sorters glögg blev lite för mycket ;)
 
ser verkligen inbjudande ut haha
jaja en trevligkväll hade vi iaf :)
 
Nu ska jag gå o göra mig klar så jag kan traska ut i snöovädret och ta en fika med min fina vän L!
 
Ha en skön söndag!

Julgodis!

Sitter just nu och väntar på att mitt julgodis ska koka färdigt, hade varit mycket bättre om jag hade kommit ihåg var jag hittade receptet så jag hade vetat HUR länge det faktiskt ska koka haha
men det verkar som det kan bli gott, bara det blir rätt konsistens :)
 
Vi cyklade upp en runda i stan innan, jösses så mycket folk! Och knappt någon man kände haha
Men det var väldigt kallt kan jag meddela om ni inte varit ute idag :) Friskt och skönt, man vaknade iaf till liv :)
 
Ikväll kommer som sagt sambons syster och hennes sambo hit, även en kompis till sambon, undrar om han också ska julbaka? :)
En skön lördag med trevligt sällskap- ja jag gillar't! Bjöd även in en vän till mig men hon valde att jobba och tjäna lite extra pengar, förstår inte alls hur det kunde locka mer ;)
 
Nej men om man skulle ta o kolla hur det går med kolan, ha en fortsatt trevlig lördag på er alla!

Lördag!

Igår åkte jag till pickwick för lite aw med en kompis, när jag kommer dit är där helt galet mycket folk, tänkte att här lär jag inte hitta någon jag känner men mitt i vimmlet hittade jag en annan kär vän som var på aw med två kompisar :)
Slog mig ner hos dom och sen kom E också dit och vi hade en riktigt trevlig fredag, gillar när det inte är så mycket uppbokat och planerat utan bara blir så himla bra :)
Tackar för en supertrevlig kväll till alla som var inblandade :)
 
 
  
det var försvinnande gott igår ;)
 
 
Nu sitter jag i soffan med min första kopp kaffe (!!!!) och har planer på att göra mig klar för att komma ut i det fina vädret och inhandla lite grejs till kvällens glögg o bakmys med sambons syster och hennes sambo :)
 
Läste precis i kvp om blondinbella tror jag det var som hade cystor som hade spruckit i hennes mage, kan inte utan att bli lite orolig, tänk om den cystan jag har också spricker, hur kan det göra det? Usch. Jag som har haft "min första" urlänge, tur inte det hade hänt innan! Nu är det ju iaf uppkollat ;)
 
Ha en skön lördag på er!
 

FREDAG!

Då var det äntligen fredag igen och lite helg :)
 
Började urtidigt idag, så himla trött när klockan ringde, borde vara förbjudet att börja så tidigt ;)
Vi hade redovisning i skolan, på ett lite annorlunda sätt kan man säga, läraren var inte direkt med utan gick runt till våra olika grupper och lyssnade lite grann på oss, väldigt skön och avslappnad redovisning måste jag säga :)
Nu är det bara salstentan som oroar mig, måtte det gå vägen!!! :)
 
igårkväll åkte vi till sambons systers salong för att sätta ihop lite möbler, hon skulle ha lite hyllor i källaren så det var bara till att skruva o se glad ut :)
 
En glad frisör som försöker sig på att vara lika duktig som byggare bob ;)
 
Det var lätt värt allt slit, vi blev bjudna på Vapiano efteråt mmm så himla god mat där! Har ni inte varit där än? GÅ DIT!!!! :)
 
 
När vi sen kom hem var jag helt slut, men som alltid när man vet att man ska gå upp tidigt så kan jag aldrig somna, urstörigt!
 
Nu ska jag försöka vila lite innan jag ska möta upp en kompis i stan för lite aw :)))

Plugg!

Idag efter mitt besök hos frisören tog jag faktiskt tag i det här med pluggandet, ja iallafall en liten stund ;)
Alternativet var dammsugning och inte ens det kändes roligare idag, då är det bara till att sätta sig och börja läsa haha
 
Insåg idag, när jag pratade med min svägerska, gud så vuxet det lät haha att vi snart är klara med denna kursen också, och då fick jag P A N I K ! ! ! hur tusan sak jag klara av salstentan?!? Jag fattar ju inte ens hälften av allt som står i böckerna och den andra halvan har jag inte läst :P
Kan bli intressant detta :)
 
Ska snart bege mig tillbaka till min frisör då det vankas ihopskruvning av möbler från ikea haha
Min plan var annars att låta sambon jobba och jag stå o vara social, undrar om det kommer funka? Hörde iofs rykte om att vi skulle  till Vapiano och äta efteråt så det är kanske säkrast att man göra lite nytta ;)
 
Oooops! Nu kom tydligen sambon hem, efter att ha varit redig o varit ute o gått, jag som inte hunnit gömma undan godiset och läskan, attans, BUSTED!!! ;)
 
Ha det så bra så länge!
 

