snörvel, host, snörvel...

...nu är det helt ok om denna j*kla förkylning vill försvinna, för gott!
 
Idag ska jag på ett nytt jobb!!! Lite pirrigt, kommer känna mig helt galet lost men får sitta som ett plåster på min lilla (??) kusin ;) Det är tack vare honom som jag fått det, eftersom det inte gått lika bra på jobb på förskolor denna sommaren så stod jag helt plötsligt utan jobb, panik! Så denna veckan ska jag jobba kväll, börjar 14.40-00.10, kan bli intressant, har inte jobba sådana tider sedan Ocab och det är ett bra tag sedan jag slutade där ;)
 
Det bästa är att jag är ledig hela förmiddagen och bara kan slappa och ta det lugnt eftersom de allra flesta jobbar då, det sämsta är att jag inte kan ha något socialt liv eftersom alla jobbar när jag är ledig och är lediga när jag jobbar haha
Jaja, det är ju bara tillfälligt så det är nog inga som helst problem :)
 
nej om jag ska organisera mig lite, flytta bilen, fixa lunch, ordna matlådor- suck jag är sämst på det, men får väl bli ordentlig denna veckan ;)
 
Ha en skön solig måndag ni som är lediga :)

jodåsåatt...

.. idag tog jag äntligen tag i mig själv och asade iväg mig till gymmet för ett pass RPM, sjukt svettigt och härligt! Fick till och med med mig Emelie, trevligt! Så mycket roligare att ha sällskap, inte för att man reder ut att säga något till varandra under passet men innan och efter ;)
Herrejösses vad kass kondis man har! Att man inte bara lär sig att INTE skippa sin träning! Det är som sambon sagt ibland, kan man inte offra två-tre timmar i veckan på sig själv?! JO det kan man! Så denna veckan är dagens pass och onsdags passet bokat, tänkte även försöka ta mig iväg på lördag förmiddag, antingen på ett pass eller "bara" i gymmet :) Man vet ju att man mår så mycket bättre så jag förstår inte varför jag är så satans bra på att komma på ursäkter för att INTE gå! Skärpning Jessica!
 
Idag var jag tillbaka på ett av "mina" ställen. Sist jag jobbade där (i höstas) fick jag ett fruktansvärt tråkigt besked (på telefon) som ssparkade undan mina fötter totalt och det kändes lite vemodigt att åka dit idag (gamla känslor kom upp) och idag när jag skulle ha rast hade jag flera missade samtal på min lur (som sist) och med skakiga händer ringer jag upp eurovoice och fasar för vad jag ska få höra, började inte så bra och var lite orolig är jag ringde tillbaka MEN denna gången var det ett positivt samtal! TACK som faaan! sjukt glad och tacksam! Så nu ska beslut fattas :)
 
Hade tänkt visa lite bilder från de senaste dagarna men tekniken vill inte som jag, så de fick bli ett "tråk" inlägg med endast text ;)
 
Ha en skön måndagskväll!
 
Ps. måste bara tillägga att jag fortfarande ligger före sambon i VM-tipset :D
 

fotbolls VM, rödvin och jordgubbar

så ser vår fredagskväll ut :) Kan meddela alla som inte själv kommit på det/märkt det att jordgubbar och rödvin INTE går ihop ;) Sjukt äkligt, men var för sig- URGOTT :D
 
Antar att den kommande månaden kommer bli en måand med mycket fotboll här hemma då sambon typ ser ALLT- suck! Har ett VM-tips genom sambons jobb och än (två matcher, en tredje på gång) ser mitt betydligt bättre ut än sambons :D Tror inte han är så nöjd med det ;)
 
Har arbetat färdigt en av två veckor under denna sommaren! ;)  Trivs jättebra där, urhärliga ungar (är dom väl nästan överalllt men) trevlig personal och mysigt ställe, ett litet ställe med bara två avdelningar :) Har fyra dagar kvar att jobba där, hoppas dom behöver mer :))
 
Har en helg framför oss utan en endast planerad "aktivitet", känns märkligt då förra helgen var helt galet hektisk för mig iaf :) Hade tjejträff med gamla tjejgänget på fredagen som avslutades på Etagé- herrejösses, det var inte igår var man var där, och det är nog tur ;) men vi hade trevligt, några drinkar och en massa dansande så var vi tanter nöjda :)
inledde utgången med en mojito hemma hos Sandra, då Lena ansåg att de förra glasen var aningens för små så letades det fram vaser istället ;)
(syns inte så bra på bilden)
Petro hade köpt med sig en superb "present" en bok om tjejträffar, där man ska fylla i varje gång man ses, var man var, vem som var med, när det var, vad man åt, bästa samtal osv, supertrevlig! OCH den fylldes i :D
 
Ha en skön fredag och njut av helgen! :)

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0