Ledig imorgon!

Jobbat idag! Har varit väldigt mycket gråt och skrik, så man är lite slut i huvudet idag :)
Hände en liten rolig sak på jobb idag, när jag gick upp på ovanvåningen för att prata med hon som är ansvarig för timlistorna, så kom där fram en flicka och undrade var jag varit, svarade att jag varit där nere på en av dom avdelningarna varpå flickan svara:
"Där får inte du vara, du ska vara här!"
haha sötast! Det var en väldigt trevlig och rolig kommentar, kändes riktigt bra att få höra ska jag säga er :)
 
Efter jobb åkte jag hem en snabb runda för att sedan bege mig iväg träffa en väldigt god vän, som jag inte sett på ett tag (hon åker alltid "hem" över jul och stannar där ett par veckor och sedan har vi bara inte hunnit med en dejt) och det var trevligt som det alltid är :)
Har ju hänt en hel del i mitt liv de senaste veckorna ;)
 
Jag o Lotta lärde känna varandra när vi jobbade på Rica Hotell. Eller jag jobbade redan där när Lotta började och hon hade fått reda på att hon skulle gå bredvid och jobba med en tjej som hette Jessica (jag), jag visste ingenting men det blev ju hur bra som helst :) och efter dom dagarna har vi verkligen haft väldigt roligt tilsammans, jobbade som tokar gjorde vi, allt för att jobba tillsammans. Vi städade hotellrummen, och istället för att städa våra egna rum och våningar slog vi ihop våra listor och hade dubbelt upp, ja jäklar vad vi fick stressa men roligt hade vi, samma rutin i varje rum haha
In- på med tv:n (ztv och musik, på full volym) sen städa utav bara tusan, ut och in i nästa rum, såg ut som en bomb smällt på våningarna under tiden vi städade men vi lämnade den alltid väldigt fin, även om det tog några timmar ;) 
Tyvärr gjorde husfrun ALLT för att dela på oss, så hon började lägga våra scheman olika så vi aldrig jobbade samtidigt, väldigt trist.
 
Jaja, en liten historia om hur vi träffades :)
 
 
Är tydligen ledig imorron, så jäkla gutt! Hade tänkt skippa föreläsningen och försöka mig på lite plugg hemifrån, men sen var det några som upplyste om att föreläsningen blivit inställd på grund av skada, inte det trevligaste anledningen men väldigt skönt när ens beslut att hoppa över helt plötsligt blev väldigt bra :)
 
Så imorron gäller det att ha karaktär och det är ju inte diekt min starkaste sida men skam den som ger sig :)
 
Nu visning är inbokad på vår lägenhet, så det ska bli intressant och se hur det går denna gången, håll tummarna!
 
Ha det så bra med er! :)

L'Angelo

Ikväll gick sambon och jag till Möllan och intog vår middag där, galet bra beslut kände jag ;)
 
Jag menar vem säger nej till detta:
 
Eller detta?:
 
 
Ja inte gjorde jag det iaf :P
 
Har idag, betalt in min anmälan till MALMÖ MILEN i juni och behövde bli lite uppmuntrad ;)
 
Förresten lägenheten vi var och kollade på innan, sååå jävla fiiiiin! Har verkligen försökt tänka allt negativt jag bara kan komma på men nej, jag vill fortfarande ha den! Så imorgon är det jag som ringer och säger att vi fortfarande är med och slåss om lägenheten! :)
Satt och pratade fram och tillbaka på möllan om hur vi ska göra, ska vi säga ja? ska vi säga nej? klarar vi det? är den för stor? är den för dyr? och svaret är: JA den är för dyr, JA den är för stor men JÖSSES som vi hade trivts där :) Tror inte vi har någon vidare chans på den men man får väl drömma, vi kom iaf med bland dom 4 uttagna så helt körda är vi ju inte :P
 
Tydligen visas det fotboll på TV:n nu, vad händer där liksom? Nja det här får vi nog styra upp ;)
 
Imorgon vankas det jobb på ett av mina ställen och denna gången på "rätt" avdelning ;) Ska bli kul att få träffa dom små galningarna igen :)
 
Ha en fortsatt bra onsdagkväll :)

Lägenhetsvisning!

Fick ett samtal när jag satt på föreläsningen idag, från en fastighetsförmedling, om vi ville komma på en lägenhetsvisning idag klockan 15, så klart vi ville!
Urfin och GIGANTISK alltså verkligen GIGANTISK, så det är nog bara att drömma vidare :) Fjärde våningen UTAN hiss, pust
Tänkte att jag skulle hitta allt negativt om lägenheten så jag inte vill ha den längre men det var typ det enda jag kom på, attans!
 
Men som sagt, tror det var för bra för att vara sant så vi fortsätter leta vidare och hoppas hitta något annat, har ju trots allt inte sålt vår lägenhet ännu :)
 
vill ha! vil ha! vil ha! vill ha! vill ha!
 
varför är man inte rik? tusan också!
 
 

opepp

Usch känner mig så opepp på allt just nu! Hinner inte med någonting känns det som, och det är en sjukt jobbig känsla, inte alls nöjd!
Skola, jobb, sälja lägenhet, visningar, hitta ny lägenhet, plugga, umgås med vänner, hinna med hemmet (då det gärna ska se obebott ut vid visningar, vilket är en omöjlighet), träna, mm mm
Och som om det inte var nog med allt som tynger mig så har min magkatarr börjat göra sig hörd igen, F A N ! ! !
Men det som inte dödar härdar ju eller nåt! och vad har jag o gnälla över, min fina vän sitter hemma med en bruten handled och har ont, okej jag ska sluta gnälla NU!
 