Frissan!

Dags att gå till frissan idag, så skönt att bli av med denna rishögen som sitter på mitt huvud ;)
Det bästa och sämsta är att det är sambons syster som är min frisör, det bästa för att hon är grym på det hon gör, så vet ni inte vart ni vill gå när ni behöver fixa er frisyr ring till Salong Edge på Östergatan i Malmö :)
Det sämsta är att vi träffar dom ganska ofta och jag är inte så snabba på att boka in någon ny tid när håret ser förjäkligt ut och hon är alltid så snygg i håret så man skäms lite haha
 
Så nu ska jag försöka göra mig klar och få i mig lite frulle, hur nu det ska gå till ;)
 
Ha en skön torsdag! oj så galet, att det redan är torsdag ;)

Nere!

Känner mig allmänt nere och inte alls på något vidare humör, vill bara stänga in mig i en bunker och inte komma ut på ett tag, går in på min fina vänns blogg och börjar gråta av de fina ord hon skrivit! Bättre vän får man leta länge efter och jag undrar om man ens kommer finna en <3
Tack världens finaste Linda för det underbara inlägget, jag finner inga ord! <3
 
Imorse fick jag som sagt tidigare ett bra besked från min läkare, en märklig typ den där läkaren haha
När jag var där på kontroll, helt ovetandes om att det ens kunda vara något allvarligt, tänkte mest att det kan vara bra att kolla upp "knölen" som satt bakom örat typ, för den hade blivit lite större, gick ut från läkaren mer förvirrad och orolig än tidigare och då är jag ändå ingen person som brukar stirra upp mig. Allt jag kan göra är att avvakta för vidare kontroller, det var några jobbiga dagar som följde den veckan. Åker till sjukhuset för nästa kontroll, där dom skulle ta ett stickprov på "knölen" och det visade sig att den var fylld med vätska, denna läkaren var till skillnad från den jag hade haft tidigare väldigt ignorerande, så jag fick inga svar av denna läkaren heller. Åker hem och vet fortfarande inte om det är bra eller dåligt med "knölen" imorse kom beskedet jag väntat på i nästan 2 veckor, det var ingen fara! Läkaren upprepade nog 3-4 gånger under samtalet hur lättnad och glad han var när han hade läst beskedet haha
Skönt med en läkare som iaf är känslig men han kanske kunde hållt lite för sig själv ;)
 
Så det var med lätta steg jag åkte till skolan idag :)
 
När jag kom hem efter att vi var hos svärmor och lånade bilen och åkt iväg en sväng med henne så kommer jag hem och har fått fina blommor av sambon i min "höga" vas! OCH jag har fått en blomma av svärmor som trots att hon varit ovetandes om hela denna proceduren var "helt ifrån" sig och upprepade att det var tur hon inte fått veta något tidigare för hon hade varit så orolig, så himla söt, för i nästa sekund fråga varför sambon inte berättat något för henne tidigare haha <3
 
När något sådant här händer märker man vem som verkligen bryr sig och finns där för en!
 
NI ÄR GULD VÄRDA!!!! <3 <3 <3

Lättnad!

Måste bara skriva ett litet snabbinlägg, min läkare ringde precis och lämnade besked på mitt prov jag tog förra veckan och det var ett positivt besked!!! Så himla skönt! 
Det var till och med så att läkaren lät mer lättnad än jag haha
 
båda läkarna som jag träffat trodde tydligen att det var en cancer cysta så det var ju himla skönt att dom inte hade rätt! :)
 
nu måste jag försöka samla mig o göra mig klar för skolan! Blev bara så glad av det telefonsamtalet! :)
 
ha en skön onsdag alla, det ska jag ha! :)

oj så trött!

