Trött!

Sitter och degar i soffan och känner mig rätt slut.
 
Idag fick vi trevligt besök av finaste Linda, alltid lika trevligt! Vi käkade lite och satt mest o dega i soffan och pratade en massa strunt, med andra ord som vanligt :P
Tittade på Böda camping, majj gadd vilka människor dom har hittat där! Underhållning på hög nivå får man väl ändå säga ;)
 
Vi var väldigt sociala alla tre ;)
 
Men helt enkelt en mycket trevlig avslutning på denna torsdagen, nu ska jag slöa vidare i soffan :)
 
Sov så gott på er!

Jägersro

Har nu gått runt o yrat på wessels urlänge känna det som, sambon körde mig hit innan och bara för att slippa åka buss fick jag vara här ett tag innan mamma kommer hit som jag ska möta upp, nu börjar man undra dock om det verkligen var värt en fika ;)

Har idag varit hos läkaren och tagit ett prov så nu ska jag vänta innan jag får besked, förhoppningsvis visar provet att allt är bra :)

Efter läkarbesöket blev jag bjuden på lunch av sambon, förstår verkligen inte vad som hänt med honom men jag tänker njuta så länge detta fortsätter ;)

Finns troligen ingenting som är så tråkigt som att bara sitta o vänta, kan meddela att efter en timme på detta stället så har man sett alla affärer 14 gånger, alltså inget roligt "shopping ställe"

Ha en fortsatt trevlig torsdag på er!

Torsdag!

Då var det redan torsdag igen :) och vi har låångledigt från skolan, så skönt!
 
det ser ut som det är riktigt fint väder idag, härligt! Det var på tiden haha
 
idag har jag inget roligt inplanerat men hoppas på det bästa! hoppas på ett bra besked och då lovar jag att berätta vad det handlar om, tills dess är det bara ett fåtal som vet vad jag pratar om Och så vill jag att det förblir förtillfället.
 
Borde egentligen göra mig i ordning, äta frulle men känner inte för att göra något av det haha 
Dricker dock mitt kaffe, andra koppen :)
 
hoppas ni får en härlig dag alla :)

Vapiano

Vet inte riktigt vad som har hänt men sambon bara går med på alla mina idéer ;) ja jag klagar ju inte :)

Kan man önska en bättre middag en tråkig onsdagskväll? ;)

Nu kom tydligen öl nr2 in :))

ändringar!

tjohooo! Efter en massa klyddande fram och tillbaka har jag nu lyckats ändra min bild :) Är inte helt nöjd men nu vet jag iaf hur man gör haha
Den är iaf bättre än den bilden som fanns på detta temat :)
Ska klydda vidare och se om jag får till något riktigt bra eller denna får duga så länge :)
 
Hörs senare :)

Fika!

Står utanför hansa o väntar på Alma och hennes mamma för att äta frulle tillsammans :) och för engångs skull är jag tidig, så tidig att jag inte ens kan gå runt o kolla i affärer medans jag väntar på dom :)

En sak jag tänkt på många gånger nu och gör mig lika irriterad varje gång är folk som inte kan trafikreglerna, då menar jag främst cyklister och gående! HUR svårt kan det vara att INTE gå i bredd på cykelbanan?! Eller som cyklist hålla sig till sidan OM man uppenbarligen inte kan trampa!! Blir så irriterad på folk! Som mitt ex brukade säga: "jag hatar folk"
Jag är beredd på att hålla med!

Om en kvart skulle jag egentligen varit i skolan, känner mig lite busig som "skolkar" haha

En sak som jag ofta gör är att varje gång jag ser en ocabbil så spanar jag för att se vem det är som kör, enda grejen är att dom jag hade velat prata med har redan slutat eller jobbar alltid inne på firman haha kanske dags att lägga ner det :)

Nej nu ska jag gå o fika, ha en trevlig onsdag! :)

Välkomna!

Välkomna hit till min nya blogg :)
 
Det varade inte länge på förra bloggsidan, men deras admin. sida var bara så krånglig och omständig så det orkade jag inte med ;)
 
Idag har jag varit i skolan heeela dagen, suck vilken lång dag! o då smet vi ändå tidigare från sista föreläsningen, kan ha varit ett av våra bästa drag någonsin som vi i gruppen gjorde ;)
 
Fick ett telefonsamtal på en av föreläsningarna som gjorde att tankarna svävade iväg lite och gjorde det ännu svårare att fokusera men hoppas på det bästa, så håll tummarna är ni snälla! Lovar att berätta vad det gäller så fort jag vet något mer! 
 
Nu ska jag undersöka denna sidan lite mer, hörs kanske sen igen :)

Mina tankar, mitt liv!

Denna bloggen kommer att handla om mig och mina tankar och mitt liv!

RSS 2.0