Har iallafall varit på gymmet imorse, klarade mer än vad jag trodde, var så seg imorse :)
Så nu är jag uppe 4,21 km kanske inte jättemycket men för att vara mig är det som att springa/gå ett jävla maraton haha
Kör intervaller, har hört att det är bäst, och kanske mest skonsamt mot kroppen som inte har rört sig på detta viset på... ja väääldigt många år :P
 
Nej det är kanske dags att samla ihop mig och göra mig klar för skolan :)
 
Ha en fin dag allihopa! <3

visning 2

Idag hade vi vår andra visning på lägenheten, gick väl inte fullt lika bra som igår, men kanske inte så konstigt med tanke på att det var 16.30 en vardag, många som inte hunnit hem från jobb än då känns det som.. men vi håller tummarna och hoppas på det bästa, har ju som sagt inte hittat något nytt till oss själv än så det är inte direkt någon panik ;)
 
Har tillbringat kvällen hemma hos min fina vän, Linda, som haft oturen att bryta handleden, den stackare. Sjuksriven i 4 veckor, jag lider med dig vännen! <3
Köpte med mig lite smått o gott till henne, så hon slipper springa till affären det första hon behöver göra :)
Hoppas att tiden springer iväg och att du blir av med gipset på ett kick! <3
 
Annars har det inte hunnit hända så mycket denna måndag :)
 
Imorgon vankas det jobb, så det är bara att pallra sig upp i ottan och med det sagt är det väl dags att hoppa i säng så jag kan komma upp i tid :)
 
God natt på er!

Föreläsning

Sitter i skolan på en föreläsning och börja känna mig lite rastlös, är en intressant föreläsning men det är jobbigt att sitta o lyssna så länge :)

Hann med gymmet innan skolan idag, känner mig så sjukt nöjd! Ska bara komma igång med maten också, är inte fullt så bra på att äta som jag ska och framförallt äta rätt! Men det är så sjukt tråkigt att laga mat varje dag :( var är min personliga kock? ;)

Får väl försöka lyssna lite till :)

visning!

Idag har vi haft första visningen på lägenheten och mäklaren var nöjd, vad nu det betyder haha
Hade tydligen varit fem par som kommit och kollat och stannat länge! Framförallt ett par hade tydligen varit väldigt intresserade och frågat en massa, så det är ju bara att hålla tummarna och hoppas :) Eller, om vi blir av med lägenheten fort har vi kanske ingenstans att bo haha Får börja åka runt bland familj o vänner ;)
 
Ska ha en visning imorgon med så vi får väl se vad mäklaren säger efter det :)
 
Känner mig helt mör i hela kroppen och då har jag ändå inte gjort något, hoppas verkligen inte det är som jag håller på att bli sjuk, kanske bara för att det varit så intensivt denna helgen, DET tror jag att det är ;)
Så resten av denna söndagen ska jag göra absolut ingenting, så skönt! :)
 
 
 

ojsan!

Tiden bara springer iväg, sitter nu och tar det lite lugnt efter en ganska hektisk eftermiddag :)
Började med att klockan ringde 7 !!!! imorse och jag kom i säng vid 1.30-2.00 inatt, efter att ha fått ett fyllo med mig hem, och då var jag inte ens ute på krogen själv! :) Var på tjejträff i Toarp, där jag även passade barnen innan på kvällen, hämtade flickorna på dagis och jag kan säga att den glädjen och det mottagandet jag fick när jag kom dit- obetalbart! Minstingen kastade sig ner från stolen och rusade ut till hallen och kastade sig om halsen på mig, sötunge! <3
Hon hade tydligen frågat "fröken" ett x antal gånger om när hennes Jessica skulle komma och hämta henne, hjärtat! hur sött får man vara?! Tror "fröken" var gaanska trött på den frågan haha
Samma den stora tjejen hade upprepat flera gånger för "fröken" att jag skulle hämta dom idag och att det skulle bli så roligt! Sikka gullungar, man blir ju helt rörd! <3
 
Så när klockan ringde var det bara till att ta sig upp och fixa sig och ut till Toarp och passa flickorna igen :)
Idag skulle den stora flicka på kalas, så det blev min uppgift att fixa frissan till henne, och som jag nämnt tidigare så är frisöryrket inget för mig haha men hon blev väldigt fin och hon var nöjd så det är ju huvudsaken :) Givetvis ville lillasyster också bli fin i håret, så jag fick fixa till det med haha
Sen målade vi naglarna, dom satt så fint båda två till nagellacket hade torkat, grymt imponerande :)
 
Snabbtur till ica, efter att oförberett skulla ha "gäster" ikväll, kan ju vara lämpligt att ha något att bjuda på haha
sen en sista träff med bror innan hans resa tillbaka till Kina, trevligt, men nu är jag ju inte alls sugen på mat haha
 
o just det, vi var ju på en visning i torsdags, den var fin, absolut men den kändes trång och inte alls som jag hade tänkt mig, så det blir nog till att leta vidare, kanske var tur ändå för det var inflytt redan nästa fredag :) Och vi ska ju hinna sälja också ;)
 
Nej nu ska jag ta o förbereda lite för kvällen :)
 
Ha en toppen lördag på er!
 

Föreläsning!