Som rubriken säger så är jag riktigt trött, bara slog till haha
 
Blev en riktigt bra dag idag, började med en lite halvtråkig föreläsning, men lite kaffe på det så ordnade det upp sig ;)
 
ja osse litta vatten förstås :)
 
sen kom sambon och hämtade mig, så käkade vi lunch i bilen (det var ett tag sedan man gjorde det, inget jag saknar kände jag :) Men en god dallasburgare det har jag saknat, urlänge sedan jag åt en sådan, förr när jag jobbade på tocab åt vi det gaanska ofta ;) )
För att sen åka och jobba och när jag kommer dit frågar dom: "Vill du ha lite kaffe?"
Rätt svar på den frågan skulle varit: "Nej tack" Jessica svarar: "Oh, ja tack gärna!" Sen hade jag ONT i magen av någon konstig anlednig ;)
Ganska skönt att börja jobba 12.30, nästan alla barnen sov, vilket betyder URLUGNT och skönt i en kvart eller så :)
 
Sambon kom även och hämtade mig när jag slutade, riktig lyx idag :) Och då mina planer för kvällen var inställda så var kvällen fri för annat, sagt o gjort en träff med finaste Linda blev inbokad och vi gick runt lite i stan för att inse att det är ganska tråkigt i Malmö där allt stänger väääldigt tidigt.
 
 
 
så vad gör man då? Jo man går mot Lilla Torg och sätter sig på uteserveringen och njuter av ett glas varm glögg mmm så gott och så mysigt <3
 
 Nu sitter jag här hemma, förpassad till sovrummet då det tydligen var någon viktig (!?) match på tv och hade planer på att öppna någon av alla de fantastiskt tråkiga böckerna som vi har i denna kursen, jag öppnade dom:
 
 
men stängde dom lika fort igen ;)
 
 
Någon bok ni blev sugen på att läsa? :P
 
Nu ska jag nog ta och lägga ner allt och gå o lägga mig, känns som ett bra beslut, SOV SÅ GOTT på er! 
 

Full dag :)

Sitter i soffan med den traditionella koppen kaffe och njuter av lugnet. När telefonen ringer och helt plötsligt har jag inte en sån lugn dag som jag trodde, bokade in mig för lite em jobb, så istället för att åka hem o vila efter jobb ska jag stressa iväg och jobba :)

Och klockan 17.30 ska jag infinna mig i stan för en träff med fina E. Hektiskt dagmed andra ord:)

Så nu får jag nog ta o göra mig klar :)

Ha en bra dag!

GODKÄND!

jodåsåatt, det går bra nu, klarade literacy kursen, fick till och med riktigt trevligt omdöme, känns skit bra, framförallt som jag var inställd på att jag skulle behöva komplettera, sån himla lättnad :)
Glad är bara förnamnet just nu haha
 
Har precis kommit hem efter en snabb tur på bernstorp och outleten där, hittade urmycket billigt julgrejs, till exempel julgransbelysning för 29:- tjäning!!!
Får nog ta och lura med sambon dit en dag haha
 
Det var iaf trevligt att hinna träffa C och lilla E, alltför länge sedan vi sågs, fattar inte var tiden tar vägen! så stor lilltjejen har blivit, det är så kul o se och få följa utvecklingen :)
 
Borde egentligen plugga nu men det är inte så kul :/ tror jag har en massa annat att göra istället, städa kanske? eller röja i garderoben haha
 
hörs kanske sen igen :)

lediga måndag!

Det är så galet skönt att vara ledig på måndagar! Att inte behöva gå upp urtidigt eller något haha
 
Idag skulle jag egentligen åkt till Emporia med en vän och hennes dotter men hon hade tydligen vetrinärtid så vi får ta något som inte tar full lika lång tid att gå igenom ;)
 
Det är väldigt roligt egentligen, C som jag ska träffa idag lärde jag känna när jag jobbade på mitt gamla jobb och det är väldigt länge sedan vi båda två jobbade där :) Tack vare ( eller på grund av, hur man nu vill se det ) att C skulle börja plugga fick jag ett långtids vik som gick över till fast anställning när C hoppade av skolan och kom tillbaka :) Förstår inte hur vi fick någonting gjort när vi jobbade, det var fullkomplig KAOS där vi var, man kom inte ens in genom dörren ibland för vi hade så mycket saker ivägen och våra dammsugare var totalt intrasslade och gick knappt att använda men vi var för lata för att reda upp vårt kaos haha och det brukade ju vara urfint när vi väl var klara :) Vi hade iaf väldigt roligt när vi jobbade tillsammans som en gång när vi skulle till sopstationen och lämna farligt avfall och sekretess papper och vi lyckas köra fel inne på soptippen! Hamnade där enbart lastbilar tydligen fick köra, för pelaren som fanns så man kunde ringa för att få hjälp satt väldigt högt upp och inget vi nådde från vår lilla bil haha
Då gick en lastbilschaufför ut och sa till oss att vi nog skulle köra tillbaka till receptionen, där killen som beskrivit hur vi skulle köra var på väg för att leta efter oss haha
Oj så tokigt det kan bli, men roligt hade vi iaf och jag tror att dom på soptippen garvade gott åt oss :)
 
