frustrerad...

..fortfarande inte fått tag på någon från styrelsen, testat o ringa på morgonen, förmiddagen, eftermiddagen OCH med ytterligare ett nummer! Suck. Vi körde bort till lägenheten efter praktiken idag, för att se om vi kunde se något eller någon som visste, pratade med det ena fiket där som gav mig namn o nummer, TACK! 
DET VAR FEL NUMMER!!!! OCH MÄNNISKAN GÅR INTE ATT SÖKA PÅ!!!! alltså jag ger upp!
WHY? why why lämnar man inte ut sitt nummer eller mail när man vill bli nådd!
 
jaja annars har det inte hänt så mycket, praktiken tar upp den mesta tiden även efter ;) Börjar få panik inför nästa veckas lärarbesök, vad ska jag göra? Vilka barn ska jag ha? Vilka teoretiker stärker det? Suck, så mycket nu och det känns som jag är liiiite förmycket personal och inte så mycket student, varit mycket bortfall av personalen vilket resulterat i att jag och min handledare inte hunnit sitta ner och diskutera saker o ting om min skola, jaja det blir nog bra :)
 
 

skit också!

Alltså varför ska det ALLTID dyka upp något mög så fort saker och ting går ens väg?
Idag kom ändå en av de värsta kallduscharna som jag fått på sistone, min hyresgäst skickade ett mail till mig med ett brev från styrelsen i min bostadsrättsförening ang. uthyrning, om att jag ska kontakta dom- JA DET GÖR JAG GÄRNA OM NI KUNNAT MEDDELA MIG NÅGON KONTAKTINFO!!!!! AS!
Hur svårt kan det vara att lämna ut sina kontaktinformationer? Har googla som en galning, ringt de telefonnummer som jag lyckats hitta utan resultat! Blir så matt!
Måtte jag bara få lov att ha kvar mina hyresgäster till deras kontrakt går ut i augusti, så håll tummarna :)
 
En annan sak som hände idag, dock rolig sak, var att jag fick vara referens till en kompis som resulterade i att hon fick jobbet!!! Känner mig så glad att kunna hjälpa till med det lilla jag kunde, STORT grattis vännen! :)
Ja alltså jag tror ju inte att hon fick jobbet enbart på min referens men det kändes ändå bra att kunna hjälpa till :)
 
Jaja, får hoppas att saker och ting löser sig imorgon! Så jag kan fortsätta fokusera på praktiken :)

dag 2..

..dag två på praktiken är avklarade och det känns som jag varit där betydligt längre ;) Verkar som även min handledare tycker det :)
Känns så himla bra, för alla, har verkligen kommit och gratulerat mig till jobbet och önskat mig välkommen dit! Så kul. Känner mig verkligen uppskattade och önskvärd där :)
 
Det enda som inte är bra just nu är att den attans förkylningen inte ger med sig, så det blev ingen träning idag heller :( Känns som allt jobb som gjordes innan var förgäves men det är väl bara att härda ut och komma igång igen, även om det blir svårare ju längre man är borta ifrån det :/
 
Måste verkligen ta tag i att boka en ny tid för att fixa mina fransar, innan alla ramlar av :( Är så nöjd med att ha fina fransar igen :)
 
Examination 1 har blivit godkänd, så nu väntar vi bara på svar om examination 2 sen är första kursen på denna terminen klar och det är endast en kvar...

Farsdag!

 
Satt och kollade igenom min blogg och inser att det var helt galet länge sedan jag var här inne och tycker ändå att det på något konstigt vis är lite trevligt med en blogg, där man kan se vad man gjorde för ett år sedan osv.
 
Har hänt en hel del sedan sist men minns inte allt ;)
 
Imorgon påbörjar jag min SISTA praktik!! Hur galet är inte det?! 
Denna gången kommer jag även att byta avdelning och då med även handledare, jag kommer att gå tillbaka till min gamla handledare (hon som jag hade i början av utbildningen) av den enkla anledningen att jag börjar jobba där i januari och då tycket båda mina handledare att det var bättre att ja fick vara på "rätt" avdelning sista praktiken :)
Så med andra ord: JAG HAR FÅTT JOBB!!! :) 
Om 2,5 månad är jag KLAR! Färdig förskollärare, sååå skönt det ska bli! Fast jag kommer nog sakna mina lediga dagar, sovmorrnar och korta dagar i skolan ;)
 
Idag är det farsdag och som sig bör har jag "firat" min pappa, det här med fira tycker jag är lite löjligt, är väl för tusan bättre att uppskatta varandra ALLA dagar om året och inte bara en?!
Men men, vi var iaf hembjudna till mamma o pappa på middag, fick då även umgås med min farfar, som jag är så galet dålig på att besöka!  F´s mamma var också med, så det blev en trevlig middag :)
 
 

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0