Sitter på en föreläsning och börjar känn mig gaanska rastlös :)

Har hunnit med ett besök på gymmet idag, känns riktigt bra, var inte allt för sugen på det när klockan ringde kan jag meddela :)
Har även hunnit med 4 koppar kaffe, kanske inget som är så himla bra men ;)

Funderar på att skippa nutriletten på lunchen och köpa mig en god smootie :)

Får väl återgå till föreläsningen :)

trötter!

sitter nu i soffan och överväger skarpt att gå och lägga mig, kan man göra det redan? JA det kan man nog ;)
 
Vaknade tiiiidigt imorse av ett väldigt tråkigt sms från min fina vän <3
kan säga att man vaknade ganska fort efter att man sett det, messade lite fram och tillbaka (så jag hann vakna lite mer o få i mig lite av morgonens ranson av kaffet) sen ringde jag upp henne så jag fick höra hur det var med henne <3
 
Var tyvärr tvungen att bege mig till jobb en stund efter det, men så är det ibland. Var på samma ställe och avdelning som jag var förra veckan, vet inte riktigt vad jag tycker egentligen haha
Barnen är ju goa men väldigt "stökiga" ;) Tror det är aningens för stor barngrupp på för lite yta, tyvärr. Vi gick iaf ut och åkte pulka på förmiddagen och det var URKUL :)
Eller ja, jag ringde sambon o frågade om han möjligen hade vägarna förbi, (då låset till förrådet med alla pulkorna hade fastnat), så han kanske kunde spraya lite låsolja i låset och vi få ut pulkorna :)
Räddaren i nöden ;)
 
Körde inom Entré på vägen hem men var så trött så jag orkade inte ens shoppa, tror jag börjar bli sjuk :P
 
Ikväl gjorde vi pannkakor och finaste Linda kom förbi och smaskade i sig några hon med :)
Trots allt, hade vi det trevligt, alltid lika kul att umgås, även om man inte alltid gör det man tänkt :) Vi var sugna på att åka någonstans men insåg att allt hade stängt :( Varför har inte Emporia öppet till 21 liksom ;)
 
Planen är att jag ska gå till gymmet imorgon bitti och just nu är jag sådär sugen på det, men jag ska tydligen springa EN MIL om några månader, hoppas dom bokat ambulansen till mig :P
 
Sov gott på er allihop!

Kommentarer!

Jag tycker det är dåligt med kommentarer från er! Har en väldigt trogen läsare som ständigt lämnar kommentarer- DET gillas! Ja, Jacqueline det är du :)
Sen har jag Linda som lämnar då och då men ni andra, var är era kommentarer? Jag vill gärna ha en kommentar då och då och få veta vad ni tycker om det som skrivs :)
Jag får upp statestik på hur många som är här inne varje dag, så det går inte att gömma er ;)
 
Iallafall, vi har ju blivit erbjudna att komma på visning på torsdag och jag är urlycklig MEN nu börjar jag undra, är lägenheten verkligen rätt för oss? Är den tillräckligt stor? Vill vi verkligen inte hellre ha en helt nybyggd? haha aldrig är man nöjd ;)
 
Det sämsta med denna lägenheten är att det är inflyttning redan den 1 februari! Så hoppas vi kan fördröja det till den 1 mars, så vi har en rimlig chans till att hinna hitta någon som är intresserad av vår lägenhet, även om det också känns väldigt snävt med tiden :)
Och börja packa haha
Vi satt och prata innan och sambon försökte inbilla mig (eller sig själv) att vi inte har så mycket saker, "vi har ju bara saker i sänggavel och i tv-bänken sen är det inte så mycket" ja sen har vi KÖKET! Klädkammaren, garderoben, sekretären, bokhyllorna, cd-ställs skåpet- Nej men vi har INTE så mycket saker haha
Gillar hans tanke dock :)
 
Usch vad jag svamlar, tror det är dags att sluta :)
 
Imorgon vankas det jobb igen :)

Koggens gränd

VI SKA PÅ VISNING!!!
 
På torsdag ska vi på visning på Koggens gränd i Västra Hamnen och jag kan knappt bärga mig! Vill gå och titta 
N U ! ! !
 
ooo vad jag vill få lägenheten, bra pris, balkong, ganska ny byggt OCH ett extra rum!!!
 
HÅLL ALLA TUMMAR NI KAN FÖR OSS!!!!!!

I väntans tider :)

Bestämde i gruppen att sluta tidigt idag, ett bra beslut enligt mig ;)

Just nu sitter jag i ett väntrum och väntar på min gode vän som är inne hos tandläkaren :)
Håller tummarna att allt går bra och att det är en glad och nöjd vän som kommer tillbaka :)

Ska fika med mina gamla kursare sen, känns helt sjukt att jag kan säga gamla kursare som inte kommit så långt i utbildningen haha
Ska bli väldigt trevligt iaf :)

Ha en toppen tisdag på er!


Skoldags!

Idag började vår nya kurs, utveckling, lärande och specialpedagogik, den verkar faktiskt väldigt intressant om än väldigt dyster, får väl se hur jag känner när kursen är över :)
 
Började måndagsmorgonen med ett besök på gymmet, kände mig grymt nöjd efteråt :) Och när jag kom hem efter skolan var jag galet nöjd med att slippa gå till gymmet haha
 
Har inte hänt allt för mycket denna måndag, sambon och jag orkade inte laga mat så vi åkte till mobilia och åt på kniv och gaffel, gott och skönt att slippa laga mat, gillar när sambon kommer med sådan förslag :)
 
Annars fortsätter jakten på ett nytt boende, roligt hur folk spekulerar bara för att vi vill flytta till något nytt och större :) Har fått mer än en fråga om det är för att jag är gravid och jag kan meddela er allihop att så INTE är fallet, även om det hade varit väldigt roligt att det var anledningen till att vi behövde större haha
Men sanningen är bara att vi är så trötta på varandra att vi behöver större för att slippa ses så ofta ;) Nej då, skoja bara :)
 
Nej, nu ska jag fortsätta med..... absolut ingenting haha
 

söndagen!

 
 Här kommer lite bilder från i söndags, så härligt när det är så kallt med soligt ute :)
Nästan så man får lite vår känslor, men bara nästan :)
 
 
Våra skuggor :)                                      Turning torso


  
underbar bild :)                                      Brunchen :)
 
 
   
 
Sambon <3
 
 
En helt underbar söndag med andra ord :)
 
 

Söndag!

