1:a veckan avklarad..

..då var första vecka som livsmedelshanterare avklarad :) måste dock säga att det gått över förväntan! Och idag när jag var på mitt gamla jobb (ocab) och hälsade på, pratade jag med en av mina gamla chefer som menade på att jag hade haft jobb hos dom om jag bara ringt (fanns fortfarande möjlighet för jobb där) så berättade han vad jag hade fått göra, tack men nej tack, står bannemej hellre vid ett band och spanar in skinkor nio timmar i rad ;)
Kan inte för mitt liv tänka mig att gå tillbaka till Ocab igen, tror inte ens jag hade rett ut det, fysiskt som psykiskt haha
 
Hämtade ut ett paket på posten idag, eller rättare sagt två paket :) Lovade sambon en present om man han städade lägenheten (jag jobbade) han hade givetvis fått den ändå men roligare att komma hem efter ett natt pass och lägenheten skiner :)
 
 
slog till och beställde en sån här till oss :) en kompis fick en sådan här när hon fyllde år och måste säga att ljuden är helt fantastiskt! :) slog även till med vars ett sportarmband för mobilen :)
 
och bara för att jag (enligt mig själv) var värd lite extra uppmuntring som fått jobb nästan hela sommaren hämtades även ett paket ut innehållande ett par nya (favvo) flip-flop, en plånbok och ett armband :))
 
 
Sjukt nöjd med mina fynd! 70% rea! JA TACK!!! :)
 
Efter en av matcherna väntas lite grill, faktiskt riktigt trevligt när man jobbat varje kväll att få en lugn mysig kväll hemma :)
 
Ha en skön fredagskväll :)
 

tjäning...

Än en gång har det visat sig vara tjäning av att vara tjock! Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen över det :) Min ekonomi jublar förvisso men jag är nog ändå mest ledsen över det. Hittade en helt fantastisk sida på nätet men urbra rea och en massa fint, sen var det tur att jag även har stora fötter haha hittade nämligen flera par skor/boots/sandaler som gärna hade fått flytta in hos mig :)
 
Har nu gjort första kvällen av fyra, det kändes helt ok, förvirrat men ok. Skulle varit på upplärning hela kvällen, blev dumpad efter några timmar PANIK!!! men det löste sig ändå ganska bra, om jag får tro på min kusin :) Han hade nämligen pratat med en av killarna som stod vid mitt band och han hade inte klagat iaf ;)
 
Det jag gjorde i ca åtta timmar var att stå och stirra på skinka, i det oändliga! Så nästa gång i är och handla och ska köpa skinka till pålägget, gnäll för gudsskull inte om skivorna är olika stora, ligget snett i påsen, hål i skinkan eller nåt annat, för det kan vara jag som missat ta bort just dom skivorna ;)
Det är ett helt ok jobb att göra förtillfället, men att stå så dag ut och dag in, jag hade blivit knäpp! Sen förvisso roterar man egentligen, men eftersom jag var ny och tydligen blivit dumpad så fick jag behålla min position, tror vi alla är tacksamma för det ;)
 
Håller på med ett projekt (nähä??!!) men denna gången ett litet och hanterbart, måste bara ta mig ut i staden och fotografera lite, tänkte nämligen ordna en fotobok till min bror i födelsedagspresent, det är ju inte direkt något som han kan orda själv i singapore ;) Alltså då menar jag fotona, inte boken haha
Så har ni några fina Malmöbilder får ni gärna dela med er till mig :)
 
Ha en skön tisdag, även denna dagen bjuder på sol, såklart eftersom jag ska tillbringa min kväll i ett kylrum eller ett rökrum, jag har sån tur! ;)

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0