Sol sol sol

underbara sol! Tänk vad lite det krävs för att man ska bli glad och få lite extra energi :)
 
Hunnit med att sola lite på balkongen både igår och idag, underbart! Såå glad för att vi har balkong OCH att vi har sol på eftermiddagen/kvällen istället för /morgonförmiddag, känns som man utnyttja den bättre som vi har den :) Iaf om man jämför med grannarna som har skugga ;)
 
 
Fixade lite på balkongen igår, ganska nöjd själv faktiskt :) Planterade om myntan från förra året, som på något mirakulöst sätt lyckats hämta sig efter att ha varit kvar i lådan hela vintern :)
 
 
 
Satte även ut lite lyktor och några nya krukor, vände upp och ner på den ena krukan så det blev ett litet bord, rätt bra faktiskt :)
Jaja, har man ingen inkomst får man gör det bästa med saker man redan har :)
 
Det börjar närma sig slutet för denna terminen och det är inte utan att det ska bli underbart skönt! Men innan dess är där några ångestfyllda veckor kvar, kan någon bara fixa det sista till mig? Sinnessjukt trött på texten nu och kan knappt läsa den mer, ser inte om det är rätt eller fel längre :/
Jaja, bara att härda ut, sen är det bara EN (!!!!) termin kvar, hur galet?! Ska bli fantastiskt skönt iaf :)
 
Nej nu ska jag bege mig till stan, ska följa med Cilla o shoppa, eller rättare sagt hon ska shoppa och jag ska titta på :(
 
Ha en skön solig torsdagskväll!

På besök..

tänkte titta in en runda, var tydligen ett tag sedan ;)
 
Igår vi fick trevligt besök av Linda som hörde av sig på dagen och undrade om vi hade några planer för kvällen, det hade vi inte så vi fixa lite käk och Linda fixa efterrätt, mums!
Massa snack, vin och mat, en trevlig fredag med andra ord!
 
Idag har det inte hänt så mycket, vet inte om jag tycker att det är skönt eller om jag tycker att det är tråkigt haha, något rastlös, men bara något ;)
 
Ikväll har vi iaf lyckats bli bortbjudna på middag, inte fel :) Ändå nackdelen med det är när man ska dit och hem ;) men men man kan inte få allt här i livet :)
 
Ha en skön lördagskväll på er!
 
PS Jacqueline om du läser detta! har du byttat lösenord på in blogg? Utan att ge mig det? ;)

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0