Idag inledde vi dagen med en brunch på Kallis, sjukt gott och väldans trevligt :)
Efter ett tag kom 3 kompisar till oss dit och söndagsmyset fortsatte, satt och snacka en massa skit och drack vårt kaffe i godan ro när det kommer fram en tant som undrar om vi ska gå om 20 minuter? Äh va?! Nej faktiskt INTE! Förstår att hon ville ha sittplats men att gå fram så till folk känns ändå lite fel! :)

Körde ut till utsiktsplatsen och kollade läget i det fina vädret, sjukt kallt men väldigt fint.

Nu ligger jag i soffan hemma hos sambons syster och tvingas se på fotboll! :)

Ska äta middag här i kväll också, urbra:)

Ha en fortsatt trevlig söndag på er!

Förresten jacqueline: jag har ju faktiskt 2 år på mig att öva ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3994039/images/2013/pic_50fc172f9606ee331abd94e8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3994039/images/2013/pic_50fc172f9606ee331abd94e8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3994039/images/2013/pic_50fc1735e087c35e7a62d50e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3994039/images/2013/pic_50fc1735e087c35e7a62d50e.jpg" class="image">

brunch!

Idag står det brunch på schemat, med sambon, sambons syster och hennes sambo :) Ska bli himla trevligt!
Ser ut att vara väldigt fint väder också idag :)
Så jag får väl halsa mitt kaffe och hoppa in i duschen :)

Vad gör ni denna söndag?

Hemmakväll!

Har haft en riktigt skön lördag, inget planerat utan gjort vad vi kännt för :)
 
Svärmor kom förbi en snabb runda i förmiddags sen åkte vi och kollade lite var de olika lägenheterna låg som vi verkligen vill ha, urkul, nu är man ännu mer taggad på att flytta :)
 
Åkte inom svägerskan och hängde där typ hela dagen, snackade skit och skrattade åt vår lilla kupp jag och sambon gjorde igår :)
Vi anmälde Cilla till Malmö Milen den 15 juni haha
Ska jag dö, ska ta mig tusan någon följa med i det fallet ;)
Japp det är rätt, ni har inte läst fel! Jag, Jessica, ska alltså springa Malmö Milen den 15 juni och ingen, tro mig INGEN förstår hur det ska kunna gå vägen! Men min käre vän (kanske inte så kär längre) anmälde mig igår kväll, vet inte riktigt var det gick fel men någonstans har det gått riktigt fel! Så alla som vill vara med: Häng på! Om inget annat lär ni få ett gott skratt när ni ser mig försöka klara av det :P
 
Åkte hem till en fin vän, som jag kände kanske behövde få snacka lite skit medan hon gjorde sig i ordning för att bli ännu finare, och gå på galaj, då hon ville att jag skulle hjälpa till att locka hennes hår i nacken tror jag att vi en gång för alla kan konstatera att det är en himla tur att JAG inte valt frisöryrket, för det var inte min grej ;) Men snacka skit, det var jag bra på Och att köra bil, det kunde jag också haha
Så jag körde henne till festen och körde sen hem till sambon och vår hemmakväll :)
 
Nu sitter vi och kolla på p3 guld som ett annat "panschis" par ;)
 
Ha en härlig lördagkväll!

Lördag!

Hade en supermysig kväl igår med min käre vän, som jag inte träffat på alldeles för länge sedan! Hon tipsade om en hemsida som vi skulle kolla upp för att anmäla oss till hyreslägenhet och det är nu gjort, så nu håller vi tummarna att vi iaf får komma på en visning :)
 
Vår lägenhet har nu kommit ut på hemnet, känns så konstigt att se sitt hem på det viset, iofs inte första gången jag gör det men det känns lika konstigt varje gång :)
 
Idag har vi inga direkta planer, tänkte åka ut och kolla vart det är vi har lagt in intresseanmälningar, mest för att ha något o göra haha
 
Ha en härlig lördag på er!

HELG!

Då var det fredag igen, urskönt!
 
Denna dagen har gått så himla fort, fattar det inte, men jag klagar inte :)
Var ute en runda efter lunch med barnen och hade det hur kul som helst :)
 
 
Vi åkte pulka! Tror vi var ute i 1,5 timme men det kändes verkligen bara som vi varit ute i en halvtimme :)
 
Man blir som ett barn på nytt! Det var nog tur att jag hade två kollegor med mig ut som styrde upp allt annat runt omkring haha
 
Just nu sitter jag och slöar i soffan, sambon vilar. Ikväll kommer min kära vän hit <3
Vi ska äta lite gott, dricka en massa vin och snack galet mycket strunt, ska bli superkul! var så länge sedan vi sågs känner jag, förstår inte var tiden tar vägen! :)
 
Så det är nog bäst jag vilar en liten stund jag med ;)
 
Ha en underbar fredag på er!

Fredag igen!

Då var det snart helg igen! :) Ännu en gång som man verkligen ser framemot att klockan ska slå 15.00 haha
Dessa dagarna på denna avdelning tar verkligen på ens krafter och kanske det lite har o göra med hur mycket extra jobb man haft hemma men ändå :)
 
"Hittade" två nya "favoriter" idag på jobb, ursöta killar som typ inte sa någonting (pratar inte så mycket svenska än) men sökte hela tiden kontakt och min närvaro, satt och lekte en hel del med dessa godingar :) När dom blev hämtade och skulle gå hem, kom dom in i det rummet där jag var och sa hejdå! Hur söta?! :)
 
Fick ett sms från min söta vän som tydligen blivit av med min adress hit haha
Här står ju så ofta en massa nyheter och viktigheter ;) Men kul att hon vill gå in o läsa då o då :)
Så välkommen tillbaka önskar jag dig! <3
 
Lyckades sälja våra gamla sängbord, så nu har vi 4 saker mindre att flytta den dagen det blir av haha
 
Ha en mysig kväll!
 

Skurat!