Oj man har så många roliga historier från det jobbet så man skulle kunna skriva en bok om dom, tror ingen riktigt kan förstå att allt som hänt verkligen har hänt, när man berättar om det låter det som hämtat från en dålig film haha
 
Nej nu får jag försöka leta upp något att äta till frulle så jag är redo när C kommer och hämtar mig :)
 
Ha en härlig måndag på er!

1:a advent!

oj vilken mysig 1:a advent det blev! Vaknade upp till ett vitt och härligt vinterväder, vi åt en god frukost och begav oss sedan upp till stan för en fika med sambons syster på Cafe Mäster Hans, så himla trevligt ställe, mysigt och bevarat det här gamla stuket!
Satt där en god stund och pratade strunt och mös sen gick vi en runda i vårt härliga vinterväder för att till slut hamna på mello yello på Lilla torg och avsluta med lite glögg, så himla gott och mysigt! Det är inte utan att man får lite julkänsla när man har en sådan här dag, kunde till och med sitta ute på mello och vad är mysigare än att sitta med en massa filtar runt sig och alla värmare på och givetvis lite varmt och dricka :)
 
  
 
hoppas ni haft en toppen 1:a advent dag ni med :)
 
 

Kallt!

Usch så kallt det var ute idag, helt galet, tror inte riktigt man har hunnit vänja sig vi detta haha
Igår på jobb, sitter vi och myser med barnen, allt efter att dom vaknat, sitter med ett barn i mitt knä när min ena kollega utbrister: "Det snöar, ser ni barnen!" Jag trodde hon drev med oss, men icke! (kunde inte se fönstret)
 
Sen när jag skulle bege mig iväg på kvällen låg det till och med snö på bilarna och taken- jag är INTE nöjd! Snön får gärna komma PÅ JULAFTON möjligen lille julafton går bra ;)
 
Som sagt innan så startade vi denna lördagen med ett beök i min fiiiina lägenhet :)
Vardagsrummet!
 
Köket o hallen ;) Det bästa med den lägenheten var att när man hade gäster och man skulle fixa typ mat så var man ändå med fast gästena satt i soffan ;) urbra!
 
Sen begav vi oss upp i stan och gick en liten runda och då var där sådanhär trevlig underhållning:
 
haha alltså HUR kommer man på den anordningen? En hjälm med trumgrejs på, en dunk på ryggen som fungerade som en trumma som spelade om han rörde fötterna, så han skuttade runt som en tok :)
 
Gick inom "min" frisör (dvs sambons syster) och bokade en tid för detta slitna hår :)
 
Nu ligger vi i varsen hörna i soffan och bara degar, jag mår lite kasst och är inte alls nöjd, hade så mycket planer för kvällen :) men vi får väl se hur det blir :)
 
hoppas ni får en trevlig kväll!

Lördag!

Hann tydligen inte med något bloggande igår :) började dagen med lite jobb på ett av "mina" ställen, när jag kommer dit får jag reda på att alla ordinarie utom en var borta, okej, det här kan bli en intressant dag, men det gick jättebra :)
 
sen hann jag inte merän hem och snabbt göra mig oordning för en träff med en kär gammal vän, vågade blivit utbjuden på lite mat innan vi skulle på bio, riktigt trevligkväll. Kom fram till att vi har känt varandra i 10 år! Helt galet! 
Vi såg filmen bedragaren med Richard Gere, helt ok film, lite utdragen men okej, konstigt slut, här snackar vi abrupt slut haha
 
idag lördag, ska vi förbi min lägenhet och ta lite foto inför nästa uthyrningsperiod, eller försäljning, någon som är sugen på att köpa en fin i centrala Malmö? :)
charmen med att hyra ut sin lägenhet är när man inte får in hyran i tid!!!! Så denna helgen kan bli helt fantastisk, inte ett öre kvar på kontot, älskar folk som inte gör som dom ska!!!
 
så vi får se vad denna dagen har att erbjuda, nu ska jag ta o göra mig klar, ha en underbar lördag på er!
 

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0