Som jag har skurat och haft mig här hemma, kanske inte helt bra att ha jobbat med sanering i 10 år ;) Enligt sambon så städar jag inte utan jag sanerar när jag fixar här hemma, och idag VET jag att jag har sanerat haha
men jösses vad "räligt" man har det hemma, trots att man städar varje vecka!
Oavsett om det är bra eller inte att sanera så har jag från det att jag kom hem från jobb skurat, putsat, flyttat runt saker och haft mig, precis när jag tänkte att jag var färdig i köket kom jag på att jag missat elementet haha
 
Sa till sambon innan idag, att det är himla synd att man måste använda sitt kök, för nu är där så fint och undanplockat, inte en massa "onödigt" framme :)
Med onödigt menar jag: diskställ, köksredskap, kaffekokare, diskrtrasa, diskmedel mm
 
Och varför har jag då städat som en tok idag? Jo för imorgon kommer det en fotograf hit som ska ta foto på vår lägenhet så att den kan komma ut på hemnet snart :) Håll tummarna att det går fort, så himla roligt!
 
Vi har alltså bestämt oss för att flytta och det känns så kul! Längtar! Vill flytta nu! :)
 
Hade en stylingkonsult här hemma häromdagen och han tyckte att vi hade det fint i vår lägenhet och att det inte var mycket som vi behövde fixa inför fotograferingen, alltid kul att få höra av någon som jobbar proffesionellt med inredning berömma en för ens inredning :) (och ja, jag tog åt mig för det är bannemig inte sambons förtjänst haha) Det var mest en massa små saker, som jag inte hunnit fixa innan då denna träffen bestämdes dagen innan.
 
Nej nu ska jag slappa vidare i soffan och ladda upp inför ännu en galen dag på jobb imorron!
Idag hade vi "lite" barn, hade bara 34, nämen oj så lite då :P
Undrar hur många vi blir imorgon :)
 
Ha en trevlig lill lördagskväll :)

HM

Hämtade ut mitt paket igår från HM på posten, det var väldigt färgglatt må jag säga ;)
 
 
Eller vad tycker ni?
 
Allt passade och ska nu invigas, japp det är rätt, jag beställde ENBART TRÄNINGSKLÄDER!
Det är nu dags för denna kropp att få en chock, önska mig lycka till :P
 
 

fryyyser!

Jösses så kallt det är ute!
Lyckades få med mig sambon, eller det var kanske inte så svårt direkt, till Vapiano på lite go' middag :)
Var evigheter sedan vi var där ;) nja det var kanske en lögn men det var ett tag sedan iaf :)
Jag gjorde något stor artat: Testade en ny rätt där ;) Okej det var kanske inte helt o hållet min förtjänst, var nog mer att det jag ville ha var slut men ändå :)
Testade scampi och det var galet gott, så nästa gång kommer det vara svårt att bestämma vad jag ska välja :)
 
mmmm :)
 
hade tänkt lägga upp fler bilder men jag tror att datan fryser lika mycket som jag och valt att lägga ner ;)
 
 
 

Kontrakt skrivning!

Idag är det äntligen dags att skriva nytt kontrakt på min lägenhet med två nya hyresgäster, känns bra. Lite synd dock att min förra inte ska vara kvar, trots senaste månadernas klydd har hon varit super, inga problem och anpassat sig och inte klagat över små grejor :)
Hoppas att dessa är lika lätta att ha o göra med :)
 
Annars har jag fixat en massa i lägenheten, sånt som man ALDRIG gör annars, eller iaf inte jag ;)
Jag har råskurat spisen och ugnen, ingen vacker syn men nu är den glänsande fin :)
Röjt i skafferiet och slängt en massa, det brukar jag iofs göra med jämna mellanrum, får panik på när sånt är räligt haha
Fredrik brukar sucka och tycka att jag är knäpp när jag får mina ryck, jag börjar liksom inte städa lite smått utan jag GROVSANERAR allt haha arbetsskada antar jag, men det är så skönt när man vet att allt är rent och fint :)
Ska bara få ett sånt ryck i badrummet också ;)
 
Nej det är väl dags att hoppa ur dessa myskläder som jag lunkat runt i idag med :)
 
Ha en bra måndag på er!
 

Just det!

Kom på att jag är ju ledig imorgon, hur skönt är inte det? :)
 
Känns inte fullt så jobbigt längre att jag enbart har gått omkring i myskläder hela dagen och inte gjort något vettigt alls idag :)
 
 
 
Detta har alltså varit min dag :)
 
Hur har ni haft det? :)
 

Kalas!

Igår var vi på kalas i Toarp hos sötaste 3-åringen (hon blir tre om ett par dagar) och hennes familj.
 
Hon blev glad för sin present, verkade som det iaf. Älskar kjolar. Sen verkade hon gilla tröjan också som hade skelett (döskalle) precis som jag hade på min klänning :) sötnöten!
Hon tog tröjan och gick omkring med den så jag antar att det var ett teckan på att hon gillade den :)
 
 
 
Hon hade sagt till sin mamma, när dom satt och dekorerade kakor med silverkulor att det är sånt man har på tungan, Denise: ja när man äter den har man ju den på sin tunga.
E: Nej den sitter på tungan.
D: vad menar du då?
E: Så som den gör på Jessica.
haha sötaste!
 
Det var väldigt trevligt och väldigt god mat. Vi åt tacos. Det blev vi även bjudna på i fredags :) Så vi får kanske ta och äta tacos idag med så vi inte ändrar vår helgmeny ;)
 
 
Ha en trevlig söndag på er!
 

Nya hyresgäster!

Så då har jag nog hittat mina nya hyresgäster, ett ungt par, som verkade uppriktigt gilla lägenheten, som min nuvarande hyresgäst sa: man vill ha någon som förstår hur bra lägenheten är, den är så fin, det är liksom mer än en lägenhet det är ett hem! (Hon är jätteledsen att hon inte ska bo kvar där och har älskat denna lägenhet lika mycket som jag gjorde när jag för första gången satte min fot där, jag visste direkt: Här ska jg bo, kosta vad det kosta vill sa jag till min kompis som följde med mig, hon försökte säga lite försiktigt att jag kanske ska se mer än hallen och köket INNAN jag bestämmer mig haha. Det behövdes inte kan jag säga, i nästan 3 år bodde jag där och inte en gång ångrade jag mitt beslut att "lura" banken lite ;)

Nu kommer jag få min tredje hyresgäst och då med det tredje året som lägenheten är uthyrd, känns konstigt att andra ska bo i MIN lägenhet även om det börjar gå in att jag ALDRIG kommer att bo där mer :)

 

Dom ska hyra den verkar vara riktigt trevliga, tjejen var så sprudlande att man blev helt glad, killen var lite lugnare men väldigt trevlig han med, tror detta kommer gå bra, nu ska vi bara skriva kontraktet SEN kan man andas ut och känna att det är klart! :)

 

Det jobbiga är att behöva säga nej till alla andra, där var ett annan jättegulligt par som var och tittade och jag skulle gärna vilja ge lägenheten till dom med men jag tror inte det blir så uppskattat av det första paret ;)

 

TGIF!!!

Äntligen fredag!  Har varit en hård vecka ;) 
 
Kom till jobb lite tidigare idag (fick skjuts) och där var inte en kotte (eller jo, hon som öppnade men hon gick när jag kom), mina första barn kom först en kvart senare, så det var en himla lugn start :)
 
Ikväll ska vi hem till en god vän på middag och lite vin, ska bli himla trevligt, så det är kanske bäst man hoppar in i duschen så vi kommer i tid :)
 
Ha en trevlig fredagskväll!
 

1 år sedan!

Idag för ett år sedan hände det som absolut inte fick hända!
Kira´s kamp mot leukemin tog slut och leukemin vann.
Det är en stor sorg och jag lider så med Kiras fina föräldrar och syster som tvingas genomlida detta! Och givetvis resten av familjen som förlorat sitt barnbarn, kusin, systerdotter, brorsdotter.
 
Ingen ska behöva förlora sitt barn! Inget barn ska behöva kämpa så hårt som Kira gjorde, den enda lilla lilla trösten som man får säga till sig själv som ett slags mantra är att Kira slipper lida nu, Kira slipper ha ont- hon kämpade tappert men den förbaskade sjukdomen vann!
 
 
Så alla ni som hittat hit! Gör en insats! Gå in på barncancer sida, sök på denna länken: (kunde inte få den att bli direkt länkad)
 
Vackraste ängeln Kira Nilsson
 
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Vackraste-angeln-Kira-Nilsson---Minnesinsamling/?fb_action_ids=10151251935843528&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
 
och ge ett bidrag i Kiras minne!
 
 
Fortsätt Kiras kamp mot leukemin och cancer!
 
 
GE ETT BIDRAG!
 
 
<3 DU ÄR SAKNAD FINASTE KIRA <3
 
 

Ledig igen då!

Så då var skolan klar för denna gången, 11 dagars ledigt innan nästa kurs börjar :) Så då får man passa på o jobba lite :)
 
Har idag varit i skolan och haft sista tentan på kursen och jösses vilken skillnad det är på mig idag, gick upp lika tidigt som igår om inte tidigare men är inte i närheten så trött som igår, kan bli intressant imorron, börjar tidigt och ska jobba och sen på kvällen är vi hembjudna till en söt vän, tur man slutar tidigt ;)
 
Alla fyller år i ett här nu, förstår inte hur man ska hålla reda på alla ;)
Började med sambon i tisdags följt av faster igår och idag kusin nästa vecka kusindottern, som vi ska fira på lördag :) Gick en runda i stan efter skolan idag och skulle försöka hitta en present till henne, det är så jäkla svårt! Jag har mer ångest o välja nåt till flickorna när dom fyller år än vad jag har till mig själv haha
Då jag är helt säker på att Ellie inte kommer gå in här på bloggen vågar jag visa hennes present :)
 
Hon kommer bli så tuff den lilla sötnöten <3
 
Hoppas hon blir lika nöjd som jag är :)
 
Hon önskade sig kläder och gillar kjolar så då får hon ju ha det med :)
Gilar mixen av sött och tufft :)
 
Ikväll ska jag förhoppningsvis ha hittat en ny hyresgäst till min lägenhet, håll tummarna!
 
Men innan dess har jag en del att fixa så jag får nog ta och sätta igång nu!
 
Ha en fortsatt bra torsdag!

onsdag 9 januari

Alltså jag är nog inte gjord för tidigar morgnar och att jobba ;) Passar mig bättre att vara ledig och ha sovmorgon ;)
 
Har jobbat idag med och har varit helt slut, inte ens kaffe har hjälpt idag så jag var tvungen att vila en stund när jag kom hem, inte friskt haha
 
Har en massa saker jag borde ta itu med men har ingen ork eller lust för det, men antar att jag får göra det ändå, imorgon ska jag visa lägenheten för några människor och jag har inte riktigt koll på vem dom är som kommer, en del har inte ens svarat om dom kommer imorron, tycker det är ganska dålig stil, det minsta man kan göra är iaf att lämna ett besked. Jag svarar alla som har mailat mig ang lägenheten, denna gången har det inte varit fullt så galet som det var sist, tack o lov för det hade jag inte orkat med, tycker det är tillräckligt jobbigt som det är :)
 
Så förhoppningsvis hittar jag rätt människa imorron och kan lägga detta åt sidan (ett tag iaf) :)
 
Annars har det inte hänt så mycket, eftersom jag tydligen inte ens kan hålla mig vaken när jag kommer hem från jobb ;)
 
Igår bjöd jag ut min sambo på restaurang, han fick välja ställe och söt som han är svarade han att han kunde tänka sig Vapiano haha hur gullig får man bli? Jag svarade att det var hans val men det går bra att välja något lite trevligare, så det blev på Texas Longhorn istället och detras mat är helt fantastisk, är helt besatt av lammet, det är så satans gott!! Har ni inte ätit där än? GÖR DET! DIREKT! :)
 
Födelsegrisen <3
 
 
    
Det fantastiska lammet (dålig bild)         Lyxade med lite dessert
 
(var så mätta att vi delade, en himla tur med tanke på hur stor den var)
oreopaj och glass med grädde och chokladsås mmm :) 
 
Nu ska jag titta vidare på scandal och sen hoppa i säng så jag orkar med en till tidig morgon :)
 
 
 

Sambos födelsedag!

Idag fyller min älskling år och det firades med ett mysigt besök på en av favvo restaurangerna- bara vi två! Kan inte komma på när vi någonsin har varit ute och ätit på en mysig restaurang själva (då menar jag inte möllan o så) det var väldigt trevligt iaf :)
 
Har jobbat på ett av "mina" ställen, skulle slutat 14 men blev förlängd till 16- urbra! OCH bokad där imorron med :) Har hört mitt namn så många gånger (av samma person) att jag tror jag håller på att bli galen haha
Tur han är så söt den lille mannen ;)
 
Annars börjar saker och ting att gå åt rätt håll, hoppas bara att allt kan gå smidigt och lätt också haha
 
Nej nu tror jag att jag får gå och lägga mig så jag står ut och höra mitt namn ropas 397 gånger i sekunden ;)
 
Sov gott!

soft söndag!

Idag fick sambon ett samtal från sin syster som undrade vad vi gjorde och om vi inte skulle åka till ikea haha
sambon var väl inte allt för nöjd med förslaget men snäll som han är gick han med på det :)
(Kanske även var för att vi inte hade några planer och att det var vi som hade bilen)
Men det blev ett billigt besök för oss, endast korv och glass blev inhandlat :)
 
Träffade ett av mina barn (från det ena jobbet) och hans mamma, så himla roligt när föräldrarna kallar på en och kramar om en när dom ser en, då blir man riktigt rörd- då känner man att något rätt måste man ha lyckats med iaf :)
 
Sen blev vi bjudna på middag hos svägerskan, urtrevligt :)
 
Har så mycket som snurrar i huvudet just nu så jag kan inte tänka klart, men hoppas att allt löser sig snart :)
Håll tummarna så lovar jag att ni får reda på vad det är när jag själv vet hur det går ;)
 
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll :)

Lördag 5/1 2013

Idag har vi varit lite rediga :) 
 
Tvättat- hur kul är det? Och det blir inte roligare för att man gör det en lördag förmiddag kan jag meddela om det skulle vara någon som undrade ;)
 
Vi har även höjt hyllan ovanför sängen, har bara behövts ett tag, men bättre sent än aldrig ;) Innan vi ens fick upp den på väggen tror jag den stod på golvet lutad mot väggen i 7-8 månader! haha OCH när vi sen äntligen tog tag i det och sate upp den, så tog det ungefär 10 minuter haha så himla frustrerande att man inte tar tag i det direkt istället för att flytta runt eländet :)
Men med den nya sänggaveln behövdes det fixas lite, så nu är det super :)
 
Hann även med en väldigt snabb fika med finaste Linda på mobilia innan hon skulle bege sig vidare på nästa äventyr :)
 
Körde vidare till Emporia men var inte alls på något shoppinghumör så jag shoppa loss på ica istället och körde hem igen haha
 
Nu har sambon och jag ätit och dom visar Mamma Mia på tv, älskar den filmen, en riktig feel good film :)
 
Ha en trevlig lördagskväll på er!

Ikea!

Idag började jag med ett besök på ikea med finaste Viggo och hans mamma som kom och hämtade mig redan klockan 10 imorse, gäller o hinna med alla gångarna på ikea ;)
Blev väldigt sparsamt shoppat :P Ville jättejättejätte gärna köpa "våra" skoskåp som jag spanat på i evigheter känns det som men insåg att min ekonomi INTE ville köpa dom just idag ;)
Så jag köpte ett nytt diskställ haha
Nej men på nyårsafton när vi hade som mest med disk, valde vårt förra att börja läcka OCH det känns ju inte helt  okej, så det fick bli ett nytt, som vi behövt länge men det är så fruktansvärt tråkigt att lägga pengar på :/
 
Sprang på en annan kär vän på ikea tillsammans med hennes underbara dotter som satt helt tyst och fint i sin vagn och tittade sig omkring, snackade lite skit och insåg hur fort tiden verkligen går, dags för henne att börja jobba på måndag efter att ha varit mammaledig ett bra tag :)
 
Fick ett mega ryck när jag kom hem och började städa, sambon "råkade" komma hem och sattes genast i arbete, tror han ångrade sig bittert att han kom hem haha
 
Så nu är är rent och fint hemma :)
 
Ikväll ska vi hem till svärmor på middag, har inte hunnit dit någonting under julen så det är på tiden att vi åker dit och är lite sociala :)
 
Ha en trevlig fredagskväll allihop :)

Döskalle!

Jag vet inte vad som hänt men jag verkar ha blivit beroende av döskallar haha
 
Idag när jag satt på Hansa med Linda såg vi en tjej som hade en så sjuuukt snygg topp, en enkel grå topp framifrån och i ryggen lite transparant svart med en döskalle, sjukt snygg men jag kan inte hitta vart man köper den någonstans! jag blir galen!! Eller det kanske är lika bra egentligen då min ekonomi har sagt att det är köpstopp ;)
 
Det var som i somras när jag såg en tjej på lilla torg i ett par galet läckra flip-flop, jag letade överallt utan att hitta dom, hade ju ingen aning om vart hon köpt dom och det är inte så lätt att söka på nätet utan märke eller så, men jag gav mig inte jag letade och letade och när jag nästan hade gett upp hittade jag dom!
Och var ju bara tvungen att beställa dom! Trots att det var på tok för dyrt för ett par flip-flop men jag ångrar mig inte! :)
 
Hur snygga är dom?! :)
 
Eller denna godingen som jag såå gärna vill ha men där säger ekonomin stopp :)
Varför är jag inte rik? :P
 
jaja jag får väl titta på bilderna och drömma vidare :)
 
Har ju trotsallt en heldel döskalle-tröjor :)
 

Rubrik

Det här med rubriker är inte riktigt min grej märker jag när jag ser vad jag har haft för rubriker tidigre haha
 
Nu har vi kommit hem efter sista middagen med bror och hans tjej, mycket trevligt och väldans gott var det, vi var på Bakfickan, nära där dom har bott och dom ska ju flyga hem idag och ville inte bege sig hur långt som helst.
Så nu vet jag inte när jag får träffa dom igen, sorgligt men så är det, har iaf haft riktigt trevligt under tiden som varit i Sverige, har verkligen passat på och umgås mycket :) Så här mycket har jag inte träffat min familj på jag vet inte när och samtidigt har vi inte träffat sambons familj såhär lite på länge haha
 
Annars har jag inte gjort allt för mycket idag, druckit en massa kaffe med Linda :)
 
Nu sitter jag mätt och lite små seg i soffan och känner mig samtidigt rastlös haha jobbigt att inte bara var antingen eller :)
 
Vi har bestämt oss för att på måndag är det slut med alla onyttigheterna och börja röra på oss, denna julen har varit galen, mycket mat, dricka och väldigt många utekvällar men båda mat och dricka och det är inte det nyttigaste i världen direkt haha
Så nu måste jag verkligen ta tag i det här med att skaffa träningskort annars kommer jag aldrig komma igång ;)
Får bli på ett ställe som ligger här vid oss, så jag inte har några ursäkter till att inte ta mig dit haha
 
Nej målet är... nej jag tror jag håller det för mig själv lite till, ni lär ju märka det så småningom ;)
 
Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll på er! :)

Torsdag!

Sitter inne på hansa och dricker en massa kaffe med Linda :)
Snackar en massa skit och kollar på människor hinner vi också med ;)

Ska iväg och äta avskeds middag med bror och tjej om en liten stund!

Torsdag!

Redan torsdag, galet vad fort det går. Idag åker bror och tjej hem, känns supertråkigt, men tyvärr inte mycket o göra åt saken, dom måste åka tillbaka och börja jobba igen
Trist att det måste vara så himla långt till Kina :(
Jag kommer ihåg när man var liten och man skulle beskriva något som var riiktigt långt borta och man jämförde alltid det med Kina, trots att man på den tiden inte hade en aning om hur långt bort det faktiskt var, där har iaf bror valt att bosätta sig ett tag till, får väl försöka ordna med lite semester och möta upp dom på någon trevlig ö eller något annat kul så det inte behöver dröja allt för långt till vi kan ses nästa gång :)
 
Något annat som måste ordnas är att hitta en ny hyresgäst till min lägenhet, urdrygt att hon som bor där nu INTE ville köpa lägenheten som det var på tal om. Så ännu en ny hyresgäst ska få flytta in i min lägenhet, börjar känna att det hade varit tiktigt skönt o bli av med den, det är ju slitage o allt undertiden man hyr ut och det är inte så himla skoj att behöva fixa o ha sig när det inte är en själv som bor där, bara för att man är hyresvärd!
 
Nej men om jag skulle ta tag i det här med frulle och försöka göra mig klar så jag kan hitta på något idag :)
 
Ha en skön torsdag!

Onsdag!

Det är verkligen riktigt skönt att vara ledig dessa dagarna med, sambon jobbar och är inte fullt så nöjd med det ;)
 
Idag har jag bara varit i stan och gått runder med Renee, gäller att passa på och umgås så mycket som möjligt ;)
Lyckades fynda något litet på rean, urbra! :)
Sen blev det en snabb fika med söta Linda, innan hon skulle rusa vidare till nästa träff :)
 
Annars har det inte hänt så mycket spännande i mitt liv haha
 
Bjuder på lite bilder från nyår :)
 
  
 
Lugnet före stormen ;)   
 
Dennis får hjälp att klä på sig :)    Ett fint foto på min fina bror och hans fina tjej <3
 
 

 
 
Ute och kollar in alla raketer och skålar in det nya året :)
 
Vi ser iaf glada ut så vi måste ha haft det riktigt bra :P
 
 
 
 
 

1 januari 2013

Så ja då var det årets första dag, och den har varit riktigt bra!
 
Vaknade urtidigt (eller iaf om man tänker på att vi gick o lade oss 7.30) av att Linda lämnade lägenheten, så det var bara till att pallra sig ur sängen och göra lite nytta, hade en hel del att ta itu med ;)
 
  
 
hade som sagt en del att ta itu med, tror jag har diskat i fem omgångar och då var där ändå lite kvar! Vid sådana här tillfälle hade man verkligen velat ha en diskmaskin!
Sambon masade sig ur sängen vid tre på dagen, lagom till jag skulle börja göra mig klar för att bege mig till lilla torg och lite kvalitetstid med bror, Renee och Fredde O Denise med deras härliga ungar, sjukt god mat. Det blev cola för hela slanten idag, ingen var sugen på någonting annat haha
 
En fantastiskt god hamburgare, precis vad denna kroppen behövde idag ;)
 
Underbar efterrätt, en mini strawberry parfait, de andra två var Johans och Renees :)
 
Kvällen avslutades med en liten promenad runt lilla torg för att smälta maten :)
 
Nu ska jag bara slappa i soffan och njuta av att jag är ledig veckan ut :)

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0